Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 41
andata spune:
Va rog mult sa scoateti din vechiul bazar urmatoarele produse, le-am trimis din greseala la tara si au fost deja date la sarmani:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5457845388216602258
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5457845398840530450
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5457845784774741138
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5457845885529757650
Multumesc mult
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
madyrizi spune:
rezolvat, andata.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
andata spune:
Mady, multumesc mult.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
corap spune:
hola
Lumi_Nag si Boticellina, eu eram aia de licita la colier, am facut-o cu intentii absolut reale, nu ca sa urc pretul, cross my hart. (tb sa licitez ca am niste bani de pus in contul cuiva si speram sa mai adun de la o licitatie).
andra-bell, maine dimi pun colierul, de dimineata nu gaseam plicuri pe-acasa, sorry.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
cornelia, tie ti-am trimis cerceii, in aceeasi zi cu pachetul nushulicai - tre sa ajunga, daca n-au ajuns deja. ti-as fi facut si medalion bonus, dar nu mai aveam margele de portelan de culoarea aia. din pacate lampitza aveam una singura si nu pot sa o fabric eu.
:(
la nushu am pus alti cercei, asemanatori - adica alta culoare - , ca vazusem ca-i licitase si ea si m-am gandit ca-i gravi si pofteste...
Uh, citesc, citesc si vad ca-s o sursa constanta de incurcaturi la bazarul asta... pe cuvantul meu fara intentie...
PS - mai puneti ceva carti, pliz!
Ah, maine iau salariu si platesc si pt ce-am luat de la luy si ramasesem datoare 10 lei la siluan si pt cosminique, in functie si daca mai castig cate ceva.
daca mai am ceva datorii (de platit sau de trimis), trageti-ma de mana pe pm, va rog, trec printr-o conjunctura astrala nefavorabila si sunt cam imprastiata
EDIT: glumesc cu conjunctura astrala, nu ma luati in serios
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
mari_paun spune:
nerantula, m-a sunat cumnata sa-mi spuna ca a ridicat sterilizatorul de la tine, multumesc mult
mai are cineva biberoane de STICLA?
multumesc
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA
cris_82 spune:
diana da-le nr. tau de telefon sa te sune sau macar un bip cand ai ceva de ridicat de la postanu te pune rau cu ele de pe acuma,si daca nu da rezultate nicic asa recomnd (dar numai ca ultima solutia) posta nr. 1 de pe bvd mamaia
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
RHYANNA spune:
va salut din nou
proaspat sosita de la mare
mi-a fost tare dor de voi
poate reusesc sa citesc tot ce ati sporavait pe aici fara mine
spor la shoping
pup
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun nerantula, m-a sunat cumnata sa-mi spuna ca a ridicat sterilizatorul de la tine, multumesc mult |
Cu placere!
Poti confirma, te rog, ca ai primit si banutii?
5 ron sunt pentru botoseii de la Luy, sa ies si eu din critice!
(Nu-ti mai lua atatea biberoane, o sa alaptezi!)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
diana2242 spune:
pai acolo depun plangerea mea,am o cumnata acolo si i-o plasez ei si ii zic sa imi aduca nr de inregistrare ca nu cumva sa nu mi-o depuna.Cu nr de tel nu cred ca functioneaza la noi sunt comode rau de tot. am un aviz de la Laura desi eu ziceam ca azi nu primesc nimic.si luni am restanta asa ca voi fi absenta intru cand cum pot.Boti ne intalnim noi.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar