Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Fetelor, iar vin cu intrebari de ... Scuzati ca va tot pun intrebari, cand voi sunteti asa ocupate cu bebeii...dar chiar am cautat si nu gasesc nimic...
As vrea sa imi iau burtiera pt dupa nastere, dar nu stiu unde sa caut...
Voi de unde v-ati luat? Cat a costat? Am cautat si pe net, dar nu am gasit nimic, eu as vrea una tip pantalon si in plus ar fi prima data cand comand pe net si nu stiu cum se procedeaza, cume cu comisionul pt transport etc... ma puteti ajuta cu un sfat, pls...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 39+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Cristina a mea e inca la inceputdar presupun ca va fi o obraznica la cum face uneori si o sa aiba niste nervi uiii de o sa ma zbiere cat o sa tina gura
si acum mai sta uneori treaza cateodata cumintica si priveste in zare alteori cu nervi din cauza colicilor

fi'mea are ciuda pe mine credcaa facut kk pe mine de 3 ori in 2 zilecum o pun pe masa de schimbat dam pampi jos,spalata tot hop cu presiune si cacacia exact pe hainele lu mami,pe covoras gresie nu am eu noroc la cat kk a fost pe mine

noi am fost la plimbarica acum suntem schimbate cu tzitzi in gurita si sa vedem daca si dormim dupa ca eu is cam franta...dar pana atuci stam la rugaminti sa pape tot din tzitzi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si eu am una bucata baietel cumintel..care sta treaz din ce in ce mai mult...dar nu singur...asa ca mami e in urma cu somnul, cu toate...

el plange cand e marait, cand ii e foame, cand s-a plictisit si s-a saturat de locul in care e...daca sta prea mult in balansoar si il mai las si singur, la un moment dat plange si tre sa ma duc sa stau langa el, sa vorbim, sa gangurim, sa il legan...sau sa il iau in brate...mai greu e cand e obosit si devine marait pana ii gasim acel ceva care ii place, dar apoi sta cumintel...

aseara de exemplu nu a dormit pana la 12 dar vreo ora a stat in balansoar, tati il legana si se uitau impreuna la meci

tati e seara la rand la obosit copilul, ca mami e franta..ea vine cu desertul final, il pune putin la tzitzi sa adoarma

maine avem botezul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

eladeea, intr-adevar, nici eu nu cred ca ar face apa e la laptiul meu.....eu oricum diseara, dupa baita ii dau san,sa vedem daca mai revine scaunul apos. Oricum, ii dau si calciu carbonic pt scaunul asta, deci nu stiu ce l-a mai strans LP sau calciul carbonic.
carmen, si eu aruncam primii 10 ml lapte din san ca in cele cateva minute in care apuca sa suga puturosul sa apuce lapticul bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pota sa ma plang si eu?

noi avem cam doau reprize de maraiala una seara si alta dimineta...azi a inceput pe la ora 4 si s-a inhceiat in prima faza la 6 si am atipit pana la 7.30 apoi a mai tinut pana pe la 9.00 a fcaut nanita pana pe la 11.30 12.00 a papat si a adormit pana pe la 2 cand a vrut titi a primit si de atunci doarme in cos dar e cam agitata nu are un somn linistit!

ii place sa faca nani in cos (e scaunul de masina) l-am lasat pe spate si ii place sa doarma in el!

Am incercat sa o tin pe burta mea dar nu a vrut!

Am vrut sa atipesc si eu o ora dar atunci a apucat-o pe maria fataiala si smiorcaiala asa ca somnul meu a fugit....

Florentina.. eu burtiera mi-am luat cu chilot simplu a fost 10 ron e faina si e ok strange si ma simt ok cu ea!

am gasit la un magazin de pijamale de langa casa...in complex la nick center pe 13SEPTEMBRIE!

sunt pe marimi!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa-l laud si eu pe Raul
Si el e cumintel. Plange doar cand ii e foame si tb sa asteptam un pic sa-si faca Colieful efectul. In rest plange f putin, doar cand se screme sa faca kk. Sta si singurel si se uita pe pereti. In brate nu l-am prea obisnuit. Cand povestim, stam amandoi in pat, apoi ii dau suzeta, munceste la ea 10 minute si adoarme, dar in ultimul timp nu a mai stat treaz mai mult de 3 ore. Noaptea se trezeste o singura data, papa un pic de san si doarme pana dimineata. Dar doarme in pat cu mine...
Tb neaparat sa mergem la cumparaturi, nu mai ii sunt bune hainitele Nu ma asteptam sa i le schimb atat de repede...dar neaparat tb sa trecem la marimea 63 si mai mari. Noroc ca am primit 2 body-uri marimea 63, ca altfel nu aveam cu ce sa-l imbrac...restul il strang deja.
Racusor, ce mari sunteti deja!!! Maine botezul!! Nu-mi vine sa cred
Voi ati mers singure cu masina cu bbii? Ca eu voiam sa ma duc la bunici doar cu el, dar parca mi-e groaza sa-l las singur in scoica in spate...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Florentina, formeasy.com - de aici mi-am luat io chiloti cu burtiera si burtiera simpla, 70 lei parca, fiecare, si transportul a fost gratuit. Cel cu chilot e ok, strange bine burta, dar ma deranjeaza inca la taietura (epi). Burtiera simpla nu imi place ca in partea de jos se rasuceste in sus, inspre buric, desi are ceva benzi elastice ce ar tb sa o tina pe piele...

Paula, inca nu am mers solo cu bebe... Parca mi-e groaza, sa nu se inece, sa nu il apuce plansul (mai ales ca e plangacios) in mijlocul intersectiei... Al tau e cuminte, nu stiu. daca imi amintesc bine, Tina merge solo cu bebelu...

Racusor', maine botezul!!! Va urez de pe acum o zi minunata, petrecere faina, si copil cuminte!!! CUm stai cu freza? Mergi azi sau ai gasit pe maine coafor?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, ce tare e fiica-ta, cum te urmareste ea... Cum e in fundu gol, cum da-i cu kk

Anca, inca nu e rau deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mycya, ce tare e fiica-ta, cum te urmareste ea... Cum e in fundu gol, cum da-i cu kk

Anca, inca nu e rau deloc...

azi a fost o zi speciala...a vrut mai mult in brate si acum e la mine in brate si rade daca o pun jos....nu mai rade!

...cred ca voi cumpara si eu o suzeta ca poate ...

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

belu, gata votul si de la noi!
Racusor, nu-mi vine sa cred ca aveti deja botezul maine, parca mai ieri ai nascut si ne-ai tinut pe toate pe jar! Sa avei petrecere frumoasa si ateptam pozici!

Mergi la inceput