Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 4

magdyi2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie hi burticutze am intrat sa va anunt la rugamintea lui Mosulikca este ok si ea si bebelina dar din cauza unei sangerari a trebuit sa fie internata la Filantropia sub aripa dr Ancar.Probabil ca va sta internata acolo pana va naste..sa dea Dumnezeu cat mai aproape de termen va saruta si revenim cu vesti Angie ![]() "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" |
Multa sanatate si sa dea Dzeu sa fie bine amandoi...
Magdy,

Acum

Doamne ajuta

Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

ana_25 spune:
MOSHULIK multa sanatate si sa stea bb in burtica pana la termen!!!
Ana32+
Maia Elena
lu' mama

ana_25 spune:
M-am razgandit cu masa de pranz! Nu mai fac cartofi prajiti ca am fost la piata si mi-am luat pastai! M-a inebunit LORA cu pastaile! Si o sa le fac cu mult usturoi!! BOTOSEL daca-ti suna clopotelul la usturoi,te invit!!!
Ana32+
Maia Elena
lu' mama

magdyi2001 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Magdy imi pare rau ca au aparut ceva probleme! Ai incredere ca ajungi cu bine la capat! O sa tii in brate minunea sanatoasa si totul se va rezolva! Ce bine ca nu esti in Romania! ![]() Cristina ![]() ![]() |
Da Chichi, ce bine ca nu sunt in romania!!! Daca as fi fost in romania, de la prima sarcina, demult as fi fost oale si ulcele, impreuna cu ingerasul meu si nu as fi apucat sa-mi strang puiul in brate acum si fetita ce va veni peste cateva saptamani.
In fiecare zi ii multumesc lui Dzeu pentru asta...
Magdy,

Acum

Doamne ajuta

Cei trei Palmieri

botosel452 spune:
citat din mesajul lui ana_25 M-am razgandit cu masa de pranz! Nu mai fac cartofi prajiti ca am fost la piata si mi-am luat pastai! M-a inebunit LORA cu pastaile! Si o sa le fac cu mult usturoi!! ![]() ![]() Ana ![]() ![]() ![]() |
Aoleo, ce-as manca si eu niste pastai. Mi se pare ca are mama la ea in congelator. Tre'sa ii cer.
Merg cartofii prajiti cu usturoi?

Deja balesc pe tastatura
parca sunt posedata, dar nu se poate pt ca usturoiul a alungat tot ce se putea alunga...
deci, pana una-alta, vin la tine

Valentina

Andreea82 spune:
Alina ce frumosi sunt botoseii! Si ce miiici...
Moshulik, multa sanatate!
Na, fetelor...numai voturi pentru fetita...cred ca tre' sa ma pun serios la treaba cu sotul sa gasim un nume de fata. Asa nu mai merge!
Pup toate fetele , fug sa mai strang prin casa putin
34+ cu un carucior
.... sau

magdyi2001 spune:
Eu ma duc sa fac tarta cu afine a Andreei...
Abia astept...
Magdy, de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri

anaalina spune:
ASa aaaaa m-ati inebunit cu usturoiul si mi-am facut dovlecei cu usturoi, miros ca o vulpeeeee dar fu bunnn.
Raportez si eu o noapte in care am adormit greu, greu adica pe la 3 cu trezire apoi din ora in ora. Acum imi pica ochii de somn dar imi e ca la noapte iar numar stelele
Bebecris si chiar in bagaj nu punem nimic pt copilasi? Eu maine merg la control si o sa mai intreb dr . Maine cred ca vom stabili si data nasterii.
Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu
(33+)

Klarisse spune:
Am tras pe dreapta un pic..nu prea eram in forma..
Moshulik multa sanatate si tie si lui , suntem alaturi de voi.
Klarisse graviduta 33+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

LoredanaB spune:
Magdyal meu pui s-a oprit la 1700 g.N-a trecut nici cu un gram peste.Mergeam la monitorizari de doua ori pe saptamana pana cand intr-o duminica am inceput sa sangerez si dupa 5 zile mi s-a rupt apa.Am intrat in cezariana de urgenta si asa mi-am cunoscut "soricelul".M-am uitat in Carnetul mamei si al copilului si imi este trecut la anomalii cum ca placenta avea abia 270 de grame.
O sa fie bine ai sa vezi, increde-te in Dumnezeu!
Moshulik iti doresc multa sanatate si bebe sa stea la mami in burtica cat mai mult.36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua