Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 44
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Miha, doxinu e la mare, nu stiu daca au ajuns acasa, m-am intalnit io sambata trecuta la eforie cu sotul ei ca sa-i dau ceva... |
saru'mana,Monica,dar a venit...m-a anuntat...nu stiu daca sa iau de buna,adresa de pe factura!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diana2242 spune:
am primit coletul de la Laura foarte frumusel bluzonul si multumim pt bonus.in rest boti ne putem vedea in week end cred dar treb sa discutam la tel si la fel si cu Mihaela daca sunt in trecere pe langa voi dau un semn acum am spalat si eu masina si pot sa circul numai ca am de invatat astazi nu am nici copil dar parca deja ii simt lipsa.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
diana2242 spune:
Fetele a aparut matilda a licitat ceva de la mine stite cineva ceva de ea?or fi bine?or avea nevoie de ceva?si acum ma adresez direct persoanelor care le stiu ca asa pt toata lumea vad ca nu tine Dodo,boti si cine mai are copii mai maricei nu faceti curat in sifoniere pt toamna? nu de alta dar sper sa ma lipesc si eu de una alta ca sigur vom avea nevoie de multe bluzite bodyuri pana pe la 2 ani si pantaloni dar nu blugi ca avem destui si sper sa ne vina.mai ceream de la Robi dar nu mai este.si anunt din nou ca daca vreticeva de la mine si nu e pt bazar faceti o cerere si se aproba dar sa nu fie de fetite ca nu am acces la ele.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
szivarvany spune:
Monn, au ajuns, sunt superbi, fi`mea va fi incantata rrrau
Diseara platesc online.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui madyrizi am uitat sa spun ca am luat de la posta coletul de la Laura25. foarte frumosi pantalonii, o sa-i poarte sigur miha . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Ma bucur ca va plac, sa ii poarte sanatos! Imi pare tare rau ca nu am gasit nici un bonus pe masura sa va trimit, dar poate am inspiratie si noroc la urmatorul colet.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
citat din mesajul lui cris_82 diana da-le nr. tau de telefon sa te sune sau macar un bip cand ai ceva de ridicat de la postanu te pune rau cu ele de pe acuma,si daca nu da rezultate nicic asa recomnd (dar numai ca ultima solutia) posta nr. 1 de pe bvd mamaia |
In ce sens recomanzi oficiul postal de pe Mamaia... pentru pus colete? in cazul asta recomand si eu Ofifiul postal 4 din zona Intim - Groapa ... mie-mi primesc coletele fara pretentii, singura chestie de care mi-au zis-o cu frumosul a fost sa trec 20 ron valoare si sa aiba loc de scris pe foaie ce scriu ele acolo... Pe mine deja ma cunosc si ma anunta ca am colet cand intru in posta...
Fetele eu nu am reusit sa-mi fac nici o plata... din motive financiare si de stres acut in perioada asta , dar sper la inceputul saptamanii viitoare sa-mi mai achit din datorii... Datoare nu raman eu garantat! Cross my heart!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Ieri am primit autograful de la duky (sar'mana, multumim mult! Il inramez si il pun la sotz in birou) si aviz cu cartea de la luy.
Jasmin, a ajuns trenul? Cum e?
Stiu ca am de pus niste colete, am sa va rog mult sa ma mai asteptati. Strigati daca e vreo urgentza. Nu va spun cum arata casa mea . Am pus centrala si mi's peretii sparti, praf cat incape, haine, carti etc prin cutii una peste alta in balcon. Azi dupa 17 am program de dat cu var si vopsea in bucatarie, maine punem parchet (eu cu al meu sotz), apoi varuit in camera copiilor si tot asa.
boticelina spune:
Diana voi pune in curand noi lucrusoare, am multe minunatii luate/pastrate special pt bazar.
Intereseaza pe cineva incaltaminte de fetita 24-25? Fi-mea vara asta a avut cca 15 perechi de mergatori, ieri i-am luat, dogita de creieri, o (sper) ultima pereche de sandale pentru vara asta, marimea 27 (ca sa le pot spala pe celelalte); asta in conditiile in care a iesit din iarna cu nr. 22
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
nuuuuuuuuu,oficiul de pe mamaia e pentru reclamatie,daca as fi nevoita de la mine si pana acolo sa fac drum mereu pentru colete,cred ca as lesina la propriu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Laura25 spune:
Boti, pe mine ma intereseaza mar. 25, cred... ca fii'mea cam atat poarta. Desi eu sper sa fi crescut si ea un pic vara asta. Acum sunt amandoi la parintii mei si mama o tot lauda ca manaca si doarme bine.