Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hera, Fluturasha, imi pare rau ca va simtiti ignorate, dar sa stiti ca nu e cu rea intentie... eu am vazut postarile cu datele voastre, dar pe cuvant ca nu stiu sa adaug in lista. Ultima data chiar am dat un copy/paste la rugamintea Fluturashei, dar in zadar. Va rog sa nu va simtiti decat bine in odiseea noastra, aici chiar nu sunt persoane rautacioase sau rau intentionate. Aveti un pic de rabdare, ca noi suntem mai "guralive" de fel si tot scriem, tot scriem, pana uitam cui mai vrem sa raspundem etc. Insistati cu intrebari si postari, poate si voi ati intrat mai rar si asta e iar un motiv pentru care vi se pare ca suntem indiferente. Dar va asigur ca nu e asa. Corina(Bravegirl) a fost super draguta ca s-a oferit sa va treaca ea in lista, ii puteti trimite PM cu datele voastre si sunt sigura ca se va tine de promisiune. Si eu, care sunt mai de la inceput in odisee, mai am cateodata impresia ca nimeni nu-mi raspunde la intrebari... sau ca sunt ignorata... dar nu e asa. Pur si simplu scriem, scriem, scriem si uitam cui mai trebuia sa raspundem. Va pup in numele tuturor si sper sa intelegeti ca totul e fara rea vointa!

Alinushca, si eu vreau la cursuri, tot din acelasi motiv ca tine. Ar fi super sa mergem in gasca, cele din odiseea noastra. Cu ocazia asta am mai schimba si pareri. Cat priveste partea cu ficatul, dupa pozitia de la echo, pe care si-a mentinut-o, am stiut unde-i sunt piciorusele... loveste cat poate. Legat de arsuri, de 2-3 zile m-au luat iar simptomele. Mananc, rontzai tot timpul cate ceva, cand simt ca incepe durerea, dar in zadar... Are legatura cu uterul, ca impinge, sau nu?!
Scriind atat pentru Hera si Fluturasha, am uitat ce mai vroiam sa scriu.
Parca pe Ral_eli vroiam s-o pup si sa-i raspund ceva. Revin.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

ana_o, pentru arsuri incearca sa bei apa minerala. eu cu apa minerala ma tratez de arsuri. singurul remediu bun pentru mine
si eu vreau sa ma apuc de bagajel pentru spital, dar nu stiu exact de ce am nevoie. Pentru bb inca nu cumpar nimik, pentru ca soacra mea crede in niste superstiti cum ca nu trebuie cumparat nimik la bb pana nu se naste, asa ca mai astept vreo luna pana ii cumpar si lui trusoul

27+

Mergi la inceput

Ral_eli, cu ficatul cam asa sta treaba... cand bebele creste suficient si doandeste putere in picioare(adica i se intaresc oasele), incepe sa fie tot mai activ si in functie de pozitia pe care el o are, cam loveste tot ce e in cale. Eu ii stiu pozitia si-l vad tot timpul, ba se intoarce cu un fund ascutit la mine, ba ma loveste cu mainile spre col, spre ovare... si in cel mai rau caz, ajunge la ficat. Cum e acum. Il simt acolo, nici nu stiu cum sa explic, presiune, durere, intepatura... efectiv ma lasa fara aer.
Iar cu sughitul e la fel, el prin sughit invata procesul de respiratie, util in viata de afara... fara exercitiu, nu invatam nimic, nu? Se simte constant si regulat, ca o bataie ritmica, exact cum a zis Alina: "hac, hac, hac"... Eu mor de drag cand sughite David, domnul iubi zice ca seamana cu el, ca au aceeasi problema cu sughitul(nu stie el teoria cu respiratia...). Cam asa cu treburile astea. Eu abia il astept pe bebe sa se nasca, sa mi-l puna pe piept imediat dupa si sa-i ofer toata dragostea mea de mama. Sentimentul de mama, dorinta asta puternica "zace" in mine de f f multi ani. Cu toate ca mi-e f teama si stiu ca am multe de invatat, il astept din tot sufletul si ii voi fi devotata 100% copilului meu. Incepand cu o nastere normala, termianand cu alaptatul si tot ce inseamna normal si natural pentru un nou nascut. Va invidiez in sens pozitiv pe toate cele care ati experimentat meseria de mama... sunteti cu adevarat binecuvantate!

Ana

Mergi la inceput

Carmenutza, noi nu tinem cont de superstitii. Si daca tii si daca nu, "raul" daca e sa se intample, se intampla. La mine partea masculina ne-a luat cu fazele astea stupide, legate de superstitia ca nu e bine sa cumperi nimic copilului. Dar i-am potolit repede pe amandoi, si pe tata si pe socru. Acum vad ca au inteles. Bunicile amandoua i-ai cumparat luni hainute, niciuna n-a aduc vreun argument superstitios in discutie si le-am iubit mult ca au fost naturale si i-au cumparat cu tot dragul ce i-au cumparat. In seara asta am intrat iar intr-un magazin de bebe, dar ma durea prea tare zona cu ficatul si n-am mai avut cum sa stau sa verific fiecare hainuta in parte. Am zis ca ma abtin pentru ziua cand vom ajunge la Viena. La Zara si la H&M au niste lucrusoare pentru nou nascuti extraordinare. La fel H&M pentru gravidute in spital, inainte/dupa ce nasc.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi30 spune:

Salutare fetelor. Sunt o graviduta cu bebe de 28s. Voua nu v-a recomandat medicul injectii cu DEXAMETHASONE pt maturarea plamanilor copiluilui? Mie mi-a zis la ultimul control, maine merg din nou si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

la mine doar soacra e superstitioasa.
eu nu cred in asa ceva, dar nu vreau sa o supar

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ral_eli la nastere nu te dezbraca ..o sa ai camasa aia de spital deschisa la spate..apoi te imbraci cu ce vrei tu..eu am avut pijama..nu am avut epiziotomie deci nua fost nevoie sa ma curete asistenta..mi-am facut dus la cateva ore dupa nastere..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana multumesc ca mi-ai raspuns choar imi faceam probleme ca nu mai spusese nimeni de pe aici ca le-ar durea ficatul

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu pt spital imi iau pijama ..asa am avut si data trecuta..nu inteleg de ce aici in romania este moda aia cu camasile alea ciudate ..sunt de acord ca trebuie sase deschida in fata pt alaptat dar de ce neaparat camasa??am vazut multe poze si pe la tv toate gravidele erau cu camasa din aia "de baba" sorry nu va suparati pe mine.

si 27+ cu

Ai dreptate Doura! Eu am vazut la Kiabi, la raionul de gravide, o pijama cu tricou care era despicat pe circumferinta sanilor, doar partea din fata, era f dragut. Practic ridicai putin tricoul si scoteai sanul. Era un roz-corai si scria ceva cu "mum...." si pantalonul lung, kaki cu bulinute mici roz-corai. Costa cam 60 lei.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu pt spital imi iau pijama ..asa am avut si data trecuta..nu inteleg de ce aici in romania este moda aia cu camasile alea ciudate ..sunt de acord ca trebuie sase deschida in fata pt alaptat dar de ce neaparat camasa??am vazut multe poze si pe la tv toate gravidele erau cu camasa din aia "de baba" sorry nu va suparati pe mine.

si 27+ cu

Ai dreptate Doura! Eu am vazut la Kiabi, la raionul de gravide, o pijama cu tricou care era despicat pe circumferinta sanilor, doar partea din fata, era f dragut. Practic ridicai putin tricoul si scoteai sanul. Era un roz-corai si scria ceva cu "mum...." si pantalonul lung, kaki cu bulinute mici roz-corai. Costa cam 60 lei.

Symo 30+ Diana Nicole

ce culori frumoase ..oricum vreau sa ma duc saptamana viitoare si-mi iau aia cred...am fost 1 data sa-mi iau jeans..nu existau skinny pt gravide asa ca mi-am luat unii drepti..

si 27+ cu

Mergi la inceput