Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 19
iul_aug2010 spune:
Faceti voi fetelor capitol nou, ca pe noi ne scoate sotul la plimbare catre |Paltinis....la o terasa...la aer,la munte, poate se mai calmeaza piciul
..revin mai tarziu....
larissa_79 spune:
belu, nu-ti zic ca sa nu te sperii.
temperamentul nervos si agitat il are si acum ale. desi pare cuminte...dar si cand o ia nervii. oricum prima noapte full am dormit-o dupa 2 ani pana atunci se tot trezea pentru diverse.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iul_aug2010 Faceti voi fetelor capitol nou, ca pe noi ne scoate sotul la plimbare catre |Paltinis....la o terasa...la aer,la munte, poate se mai calmeaza piciul |
eu eram cu mesajul....scuze tocmai am modificat datele lui 86cmm in listutza.
Doamne fereste, Larisa...sper sa nu fie asa si cand este mare...ca fac cu nervii
...destul o am pe aia mare agitata si "razvatita"...Doamne feri...El o saptamana cand am iesit din spital chiar m-am minunat cat era de cumintel, dar de cand au aparut colicii....

....nu mai avem pace, bine ca noaptea manaca si doarme, iar dimineata cand are program de colici...se screme mult si plange abia prin jur de 7...apoi toata ziua este miorlait si sta treaz muuuult timp...apoi seara de pe la 22 pica si imi doarme,bine, cu trezirile de rigoare ptr. papa.****************************************
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
baby78 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Buna dimi si de la noi... ne mai acordati un vot si astazi http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim ![]() **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Votul 116 din partea mea

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
anca_vlad spune:
declar si eu prima noapte mai mul alba...sunt zoamba!
Maria a avut colici mititica nu a plans pe cat s-a chiunit si a durut-o mai mult s-a stans si icnea...mi s-a rupt sufletul pt ea!
dimineata de la 6 a fost mai rau s-a linistit abia acum pe la 12.00!
A supt titi toata noapte acum la masa de 11.00 am fost nevoita sa ii fac LP ca titi nu mai facea fata...
e prima data cand ii dau lapte praf a supt 50 ml si apoi am pus-o la titi si cred ca a mai scos vreo 20 ml dar cu greu...
Acum doarme!

Voi ce lapte praf le dati completare, eu am optat pt HUMANA!
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
baby78 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineata delfinariu! Va rog, imi puteti da si azi un vot pt nepotelul meu! Multumesc! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040 Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
VOTAT nepotel

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
![]() Asa ma gandeam si eu sa procedez, sa vad cum decurge baita in seara asta.************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
noi ii facem cand estimam ca mai are jumate de ora de dormit...oricum il scoatem afara inainte de baita...dar nu asteptam niciodata sa se trezeasca de foame
daca doarme il trezim noi...la baita sta si flaamand, dar vaneaza picaturile de apa
dar la masaj, tine-te bine daca e flamand
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010