Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky
eu folosesc photobuket de cativa ani si nu mi-a virusat niciodata calculatorul. Dar ce faceai tu in celalalt album ??? Curiozitatea asta !!! La Mady i-a adus pofte, tie ti-a dat "cookies" As avea ceva de lucru cu voi !! Pacat ca nu stati mai aproape...

Pai erau unul dupa altul si m-am gandit ca are legatura tot cu praji alea minunate pana la urma ce repezinta al doilea link? nu mai am tupeu sa apas....

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am pregatit coletul pentru Saryta... azi il pun la posta dar tare am emotii cu mastile... le-am invelit in ciolofan cu bule, cutia are niste bureti de pozitionare (refolosesc cutia de la Kokiy)... Sper sa ajunga ok Doamne ajuta!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

In alta ordine de idei azi am sa fac ordine intre niste lucrusoare si revin c cateva "noutati".
Oare aici pe bazar nu sunt fete doritoare de lucruri handmade si de materiale pentru realizarea lor (gen ate, ace, materiale etc)? Eu din septembrie incolo pana in decembrie cand ma intorc la servici am sa lucrez cateva lucrusoare tricotate si crosetate si as dori sa pun cateva si pentru bazar, pentru fiecare copilas in parte.
Revin...

PS Chiar ma gandeam...bezele vreti sa pun la bazar, ca se pot trimite cu posta si nu contin E-uri ?

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Ne abonam si noi la o pereche de botosi

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Astazi am ridicat trei colete cu niste hainute super frumoase si ingrijite.
Asadar, multumiri pentru Anca si Dodo. Alexandra nu mai se satura sa le probeze.
si Dianei pentru pantalonasi. Am tras o sperietura cand am vazut pantalonii. Eu ma gandeam ca-s mici ca pentru fii-miu si cand i-am vazut,am crezut ca mi-ai trimis din greseala altii. M-am linistit cand am verificat in bazar. Alexandra pe faza i-a si probat si ii vin tare bine 3/4 in combinatie cu maieul de la Anca.
la toate fetele.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ma bucur ca va vine si ca va place

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!!

a ridicat azi mama colete de la corap,honeybaby si aka multumesc frumos sunt f multumita de tot ce am luat

aka rochitza am probat-o si imi este perfecta deja e spalata si de maine trece la purtat e asa comoda ca nu cred ca o dau curand jos de pe mine

corap lampita este super faina ,dar in afara de lampita am gasit in cutie o pereche de cercelusi intr-o punguta,ma gandesc ca poate i-ai pus din greseala poate trebuia sa=i trimiti altcuiva si acum ii cauti

honeybabymultumesc frumos pt bluzita bonuscand vad cat e de mica ma gandesc daca e pt bebelusi sau papusi

laura iti multumesc frumos ca te-ai ocupat de bijuurile de la mine sper sa se si vanda...vreau sa fac reclama la acest set http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2636&n=Set-argintiu-superb care este intr-adevar superb si e nou noutz eu l-am achizitionat din londra cu vreo 13-15 lire nu mai stiu exact

de asemenea daca vrea cineva vreo bijuterie de la mine si i se pare scumpa dati va rog un pm ca discutam de o reducere numai sa se vanda

de David si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nushulica, astia sunt cerceii ?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1044

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!
Am primit colete de la Mikaeela si Luy . Nu le-am desfacut inca.

Am platit pt. David
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2527

Pt. Ionela
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2178

Pt. Siluan
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2128

Rog confirmare de la: Mikaeela, Leditia, Natynic, multumesc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mady, multumiri pt ajutorul imens pe care mi l ai dat

Si acum va rog sa ma confirme si pe mine cineva
Ca inca invat noul bazar si mi apar facturi neplatite: pt produsele de la Anca, Duchy - erau pt Marius; Madt, daca au ajuns banutii pt Alex.

Si mi raman de plata cele de la Monnvas, Boti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput