Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cristina, cred ca ii suna prea bine cind zic eu ca ajunge la McDonald's.
Ma gindesc ca ma incearca, aveam si eu momentele mele in copilarie cind faceam chestii din astea. Mai uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

eu nu-mi aduc amine de atunci, asa ceva. Altele da... adica prostii desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Manualul de la editura didactica si pedagogica.

Lala D multumesc!

Citat:
filofteia, eu personal nu mai vreau sa stiu de nici o culegere de cand fica-mea mi-a replicat cand i-am zis ca i-am luat un cadou: multumesc nu mai vreau culegeri asa ca o are doar pe cea de la scoala, dar nu stiu cum o cheama ca are coperta colorata pe deasupra si nu am fost curioasa In ce hal am ajuns. Dar e mai bine asa pt mine.

Cristina... eu de cea de la scoala intrebam... fiimiu ar spune ca nu sunt sanatoasa daca as considera ca o culegere este cadou.

Ma interesau manualele, culegerile ca sa le rasfoiesc prin librarii sa-mi fac o parere ce ar tebui sa stie cand termina a IV-a. Poate chiar sa cumpar un manual, daca puteti recomanda unul mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Citat:

Lala D multumesc!

Citat:
filofteia, eu personal nu mai vreau sa stiu de nici o culegere de cand fica-mea mi-a replicat cand i-am zis ca i-am luat un cadou: multumesc nu mai vreau culegeri asa ca o are doar pe cea de la scoala, dar nu stiu cum o cheama ca are coperta colorata pe deasupra si nu am fost curioasa In ce hal am ajuns. Dar e mai bine asa pt mine.

Cristina... eu de cea de la scoala intrebam... fiimiu ar spune ca nu sunt sanatoasa daca as considera ca o culegere este cadou.

Ma interesau manualele, culegerile ca sa le rasfoiesc prin librarii sa-mi fac o parere ce ar tebui sa stie cand termina a IV-a. Poate chiar sa cumpar un manual, daca puteti recomanda unul mai bun.

Cu placere

Alea trei sunt cele care le foloseste la scoala si la teme zilnic.Ei au in fiecare zi tema la mate, destul de mare si numai din culegeri,nu si din manual. Mai putin din Mate 2000.
Cea cu puiul pe coperta este de la Logos Junior.

Pentru studiu individual si concursuri le-a fost recomandata aceasta:
http://librarialibertas.ro/carti/16854/matematica-olimpiade-si-concursuri-scolare-clasele-iv-v

Din ea s-au pregatit si in a patra pentru olimpiada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui filofteia

Citat:

Lala D multumesc!

Citat:

aoleoooooooo ... eu asta nu as face, nu as cumpara manauale in avans. Si da nu mai fac cadou culegeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Buna, fetele! Ma primiti si pe mine?

Si noi suntem in clasa a Va. Am avut ieri sedinta si profa de mate ne-a spus ca stie ea sigur ca generatia lor vor da examen la liceu, nu se va mai intra pe baza de medie. Ce bine ar fiiiiii!
Voi ati auzit de asa ceva? Ma gandesc ca totusi stie ea ceva- dupa cate am inteles, tipa este in sindicat.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Buna, fetele! Ma primiti si pe mine?

Si noi suntem in clasa a Va. Am avut ieri sedinta si profa de mate ne-a spus ca stie ea sigur ca generatia lor vor da examen la liceu, nu se va mai intra pe baza de medie. Ce bine ar fiiiiii!
Voi ati auzit de asa ceva? Ma gandesc ca totusi stie ea ceva- dupa cate am inteles, tipa este in sindicat.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Ar fi foarte bine dar sunt slabe sperante.
La noi atat directorul cat si profesorii ne-au spus ca aceasta medie e greu de dat jos din lege, sunt mult prea multe interese.
Bine ai venit Elena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Elena, ma bucur mult ca te-ai hotarit sa vii printre noi!
Sa ne povestesti de Laura. la amindoua din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Lala, multumesc pentru raspuns si pentru urari!
De fapt, sa stii ca noi ne cunoastem in viata reala :) eu sunt mama Laurei, care a fost in clasa cu Bogdan . Eu am mai citit pe aici in ultimele saptamani si mi-am dat seama ca voi sunteti. Felicitari lui Bogdan ca se descurca foarte bine, de fapt nici nu ma asteptam altfel, ca si in vechea clasa era printre cei mai buni! Cred ca stii ca au mai ramas doar jumate din cei vechi, iar acum sunt 21 in clasa.

Andreia, si de la mine pentru voi!
Vad ca Bianca are o multime de activitati. Este excelent ca se descurca cu toate .
Laura face doar chitara; la japoneza a renuntat, nu i-a mai placut. Altfel, se descurca bine cu scoala, s-a adaptat destul de bine la ritmul de a V-a.

Va pup, we placut in continuare!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Elena, imi mai dai te rog odata data nasterii Lurei sa o trec si pe ea pe lista. Eu imi amintesc de 27 ianuarie 2000, e corect? Si eventual scoala......
Wow, ce frumos ca te cunosti cu Lala! Acum cunosti si in viata reala pe doua dintre noi

Si Bianca vroia chitara, insa, mi se pare ca si asa are destule, asa ca am aminat.

Fetele, in ce clasa au invatat copii vostri la istorie despre epoci?! La noi la scoala RO au avut pt azi dat schematic si a trebuti sa-i explic cuvint cu cuvint I-am spus profei ca a fost cam greu si a zis ca le povesteste ea pe intelesul lor in clasa. Ea spunea ca manualele de istorie din RO sunt tare prost facute........
La romana le-a dat dictare azi Dupa ora, Bianca....care uraste disctarile, a venit la mine si mi-a zsi ca trebuie sa mai facem acasa dictari ca e ff inceata Nu stiu cit de corect a scris, vedem data viitoare, dar m-a surprins ca a luat totul f in serios.

Mergi la inceput