Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 40
simonapro spune:
Am primit si eu zilele astea, coletele de la boticelina si mikaeela, multumesc frumos
Din pacate am ajuns sa ma cert cu frumoasele angajate de la posta romana, de fiecare data cand ma duc sa ridic ceva, pe motiv de plata de inmagazinaj,tot datorita lor care aduc avizele cand isi aduc aminte
_irina_: sa le purtati cu placere, sigur ca era bonus
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ancadragoman spune:
Ieri am pus coletele pentru Boti si Galliciana
Si vreau si eu daca aveti de bagat la bazar pijamale pentru gradinita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ducky spune:
Ma duc la posta cu coletele pentru Diana2242 si Jasmin012
Am trimis pe mail plata pentru produsele castigate de la Boti. Va rog sa-i confirmati. Multumesc
Am pus la bazar cateva filme si carticele, pentru cele interesate. Mai am cateceva, doar timp sa mai fac rost...
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ana l spune:
Daria, te rog bifeaza platit la pantaloni http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=167
iar factura la palarie anuleaz-o
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=164
Am trimis ieri pe mail chitanta si Mady a trimis Pm mai departe.
Mersi mult.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
szivarvany spune:
Ana, am bifat platit si expediat, ambele imi apar impreuna. No asta e, sper sa ti placa palaria si bluzita in loc la palarioara asta
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 Kid,daca ma arunc la posta mai tarziu c un colet pentru tine e ok?? brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
E super! Multumesc.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
diana2242 spune:
in legatura cu frumoasele postarite care nu aduc avize eu ii fac sesizare la a mea pt ca e chiar sub orice critica.in loc sa ia frumusel liftu si sa imi aduca mandatele ca sunt acasa ea ce zice trec pe mandat ca nu e acasa si sa vina sa stea la coada cate 2 ore sa isi ridice banii.Numai ca nu s-au intalnit inca hotul cu prostul si sper sa ii fac rost de o penalizare la salariu sa ma tina minte pt urmatoarele mandate.Acum ii compun sesizare si ma duc sa o duc cer si nr de inregistrare sa fie totul ok si ma gandeam sa fac si on line apoi dar sa vad daca gasesc o adresa on line pt cta.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
boticelina spune:
Fetele, cele care sunteti implicate si in actiunea de la Parohie, nu stiti, mai e nevoie de hainute si alte bunuri?
Ca am inceput incet-incet curatenia de toamna si am o multime de bunuri, care ar ajuta mult o familie poate mai sarmana (hainute de adulti, lenjerii de pat, prosoape). Imi trimite si mie cineva pe privat adresa (corecta!) a parohiei, please?
Si, tot din aceasta cauza, rog daca mai sunt doritoare de produse de la mine (nu din cele proaspat donate de Selene) sa isi exprime intentia, pt ca la expirarea celor 10 relistari le voi pune pe cele nesolicitate in coletul pentru parohie, e pacat sa le tin blocate.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Am primit si eu zilele astea, coletele de la boticelina si mikaeela, multumesc frumos Din pacate am ajuns sa ma cert cu frumoasele angajate de la posta romana, de fiecare data cand ma duc sa ridic ceva, pe motiv de plata de inmagazinaj,tot datorita lor care aduc avizele cand isi aduc aminte _irina_: sa le purtati cu placere, sigur ca era bonus Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona, chiar ma intrebam daca ti-au ajuns.
O idee, poate nu te mai certi cu madamele de la posta. Pe formularele de expeditie exista un camp pentru numarul de telefon. Intreaba-le daca le-ar fi mai comod sa te sune si daca da, cand trimiti adresa roaga pe cel care-ti trimite colet sa scrie in spatiul special si numarul tau de telefon. Ma gandesc ca si la Cornelia ar trebui sa se poata, ca voi doua stati in localitati/zone mai greu accesibile pentru un postas aflat per pedes.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
Multumesc Boti , e o idee, am sa incerc si asta, ca tare nu-mi place sa am conflicte.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)