Aspirante optimiste!Felicitari ama22(555)
Raspunsuri - Pagina 2
anda15 spune:
Buna dimineata,
Ama, felicitari pentru bobita si numai bine. Ti-a dat medicul tratament de sustinere(progesteron, vitamine)?
Lorena, poate te-ai grabit putin cu testul de a iesit negativsi cine stie cand s-a petrecut ovulatia.Urmatorul va fi cu siguranta pozitiv
la toate fetele si o zi faina
bebelu86 spune:
neata gagici
Cosmi multumim pt capitol nou
Camcris pt papica si cafeluta
Lore capu sus, inca e dvrm pt test mai ales k nu esti sigura de per ovulatiei. repeta luni de dim cu prima urina.
sincer si testu meu avea a doua liniuta ffff pala, abia dc se vedea.
tuturor si sa aveti o zi frumoasa
eu sunt pe aici cu ultimele pregatiri pt maine si cumparaturi.
asa k voi intra mai rar pe la voi.dar cum prind ceva liber, sunt aici
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
beluistef spune:
Buna dimineata dragelor
Ne mai acordati si noua un vot astazi, va rugam...
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
multumim frumos
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
ama22 spune:
Anda multumesc ;) mi-a dat vitamine (eu acid folic luam deja si mi-a dat elevit si omega 3), dar nu progesteron. M-a mirat si pe mine si l-am intrebat de ce nu (mai ales ca eu aveam stresul ca am ramas prea repede dupa chiuretaj) si a zis ca nu are sens deocamdata ca sarcina e foarte bine prinsa.
5+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bebelu86 spune:
se voteaza doar o data?
k am mai dat un vot data trecuta si vad k acu nu ma mai lasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
mandreeac spune:
Ama iti urez felicitari si aici, sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
Bebelu tinem pumnii pentru maine si abia asteptam sa vedem poze cu tine , nasico!.
Am repetat analiza si nici vorba de listeria, asa ca vreau sa va spun ca sunt foarte suparata pe cei de la CANTACUZINO, am dat o groaza de bani pe analize si cand m-am dus la dl dr, cu analiza la listeria, mi-a zis sa nu imi fac griji, ca el e sigur ca nu am nimic, intrucat mai venise inca o gravidutza la el cu acelasi titru si cu analizele evident facute tot la Cantacuzino. Daca nici aici nu mai lucreaza analizele, apai unde sa ni le mai facem si sa avem incredere ca sunt si bine lucrate.
tuturor si ma duc sa mai citesc din urma sa vad ce s-a mai petrecut!
Lore nu fi trista, sunt sigura ca de data aceasta va fi totul bine!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna dimineata dragelor Ne mai acordati si noua un vot astazi, va rugam... http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim frumos **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Votat! Sa va traiasca puisorul si sa fie sanatos!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+
mandreeac spune:
Am pus aici si o poza cu bebe al meu! Vedeti ce frumos e ?
http://picasaweb.google.com/105814998005031418902/Mandreeac#5507777286312502130
gabyv spune:
fetele
iar e weekend, youppy
mandreeac - f frumos bb-ul tau , sa fie sanatos!!!
lorena - nu cumva e cam drevreme pt test? totusi 28 iul ... testul asta barza ce "sensibilitate" are - deobicei si cele mai bune sunt la 50mUI/ml (gen clearblue) deci e prea devreme, vezi poate gasesti unul la 25mUI/ml - care dau raspuns la numai 7 zile dupa ovulatie.
Sau mai astepti putin