M-am hotarat.....adoptie(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

of ce prostie am scris

cum sa fie ultimul..uffffffff

e ultimul concediu in doi..daca ne ajuta bunul DD sa ne schimbe viata...

am ajuns deja..e super aici...
avem tot ce ne dorim..

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

dar aici nu mai scrie nimeniiiii?????????

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Pogonici au terminat dnele de la DGASPC cu vizitele? Cand trebuie sa ridicati atestatul?

Mergi la inceput

nu am facut cursul draguta...
noi suntem in concediu acuma

nu sunt la curent inca cu ce fac tipele de la DPC..nu am mai trecut pe la ele

Mergi la inceput

sa stii ca sunt trista..ca aici e multa liniste la acest capitol...

anul trecut pe vremea asta era multa agitatie si av cu cine schimba o vb un gand..o durere

eu va citesc de peste 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

pogonici- sa te relaxezi in acest concediu si sa vii cu forte proaspete ca vei avea nevoie!
Cate vizite mai ai?

Mergi la inceput

nu stiu ...simo75..ca nu miau zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va salut si imi cer scuze ca intru atat de rar, dar am putintel timp doar dimineata cand naszdravanul nostru e la gradi, in rest sunt ocupata non stop cu el. Totul merge foarte bine, s-a acomodat si atasat tare repede de noi, ne iubeste mult de tot si noi la fel pe el, a devenit un lipicios si un pupacios mai ales fata de mine pentru ca eu stau cel mai mult cu el si desi il mai si cert, el tot ma strange de 100 de ori pe zi in brate, imi da o mie de pup[ici si imi zice : "Te iubesc, mamimi mea, mami mea mami meeeeeaaaaa!". E un pic rasfatat,dar la asta "lucram" eu si sotul meu, incet-incet s-a obisnuit sa respecte niste reguli, sa nu mai comenteze, il educam zi de zi pentru ca la acest capitol maternala nu s-a ocupat deloc. Noroc ca e foarte istet si prinde repede, chiar isi da silinta sa invete tot ce vrem noi ca nu cumva sa ne suparam pe el...La gradi se descurca bine, l-am dat si la engleza si uite asa viata noastra a intrat pe un alt fagas, un alt drum, frumos, cu bune si rele, pe care sper sa mergem cu totii impreuna muuuult timp de acum incolo. Mi-e frica zi de zi de o multime de lucruri, dar sunt si fericita si implinita....sotul meu il iubeste mmult de tot, e topit dupa el, dar reuseste sa isi impuna mai cu usurinta respectul, cred ca prezenta masculina in casa conteaza foarte mult. Saptamana aceasta vom afla cand e fixat termenul la tribunal pentru a primi incredintarea pe 90 de zile ( acum ni l-a incredintat pe baza unor hartii unde am semnat pe proprie raspundere), se poate face si asa, depinde de la judet la judet procedura...
Ma bucura faptul ca desi mai pomeneste de maternala si sotul ei, o face doar cand isi aminteste cate un lucru marunt, sau ce mai facea el pe acolo, niciodata nu zice ca ii e dor de ei, ca ar vrea sa vorbeasca la telefon cu ei sau ca ar vrea sa ii vada. Ciudat, interesant, nu stiu ce sa zic. Noi il lasam in pace, daca vreodata isi va manifesta dorinta sa vorbeasca cu ei la telefon ii vom da voie linistiti, el a inteles ca noi suntem parintii lui, familia lui si in nici un caz unde a fost nu a avut parte de atata dragoste si atentie cum are acum, probabil ca acum e cu adevarat fericit si acesta e motivul.
Va pup pe toate si va mai scriu cand am noutati!
Sper ca sunteti bine si fericite si voi si fetelor care sunt in asteptarea gasirii puiului lor le doresc mult noroc, DD sa va ajute sa va gasiti copilasul cat mai repede!

P.S. Am slabit vreo 4-5 kg de cand sunt mamica , dar nu ma plang, chiar era nevoie

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Kora ma bucur mult sa aud ca sunteti bine si sa stii ca am mai vazut cazuri de mamici adoptive care au slabit ff mult dupa ce a venit copilasul in casa lor. Dar asta pt ca alearga peste tot dupa el si pt ca nu mai au timp sa manance de grija puiului.

Cati ani are baietelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, Kora, chiar era nevoie sa slbesti, ca doar ramasesei cu cateva kg din timpul sarcinii.

Pup fata si puiul ei drag.

Eu ma lupt de 2 ani cu o problema care ma depaseste. Pe Dana mea iar a apucat-o plansul la gradi. Vreo 6 luni n-a plans, dar acum i-a schimbat educatoarea si am luat-o de la capat. Ba mai mult, parca e mai grav. Cica nu-i place doamna cea noua si plange si in week-end la gandul ca se va duce luni la gradi.
E timida si retrasa...si nu stiu ce sa mai fac...
Azi am fost si am vorbit cu doamna cea noua despre situatia asta. Mi-a spus ca e singura din grupa care parca nu-si gaseste locul acolo. In adaptare cred ca si pedagogul are un rol in a-i ajuta.

Mergi la inceput