Dovlecei in sarbatoare*185*
Raspunsuri - Pagina 16
suede spune:
Astazi este o zi speciala si pentru mine,pentru ca astazi este ziua sotului meu.Ii doresc un sincer ,,La multi ani!" si il iubesc mult .
Noi suntem in petreceri de sambata cand am fost la o aniversare,ieri la un botez,azi e ziua sotului si vom incheia cu ziua de duminica,o data cu nunta noastra.
In rest,suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile,suntem 99% gata,cred ca o sa fie frumos,mai ales ca am hotarat ca nunta noastra sa fie o petrecere,cu multe surprize si invitati pentru prietenii nostri.
In rest,sa nu va suparati pe mine daca intru mai putin,dar timpul ma preseaza .
Anamaria si Alex si Monica si Dragoshel ne e dor de voi!Va dulce!
Nu pot sa inchei fara a ura dovlecelului nostru care implineste astazi un anisor:
LA MULTI ANI CALIN!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
lutoniana spune:
Sa traiasca sotul lui Suedeee sau as putea baga una de genul: "la mai mare ginerica"
Distractie faina si abia astept sa ne spui si noua ce invitati de seama si surprize ai avut.
Ceva de genul Surprize surprize ?
Ce o fi facand Raluk . Am doua variante:
a) dorm si se odihnesc dupa drumul lung si plangacios
b) fac lungimi de piscina si castele de nisip fericiti
Mely cat p'aci sa nu recunosc pe dragutu de nas in poze....dar m-amprins pe la a treia...si apoi le-am savurat linistita pe celelalte
Ellenuta am simtit in mesajul tau atata relaxare si buna dispozitie. Pai daca din atat te simti asa bine...ia sa-ti mai iei sotul la plimbari dinastea cu cafea pe terasa
Selenico ai o fata minunata eu incercam sa inteleg ce tot spui....dupa aceea m-am prins ca sunt limbi straine
Xggg ati avut parte de o excursie foarte faina se vede din poze ce frumos a fost.
Mai Uka ori ai tinut fata in frig ? cum de a racit ? i-ai pus si tu niste sosete cand ai bagat-o in apa ? sau ce ai facut ?
Iulika ma bucur cum nu-ti imaginezi ca totul a fost bine la gradi, Bruculica nu ne dezamageste, ramane capitanul nostru
Incerc sa mai revin pe la noapte
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ANI Calin! Sa cresti mare, sanatos si frumos la suflet. Ade, am vazut ca ati avut ce taia la Calin.
La multi ani sot de suede! Sa fii sanatos sa ai grija de comorile tale.
Selen ai o frumusete de fetita si nu o spun doar asa ca sa spun si eu ceva. (am precizat asta pt ca am citit ca sunt prea multe laude pe forum).
Si cei 2 Raresi m-au fermecat.
Mary am vazut ca ati petrecut tare bine cu 2 torturi si ca i-ai imbracat la fel pe frumuseii tai. Asa ne imbraca si pe noi mama, desi diferenta e de 3 ani.
Alex, imi pare tare rau ca nu a fost prea bine. Asa ma consolez si eu ca nu o sa ajung anul asta la mare, imi zic ca oricum e prea mic Mateias si la anul o sa fie mai mare si mai bine.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Iulika29 spune:
Elle ce super ca v-ati distrat!!!Uite ca a trecut perioada aia mai grea cat ai fost legata de fetite.De acum gata le poti lasa pe amandoua la bunici si så mergeti så va incarcati ori de cate ori simtiti nevoia.E mare lucru så ajungi pana aici.
La multi ani sot de Suede!!
Dar ce e cu linistea asta de vreo 2 seri incoa'?!Sau sunt eu mai anormala si adorm copilu devreme?
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 12+
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
hai ca vin eu la povesti
Multumesc tuturor pt aprecieri si comentarii
Luci,eiii,pai cum sa nu-l recunosti tu pe Nasu' ? se poate asa ceva?!?
Suede,la multi ani sotului ,sa fie sanatos si sa va iubeasca pe zi ce trece tot mai mult!
Diamar ,nu obisnuiesc sa-i imbrac la fel,am decat 2 perechi de haine primite la fel si pe alea le tinem "de bune"
Nu va ganditi ca Razvi e mai cu motz si a avut 2 torturi ,cel de ciocolata l-a primit de la o buna prietena de-a mea si a fost delicios!!!
Luci,btw,nu stiu daca ti-am mai spus,e mortal Davidosu' ce fain merge....asa era si Alex la 1 an,un Speedy Gonzales
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
suede spune:
Va pup,va multumesc frumos:Lucia,Diamar,Iuliana,Mely
Poate va intrebati ce fac la ora asta aici :il pazesc pe Mihnea sau mai bine zis pe febra lui,mi-a facut 38,6 .
Nu i-a scazut nici cu nurofen,nici cu panadol,i-am bagat un novocalmin si i-am pus sosetele cu otet .
Acum parca nu mai frige asa tare...
Cat sa-i tin sosetele in picioare?
Merci!
crocodana spune:
Laura, la multi ani cuscrului! sa fie sanatos!
Sper ca nu e grav la Mihnea!Ama nu a facut febra pana acum decat o data, de la vaccin, eu i-am tinut atunci sosetelele pana se incalzeau/uscau asa...cam juma de ora o ora, apoi iar le inmuiam daca era cazul...
!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Multumesc frumos!
Probabil ca in aglomeratia care a fost in ultimele zile,la cata lume i-a suflat in nas,s-a pricopsit cu ceva...
Sper si eu ca nu-i ceva grav.L-am culcat in pampers,nici nu stiu daca sa-l invelesc...
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana Laura, la multi ani cuscrului! sa fie sanatos! Sper ca nu e grav la Mihnea!Ama nu a facut febra pana acum decat o data, de la vaccin, eu i-am tinut atunci sosetelele pana se incalzeau/uscau asa...cam juma de ora o ora, apoi iar le inmuiam daca era cazul... ! , de Amilici Crocodilibici Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
madalina84 spune:
Cu intarziere CALIN sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii.Esti un frumos motatule
LA MULTI ANI sot de SUEDE,sa fiti fericiti toata viata
MARY ai niste copii minunati,se vede ca sunteti o familie fericita iar tortul a fost minunat
SELENE e mortala Ebru cum urca ea scarile si cum merge
ELLE ma bucur ca v-ati simtit bine si ca se simte i tonul tau multa relaxare
UKA ma bucur ca esti mai bine
VIC_CJ multa sanatate mamarutei,sper sa nu mai faca febra
IULIKA ce frumos povestesti de Brucu la gradinita si ce cuminte e el
Fetele multumesc mult pentru incurajari,sper sa fie bine
Eu probabil nu o sa mai pot intra atat de des caci am un plan mare dar va spun despre el dupa ce ma apuc de el.E de lunga durata dar la sfarsit va fi minunat.Ma duc la somn ca maine la 8 ma trezesc si o sa fiu chiauna
Va dulce
babytza spune:
Neata si scuzati de deranj Va dau cafeluta, ca sa nu ma injurati ca ma bag in seama
Am trecut pe aici sa las si eu o floricica si o lumanare aprinsa pentru ingerasul Andrei Moni , esti o mamica deosebita si foarte puternica Ma gandesc la tine si la povestea ta
Mi-e tare dor de voi
Babytza si puiiValentina David