Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Magdy esti pe maini bune, fii increzatoare! E dureros sa fii roman si sa te bucuri ca nu esti in tara ta...Din pacate asta e realitatea cea crunta! Va fi bine! Trebuie, mai ales ca tu esti o luptatoare!

Alynta, ai dreptate cand spui ca sunt pe maini bune si sa stii ca ma bucur din punctul asta de vedere, dar in rest, mi-as dori sa fiu acolo. Aici sunt mentalitati diferite, totul tre sa fie ca la carte, totul se face la program etc, etc. Dar am intalnit si oameni minunati cu care m-am imprietenit foarte repede si care au fost si mai mult alaturi de mine, dupa ce s-a intamplat tragedia cu Theodora... Si aici sunt "neprofesionisti", din cauza unuia pot spune ca am pierdut prima sarcina, caci barbate-miu il "avertizase" ca am probleme cu rinichii, dar se pare ca nu a luat-o in serios... Dupa tragedie, mi-am luat hartiile de la el si m-am dus la altul. Am vrut sa-l dau in judcata, dar am zis ca si asa nu rezolv nimic cu asta, si m-am gandit ca Dzeu va avea grija... Ce crezi, am aflat zilele trecute ca ar fi grav bolnav...Vestea m-a lasat indiferenta, nici nu m-a intristat, nici nu m-a bucurat, am gandit doar ca Dzeu, nu bate cu parul...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Fulguta, teoretic asa-i. Dar Dimitrie de ex nu mi-a desenat nici un perete. In schimb, nu au scapat dulapurile, paturile, biroul... Asa ca si la astea tb grija

Oana 33+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Be_one, foarte frumos desenul. E minunat ingerasul! Pasiune, pasiune, dar si talent!

Maama, Eveline cate ai facut! Uff, nun stiu de unde aveti atata energie.
Mie asa mi-e de ciuda cand vad ca nu mai pot face curat cum trebuie ca gafai si behai si obosesc dupa 2 miscari

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salutare burticutze!
Offf bebeCris ..ce sa mai zici cu legile astea nescrise..acum parca vezi ca nu ai voie decat cu pachetul de pampers nedesfacut!!!(l-am desfacut pana la urma si am pus numa' 10 pampersi, sper sa nu imi para rau) eu am zis ca fitzele se schimba...si vezi cu hainutzele ...am pus acushica si 4 schimburi de hainutze calcate si impachetate...da acolo lelas ca poate se schimba pana ne ducem noi, vroiam sa ma uit dak trebuie si biberon sau ceva...desi nu cred nu m-am uitat pe lite dak trebuie la spital...am incercat sa fac si un tampon si n-as putea sa spun ca-mi iese, adika cu capetele ce facem??
Vreu si eu sa vad bebeii am vazut 2 frumoshi in albumul gravidutzelor, contul cu bebei nu-l am.
Andreea:))cum e pipi galben auriu sau galben spre incolor? si daca ti se pare ca un san este mai marishor care-i?:)))) leacul babesc ala cu sarea si la cu verigheta la mine au fost invers, numai astea mi s-au parut aproape de adevar...deci la luni mari poti verifica dupa asta.

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am pus in album o poza cu falcoasa mea.
Acum ma apuc sa studiez pozele voastre

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

hi burticutze
am intrat sa va anunt la rugamintea lui Mosulikca este ok si ea si bebelina dar din cauza unei sangerari a trebuit sa fie internata la Filantropia sub aripa dr Ancar.Probabil ca va sta internata acolo pana va naste..sa dea Dumnezeu cat mai aproape de termen
va saruta si revenim cu vesti

Angie+16

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

O, Moshulik, multa sanatate si sa stea bebe in burtica pana la termen!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Be_one, cine ti-a desenat ingerasul? e direct pe perete? cu ce a fost facut?

Fulguta, imi place colajul tau cu burtica

Kiti, e scumpa printesa ta

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Be-one, am vazut si eu ingerasul tau...Frumos tareeeee!!!

Acu chiar ma duc sa fac tarta cu afine...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Andreea, ma bucur ca ti-a placut. Modelul l-am vazut pe net, nu e ceva original, dar mi s-a parut f dragut pt copii.
Alynta, ai grija de tine si tine tel aproape!
Eu va spun somn usor, ca la ora asta ma duc sa trag un pui de somn

Oana 33+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vreau si eu tarta cu afine!
Deci sunt poze noi in album...merg sa le vad!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput