M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, nu pune poze cu micutzul la semnatura pana cand nu finalizezi procedura. E mai bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Eu am avut poze pe mailul comun, dar cand am vazut ca in satul in care a crescut Stefan satenii spuneau ca l-au vazut pe net, am abandonat ideea de a mai pune poze cu el...Recunosc insa ca tare ma impinge ceva sa va arat ce baiat avem

Mergi la inceput

Bellaiza, si cum au intrat satenii pe mail-ul comun? Sa nu-mi spui ca intre doua sape sunt hackeri.

Mergi la inceput

Anca Wish, habar nu am cum au intrat satenii pe mail-ul comun, dar ideea ca in sat se spunea ca l-au vazut pe Stefan pe net, sincer, nu mi-a placut.
Si, da, din experienta profesionala, iti pot spune ca intre doua sape pot fi hacheri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca am sa te ascult....stii tu mai bine ce spui....

Bellaiza ei asta-i buna! Pai daca asa sta treaba am sa intru si am sa sterg mail-urile trimise...nu imi convine deloc sa stiu ca in afara de familii adoptatoare mai vede si altcineva pozele cu noi si micutul nostru, nu ca ar fi un secret, dar consider ca trimit eu poze cui vreau eu, rudelor,prietenilor apropiati si cam atat...

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna, la toata lumea
Am intrat si noi putin sa uram "LA MULTI ANI!" tuturor Mariilor si Marinilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARINILOR, sa fiti sanatosi si tot ce va doriti sa se implineasca

Fetelor eu nu va inteleg de ce va feriti sa va aratati copilasii, mai ales dupa ce ati finalizat?
Dc va e teama? Ca se vi-l cunoste cineva si afla ca e adoptat sau care-i motivul ca nu inteleg (poate sunt eu dusa cu capul )
Nu sunteti voi cele care spuneti sus si tare ca ii spuneti povesti cum si in ce fel a ajuns el in familia voastra? Deci eu din asta intele ca nu-i veti ascunde adevarul. Atunci dc atata mister????
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, asa ca nu dati cu rosii, poate doar cu niste argumente solide

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

SoriLea pai era vorba ca pana nu se finalizeaza procesul de adoptie nu e bine, asta spunea si Anca, cine stie cine sau ce poate interveni Doamne fereste, poate nici nu e legal ( habar nu am) sa punem poze cu viitorii nostri copilasi, nu stiu..., iar faptul ca eu una cu siguranta ii voi spune adevarul asta e hotarat; el deja stie o poveste adaptata varstei lui (inca el crede in barza, nu stie cum se fac copiii) e un prim pas.Al meu stie ca barza a gresit adresa cand el era bebelus si l-a dus la familia la care a stat pana acum, ca noi suntem parintii lui si ca l-am cautat foarte,foarte mult si acum in sfarsit l-am gasit...Dupa ce va mai creste si va afla cum se fac copiii ii voi spune cine l-a nascut, ca din pacate acum nu mai e printre noi, ca nu are alte rude si ca DD a vrut sa fim noi parintii lui si el copilasul nostru, iar parintii adevarati sunt cei care te cresc , te iubesc neconditionat si iti ofera TOTUL... Incet-incet cu povesti adaptate varstei va intelege...Tuturor rudelor/prietenilor/cunostintelor vrem sa le spunem noi, parintii, nu sa afle aiurea de pe net...asta e tot.Multumim pentru urari!

Si eu doresc tuturor celor care ieri si-au sarbatorit onomastica LA MULTI ANI, sanatate si numai bucurii!

Kora

Mergi la inceput

SoriLea, singurul argument solid este tot propria-mi experienta profesionala care, da, ma face mai prudenta.
In plus, cand toata procedura pe care am urmat-o a fost legala, ideea ca poate un nebun face speculatii pe tema unei fotografii vazute pe net, imi displace. Ma gandesc la oameni ca prima asistenta maternala a lui Stefan care si acum afirma ca micutul a fost traficat...
Ce-i drept, m-am gandit si ca e o pura inventie a cuiva suprapusa peste realitatea ca da, am pus cateva poze pe mail-ul comun dupa ce intreaga procedura s-a incheiat.

Cat despre sinceritate fata de Stefan, aceasta nu poate fi pusa la indoiala de nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Anca am sa te ascult....stii tu mai bine ce spui....

Draga mea, dar ca sa nu-ti fie rapita bucuria de a te mandri si de a sti toata lumea ca f f f curand vei fi mamica in toata regula, ai putea sa-ti schimbi semnatura.

Nici nu stii ce mult ma bucur pentru tine...

Mergi la inceput