Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 4
Lali_mete spune:
La multi ani Karolina si Razvan,sa cresteti mari,frumosi si sanatosi,sa va bucurati parintii,sa aveti parte de tot ce-i mai fumos pe lume!
Mi-a adus mama-soacra placinta cu mere,multa placinta ,vrea cineva? Cu scortisoara si pudrata cu zahar ...nici acum?
Haica las si o www.google.com/imgres?imgurl=http://media.picfor.me/00167AC3/Good-Morning-Good-Morning-various-somanile-Have-a-nice-day-ISABEL-B-Na-powitanie-food-and-drink-morning-greetings-fechas-dobro-jutro-my-album-good-mornnig-buongiorno-kahve-gifs-Destinys-album-of-love-Comments-for-Arena-coffee-caroline-albume-love-notes-romantika-lav-manners-cafea-Roses-Flowers-Love-Tageszeiten-TTA-Desert-rose-greeting-erotik-Suzies-stuff-ADD-ALBUM-Dobro-utro-friend_large.jpg&imgrefurl=http://www.sodahead.com/user/profile/1194514/dg-a-political-atheist/&usg=SQxLlbO17ge1kQBu5sf-WFeg38M=&h=280&w=350&sz=71&hl=en&start=0&sig2=FH-ED_nIcUr0YWXR_88MDA&zoom=1&tbnid=3mwPMofzzX2a0M:&tbnh=159&tbnw=210&ei=qZNvTO33GIKUjAew7O37CA&prev=/images%3Fq%3Dcafea%2Bimagine%26hl%3Den%26biw%3D1366%26bih%3D615%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C114&itbs=1&iact=hc&vpx=966&vpy=298&dur=1804&hovh=201&hovw=251&tx=158&ty=130&oei=qZNvTO33GIKUjAew7O37CA&esq=1&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1366&bih=615" target="_blank">cafea ,sa inceapa ziua frumos,chiar daca e aproape pranz .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Dana15 spune:
Buna sa va fie ziua dragelor!
La Multi Ani fericiti Karolina si Razvi!!! Sa fiti sanatosi puiuti dragi!
Mely sa aveti o zi minunata!
il pupam apasat pe obrajori pe dragul nostru, Raducu!
Mattia sa cresti mare, mare! Dana, am tot uitat sa te felicit pentru cea de-a treia minune! Felicitari din tot sufletul!
we frumos si linistit!
Nela, dragelor, ma gandesc la voi!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
alex25 spune:
LA MULTI ANI KAROLINA
LA MULTI ANI RAZVAN
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multi ani RALUCI
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
madalina84 spune:
KAROLINA SI RAZVAN sa cresteti mari si sanatosi,sa va bucurati parinti si sa va dea Doamne Doamne tot ce e mai bun
diamar78 spune:
Mada, nu i-au iesit bubite lui Iri? Mergi la sesiunea asta de bac?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
diamar78 spune:
Va intereseaza o praji buna cu iaurt?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Clodute spune:
Buna ziua fete dragi,
La multi ani Razavanel sa fi sanatos alaturi de fratele tau si de parinti!
Multumim de urari... noi vesele sanatoase mai mult Karo decit mine... pt ea e normal ...e ZIUA EI... eu sint iar trista... Patrick a facut iar temperatura mare... DAR AM SCAPAT ca prin urechile acului de convulsii... suntem pe antibiotic ...rosu in git..
SIMT CA MOR ... si de miercuri plec si eu cu sotul o saptamina in concediu si apoi avem bilete la mare o saptamina.
Mi-e frica de ce se poate intimpla cit eu nu sint acasa pentru ca nu vom fi in tara.
Citesc in fiecare zi la prinz... desi sint tare obosita dar nu mai am puterea sa scriu. Azi fac exceptie ca nu ati scris mult
Despre Karo ce sa zic... are doi dinti jos de o saptamina si se mai chinuie inca unul sus sa iasa. Maninca si nu prea... bea laptic 150 ml la fiecare 4 ore...(aprox) se trezeste noaptea de 2 ori - adormim pe perna pe picioare...
Merge tinuta de minuta si mai nou facem ping-pong eu cu tati si merge de la unul la altul...singurica de 2 zile.
In rest ..dansam ca babele adica stam in fund ne bitiim si dam din miini
Vroiam sa iesim cu nasii sa taiem motul azi in oras...dar cu patrick febra nu putem.
Noi am comandat tort la cofetaria Alice (de pe Mihai Bavu) va pot spune miine cum a fost ...dar mi-a fost laudat.
Va pup acum.
Weekend placut si la multi ani inca odata.
crocodana spune:
La multi ani Karo!
La multi ani Razvan!
Sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi si norocosi!
Felicitam mamicile si le imbratisam cu drag!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mimika spune:
La multi ani, Karo si Razvan!
Noi am facut tortul la photocake.ro. A fost foarte bun, eu am fost multumita, desi de abia am mancat din el, ca n-am avut timp Si de aratat...l-ati vazut.
va pup!
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi