Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 39
szivarvany spune:
Mneatza.
Jasmin, gecuta iti va ajunge cel tarziu marti.
Azi trimit asa: kokiy, ana_I, nerantula, anca.
la toata trupa.
Astept ziua de maine sa platesc si eu restantele.
Monnvas, am avizul, dau de stire cand ridic, ca abia astept
Boticelina, dau de stire maine dupa ce achit. Voi plati pt David
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
boticelina spune:
Duamna Daria credeti ca sunt ultimul calic daca ma targuiesc si io putin pentru cercelusii astia? Io as da 8 lei pe ei, 10, rotunjit, pentru Ema, v-ar coafa?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
Scuze de intarziere din motive intemeiate am intarziat cu punerea Scanner-lui Benq5000
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Nerantula spune:
Madyrizi, mi-a stat inima cand am vazut ca a licitat cineva un pandativ de aur de la mine, dar era scoicutza, daca mai vrei inimioara, o pot scoate si repune cand vrei tu (avand in vedere ca operatia lui Siluan nu mai sta in strangerea de fonduri in acest moment) sau o licitezi si o platesti cand poti ..
Mai am un pandativ din aur in forma de litera 'F', intereseaza pe cineva, sa-l pun la bazar?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
cami33 spune:
Astazi au plecat pachetele pentru Cornelia si Ellax, scuzati, va rog, intarzierea
Sunt in asteptare si produsele castigate de Eladea2005,
Rhyanna si Lulu77, dar eu n-am primit nicio confirmare de plata. Daca ati achitat va rog sa-mi trimiteti PM
_irina_ spune:
Simonapro am ridicat ieri geanta rosie ca focu, multumesc mult. Multumesc si pentru bonus, adica ma gandesc ca nu am incurcat borcanele si palariuta era in plus .
kid spune:
Am trimis si eu o chitanta pe mail cu linkuri la produsele castigate, va rog o confirmare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Duamna Daria credeti ca sunt ultimul calic daca ma targuiesc si io putin pentru cercelusii astia? Io as da 8 lei pe ei, 10, rotunjit, pentru Ema, v-ar coafa? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
pun incheiere rapida si batem palma ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
pun incheiere rapida si batem palma ??? Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Da, saru'manushitzele , 10 lei si la confirmare tii tu minte ca am primit reducere, ok?
Mi-a luat mama o rochita (ca io din banii mei nu-mi permit ) la care ar merge de minune dar erau cam scumpicei...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
Kid,daca ma arunc la posta mai tarziu c un colet pentru tine e ok??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR