Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ella ce peripetii cu pachetelul. chiar stateam cu emotii ca nu vazusem nimic scris ca l-ai fi primit. ma bucur ca v-a placut rochita. eu am mai povestit cum fetita cea mare a vrut sa o schimb in parc cu hainutele primite. asa ca am desfacut pachetul si am schimbat-o. si era o caldura si ea era cu pantaloni de trening .
Nushulica sa pui o poza cu burtica.

mie mi-ar place sa putem pune chestia aia cu bazar si in alta parte, adica la semnatura sau pe bloguri. asa, pentru publicitate .
e tare draguta

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Diana, pe asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=585 l-ai vazut? E molicel si fain, noi l-am imbracat doar in cateva vizite, ca ne era mila sa il luam la 'frecat' si i-a ramas mic inainte de a-l exploata cum trebuie.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Andreea.2009, saculetul tot nu a ajuns. Daca l-ai trimis vinerea trecuta pana azi trebuia sa ajunga de 10 ori...Ce se intampla? Nu e vorba de bani, dar chiar imi doream saculetul acela pt finutul meu, sper sa ajunga totusi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Eu l-am pus la posta vineri. La noi,fiind sat vine posta o singura data pe zi.deci teoretic pachetul cred ca a plecat de la toplet luni dimineata...Stai linistita , eu zic ca pana luni ajunge sigur.Poate si maine sa intrebe, ca la bucuresti parca lucreaza si sambata posta.. Nu are cum sa nu ajunga...Din experientele anterioare cam saptamana facea de la noi la bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andreea.2009- iti multumesc pentru cele doua bluzite bonus, scuze am uitat sa scriu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Am depus si eu 34 lei in contul lui Bogdan, prin tranfer, pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2394
Dodo-pui, te rog o confirmare

Si 28 lei in contul Stefaniei, pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1406
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2509
andreea.2009, te rog o confirmare

Mai am de depus 28 lei in contul lui Alex H, dar nu am aici BT si nu mai aveam bani in contul de Bt, asa ca depun cand ajung in Buc, probabil pe luni-marti.

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

arcadia,in ce cont ai platit, cel de BCR sau cel de BRD? pe BCR nu am vazut nici o intrare. iar pe BRD nu ma pot uita ca inca nu i-a dat lui Adrian ce ii trebuie pentru internet banking. Am sa il trimit luni la banca dupa extras, sau poate chiar maine daca o fi deschis...trebuie sa ma interesez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

andreea.2009- iti multumesc pentru cele doua bluzite bonus, scuze am uitat sa scriu.

Stai linistita...eu scuze pentru intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Mai daca este asa cum am auzit si in tot orasul raman doar 3 oficii postale eu ma las de bazar.nu am cu ce ma deplasa cinestie unde sa duc sau sa iau colete era vb doar pt reclamatii de oficiul de pe Mamaia pt ca astea de aici au zis ca ele nu primesc sesizari aici in ideea ca nu mai fac nici o sesizare dar o sa o fac nu am timp acum dar cand ma eliberez o rezolv.

Diana.. sfatul meu... fa reclamatie indiferent de rusinea ta... in tara asta nimik nu merge tocmai pentru ca noi toleram prea multe... in alte tari numai daca ameninti ca faci reclamatie si deja omul isi schimba atitudinea.. la noi e jegmaneala pe fata e furt pe fata... Am si eu un offf.... cu patiseria Gudam... cine sta in cartier la mine stie... si m-am dus cu plangere la ei, am sunat la nr pe care mi l-a dat, eu vroiam cu sefu lor, si vanzatoarea mi-a dat nr lu contabila... le-am dat termen 2 sapt sa rezolve niste probleme ca daca nu fac reclamatie la OPC... deci eu chiar sunt decisa sa fac reclamatie, daca nu au remediat frigiderele si aerul conditionat... ca am cumparat la parji acrite de la ei de mi se face rau numai sa ma gandesc... chiar tre sa merg in control...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

georgi,de acolo ti-ai gasit sa cumperi prajituri?exista georginio...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Am pus aseara colete pt camy pus,madyrizi si anca16.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Ledi da-mi adresa sa iti trimit plovarasul sau il las Mihaelei sau boticelinei?ca trebuie sa ma intalnesc cu ele.o sa fac reclamatie desi cumnata mea care lucreaza la posta incerca ea sa ma convinga sa nu fac si sa merg sa vb doar cu diriginta,dar sa scap de examene am 2 de le-as si lua as fi supermammy in loc de super nany

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput