Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 20
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Alexuza unde sunt pozele tale din album???Nu mai ai nici o poza cu burtica!!!Le-ai sters tu??? Ca nu mai ai decat un album gol,dar ala vechi nu mai e!!! ![]() Ana 33+ Maia Elena lu' mama |
Pai l-am sters cand au venit bebeii ca sa le fac loc
Burtica de
37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
chichiutza spune:
Camelia as veni ca tare e frumos la Timisoara! La noi sufla ceva vanticel, dar tot cald e si azi!
Sa vina iarna!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
chichiutza spune:
Eeeeee acu-i acu'! Sa vedem cine ne face noua un capitol nou! Nu mai scriu pana nu apare cineva intelept!![]()
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 33+
Buburuza_10 spune:
Va pups si va multumesc!

Sunt curioasa daca astazi voi face in sfarsit cunostinta cu calul balan, pt. prima oara de cand sunt
!
37+ 
alexuza spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Va pups si va multumesc! ![]() Sunt curioasa daca astazi voi face in sfarsit cunostinta cu calul balan, pt. prima oara de cand sunt ! 37+ ![]() |
Te asteptam cu vesti bune

Burtica de
crina-s spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Crinuta sper ca esti mai bine azi! Nu e foarte clar ca Gynipralul se ia numai dupa 35s! Dar daca asa zice tanti dr stie ea ce stie! Stai cumintica si sigur mai sta bebelina 18 zile la caldurica! ![]() Cristina Toma Andrei/Alexandru 33+ |
BUna Chichiuta
Nici nu stiu ce sa-ti spun daca sunt mai bine sau nu....N-am dormit mai mult de o ora azi noapte caci m-a durut si burtica si fie-mea nu ma mai lasa sa stau decat pe spate, mi-a fost foarte cald, desi era AC-ul deschis.
Da dupa ce pap la pranz sigur fac un nani si-mi revin.

34+
crina
cu VERONICA ELENA
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
BUna Chichiuta Nici nu stiu ce sa-ti spun daca sunt mai bine sau nu....N-am dormit mai mult de o ora azi noapte caci m-a durut si burtica si fie-mea nu ma mai lasa sa stau decat pe spate, mi-a fost foarte cald, desi era AC-ul deschis. Da dupa ce pap la pranz sigur fac un nani si-mi revin. ![]() ![]() ![]() 34+ crina cu VERONICA ELENA |
Sper sa treaca durerea de burtik
si poate totusi iti de gynipral. mie mi-a facut f bine , de nici nu mai trebuia sa iau si no-spa ,mai inreaba luni k oricum mai ai putin pana la 35 s
Stai linistita ca sa nu o agiti si pe bebelina

Burtica de
ana_25 spune:
BUBURUZA sa stapaniti sanatosi cadoaiele!!Bafta la eco,sa vii cu vesti bune!!!
ALEXUZA nu trebuia sa stergi pozicile!!!Pune-le inapoi!!

CAMI stai linistita ca o sa mi zgaltaie Maia pe mine,nu eu pe ea!!![]()
Si eu m-am pus in pat dupa ce a plecat sotu' si m-am trezit pe la 11!
Ma duc sa fac capitol nou!!
Ana
33+
Maia Elena
lu' mama