Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 9
RalucaElenaM spune:
Da Ionela tot ce-am pus in album le am deja, as fi vrut mai pal ce-i drept patutzul da e bine si asa ca in toata casa e cu porto-caramiziu asa...la hainutze mie imi place galbenul desi am gasit majoritatea cu roz...da am si body-uri cu bleu...oricum o sa aibe lucrushoare colorate vesele...
BebeCris eu sper sa nastem bebei sanatosi, s-avem o nastere usoara si muult laptic sa nu ne folosim de lapte praf si biberon ...cel putzin la inceput...cred ca la cele care stiu ele ca au facut cezariana merg si hranesc copii..sa speram ca numai faptul in sine ca mamica este dupa cezariana ..au facut pe asistentele alea sa hraneasca bebele...si ca nu fac asa in general...
33+
Sara Maria
alynta27 spune:
Asa e Lora!
Plec! Pa! Sa fiti cumintele!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Lora, ai dreptate. Cred ca o sa uit de toata durerea cand o sa ii vad mutrita dulce 

Raluca, e ok patutul? Esti multumita de cum arata? E prea tipatoare culoarea sau de ce zici ca ai fi vrut mai pal culoarea? Saltea de unde ai luat? Plasa de tantari a avut? Cum se pune aia? Vad ca scrie ca are sertare si buzunar lateral. Sunt ok, incapatoare?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
RalucaElenaM spune:
Eu am cautat patut tip tzarc si pe internet si prin orash, am cumparat ceea ce am putut pipaii, patutul asta nu stiu cat de bun este eu l-am vazut desfacut numai la magazin, este foarte lat asa mi s-a parut mie fata de alte patuturi vanzatoarele au spus c-ar avea 75cm latime, insa pe net am vazut ca scrie c-ar avea 80 cm latime, buzunarele alea laterale ..poi iti incap in ele biberonul si pachetul de servetzele umede pampers.. sunt trei buzunare, are si muzicutza si ceva care se monteaza la picioarele patutului ca sa il poti legana cu totul, jucariile si masutza aceea de infashat n-as putea sa spun ca sunt extraordinare, adika masutza de infasat mi se pare cam plasticoasa asa ..cam tare ..e ca o farfurie adanca cu un strat subtirel de burete , in schimb sunt multumita de etaje, adika am in plan sa tin bebelusha la etajul 1 intai, este dotat el cu un placaj tare peste care are o saltelutza foarte subtirica ...sincera sa fiu asta tot la magazin am vazut ...am sa rog sotul sa imi desfaca pachetul(nu vrea cica nu e bine) sa vad cum e placajul asta cam care ar fi dimensiunea...din ce am vazut la magazin bebelushul o perioada poate dormi pe acel placaj+saltelutza ff subti) eu nu ma pricep asa bine dar sper sa fie ok ceea ce am cumparat...patutul a fost ieftin zic eu 330 ron..
33+
Sara Maria
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui be_one Gata, am pus pozele, asa cum sunt...Ingerasul e chiar deasupra patutului, dar n-aveam cum sa fac de la dist mai mare cu tel. Sper sa va placa Oana 33+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
E f frumos ingerasul!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
simona24 spune:
Buna ziua, din nou! Am scris si in capitolul trecut,dar tocmai la sfarsit si ma gandesc ca nu toata lumea a vazut. Dar nu stiu cum sa fac sa apara postarea aici. in fine, vroiam sa va spun ca, mi-ati facut o pofta cu usturoiul...
asa ca m-am hotarat sa imi prajesc niste peste cu malai si cu un minunat mujdei de usturoi!
imi cer scuze ca nu mai tin minte numele burticilor care au facut diverse lucruri frumoase si interesante, dar neuronul ala...
dar vreau sa o felicit pe be_one pt ingeras, care este fantastic, si pe alina_feier pt botosei!
ma batea si pe mine gandul sa incep sa tricotez pentru bebe, dar... m-am lasat bagubasa. 
va astept la pestic cu mujdei! ![]()

simona
cu
matei 34+
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 Buna ziua, din nou! Am scris si in capitolul trecut,dar tocmai la sfarsit si ma gandesc ca nu toata lumea a vazut. Dar nu stiu cum sa fac sa apara postarea aici. in fine, vroiam sa va spun ca, mi-ati facut o pofta cu usturoiul... asa ca m-am hotarat sa imi prajesc niste peste cu malai si cu un minunat mujdei de usturoi!va astept la pestic cu mujdei! ![]() simona cu matei 34+ |
Bun venit in clubul usturoiatelor
Noroc ca acasa dormim cu geamul deschis la dormitor si nu miroase usturoiul, ca altfel sotul ar fi dormit in camera copilului

Dar nimic nu se compara cu o pofta satisfacuta

Valentina
33+
donna79 spune:
Salutare si de la noi! De doua zile ma chinui sa scriu ceva, incerc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat si pana sa scriu intervine ceva si nu mai apuc
.
Eu sunt in continuare buboasa, cu tratamentul oprit+un Claritine pe zi, dar in loc sa mearga spre bine, acum mi-au aparut iritatiile si la maini. Mi-e groaza ca nu voi putea termina tratamentul si sper sa nu il afecteze pe bebe. Sapatamana viitoare merg la eco, sa vad daca a crescut ok si daca rezistentele sunt bune.
Cat despre durerile mele de stomac... cred ca reprezinta o colica biliara, m-am autodiagnosticat. Culmea e ca citesc ca-s destul de frecvente in sarcina, nu stiam. Asa ca de cateva zile mananc doar supa de legume, paine prajita si branza, ocazional pepene rosu. Si voi...vorbiti de chestii delicioase 
Felicitari pt cele cu vesti bune de la eco. Ionela ce gargarita grasuta ai, bravo!
Kiti
, sa fie sanatoasa mititica, are ea timp sa creasca.
Magdyi multa sanatate, ai grija de tine si sper ca bebe sa mai stea la caldurica putin 
Ana sa nu mai dispari! M-ai lesinat cu carnita de porc prajita, n-am mancat asa ceva de 6-7 ani cred 
Va rog, imi dati si mie noile parole? Multumesc anticipat!
Donna
32+ cu 
ana_25 spune:
Ioi,am mancat ca o purcica!!Am halit o mega portie de pastai cu usturoi si fripturica de porc!!Si am mai bagat si o cana mare de
Acu zac ca un sac de cartofi sub masa!!![]()
DONNA ai PM!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
maitreyi spune:
neata 
a tras mami o curatenie de zici ca vine Craciunul
acu astept sa apara cu ingredientele pt papanasi
be-one iesi la geam sa zvarl unu? ca mi se pare ca tre sa treaca doar calea ferata si e la tine
ti-am vazut si ingerasul
eu la baby am facut cu tempera si mi-a placut mult cum s-au imbinat culorile fara prea mult efort. n-am pus aracet in vopsea ca am zis ca daca vreau totusi la un mom dat sa il dau jos am inteles ca ar iesi cu clor. pe cand aracetul
no, acum oricum ne-am mutat dar n-am sa uit cu cat drag l-am facut si cu cat drag il aratam la toata lumea ![]()
moshulica sanatate si putere sa stai acolo cuminte pana cand vrea Cel de Sus sa vina puiul 
magdy se poate intampla ca piticul sa mai apese pe rinichi si sa mai scape o hematie, 2. asta cand mama e sanatoasa. si eu am avut pe la 20 si ceva de saptamani. insa in cazul tau probabil ca nu e numai asta. stai calm pana miercuri ca oricum esti pe maini bune. sanatate multa si cheptu'nainte 
eu la baby n-am mancat usturoi ca imi era frica ca daca e prea iute sa nu ma apuce contractiile. da' acuuuu
am sunat-o pe mami sa vina si cu niste barabule ca nu mai am, bag un mujdei langa si niste snitele si dezmat scrie pe noi diseara
bine ca husbandu doarme in alta camera ca sa ma pot desfasura in pat ca altfel il lua cu ameteala 
andreea se pare ca numai mie mi se pare profil de baietel?
sanatosi sa fie toti 
mari cred ca a venit coletul. se duce mama acusi sa il ia si te anunt 
no..nu stiu daca am acoperit tot ce am vrut sa spun...aaa!
alynta si cine mai naste la CV! vb cu medicii vostri daca pot sa va trimita de jos la etajul 3 si nu la 4 pt ca numai la 3 se mai sta cu bebe in camera. la 4 stau separati.
-----
Mami de
roza +
34 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

(23.10.2004)