Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 24
madyrizi spune:
fetelor, sa nu dati la ducky pe view album ca va imbolnaviti. eu am gresit .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana ancadragoman, am platit; mi s-a confirmat plata; ti-am trimis pm; - nu ai nici o veste pt mine? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
imi cer scuze,am fost plecata la munte si azi am venit la birou.Am bifat ca platita si mne trimit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui sweetyana off topic mai imi d-ati si mie un votuletz? Doina 38+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
Extras din regulament:
16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.
Imi pare rau, dar asta e regulamentul
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
galliciana spune:
stai linistita, nu e problema, multumesc, anca, ma gandeam eu ca ati fost in week end.
e bun ca ai bifat factura , ca si asa mai am ceva pe acolo....vb lui mady acum am vz si eu.
reusesc f greu sa intru pe site, calc e de vina......
carminabulina spune:
citat din mesajul lui sweetyana off topic mai imi d-ati si mie un votuletz? Doina 38+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
Mai da-ne si tu un link
Laura25 spune:
carmina, a pus sweetyana link, dar l-am sters eu. Imi pare sincer rau, dar asta e regulamentul ( puteti sa va dati pm-uri)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
citat din mesajul lui carminabulina Hello Kid! Multumesc frumos si sunt incantata de bluzite. Cealalta cred ca e noua si e cam de baietel. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Chiar ieri ma gandeam ca nu iti plac, caci n-ai spus cand ai primit pachetul.
Bluza h&m nu e noua, chiar a fost purtata ceva mai mult decat cea fox, caci mi-a placut mai mult, i se potrivea perfect juniorului cand avea reprize de tipat Mie mi s-a parut ca e mai mult unisex decat cealalta, imi pare rau ca nu se potriveste la fete. Lipsa de experienta la imbracat fetite isi spune cuvantul
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
citat din mesajul lui dicirstea Nu am reusit sa ma opresc la nicio banca azi sa platesc ce am castigat, nu am reusit sa trec pe la Kid sa-i dau completarea la salopeta bej sper maine sa am mai mult timp, ca nu am avut nici drum prin zona. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) |
Ma bucur ca nu ai ajuns ieri, caci imi era foarte greu sa ies din casa. Daca nu reusesti sa ajungi nici azi, nu e nici o problema, oricum, la posta voi ajunge abia maine sau joi.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
luy spune:
Buna tuturor,
Am ajuns azi la posta si am expediat pachete pentru :
Laura25
saryta
_irina_
carminabulina
Flowers
In sfarsit am primit aseara confirmarea de la natynic pentru plata facuta de puisorul, am sa trimit cartea luni dimineata ( saptamana asta sunt fff aglomerata cu musafiri si pregatiri pt aniversarea Mariei ). Mi-am refacut stocul de buletine de expeditie, asa ca tot atunci voi trimite si pachetele pentru valentina_22, Nerantula si dicirstea daca nu reusesc sa ma intalnesc cu ea vineri sau joi dupa amiaza ( trimit PM ).
Avand in vedere ca in septembrie nasc, va trebui s-o las mai moale cu bazarul, de aceea as vrea sa trimit pana atunci toate produsele castigate de la mine. Nu mai sunt multe, astept plata de la georgipuia ( DVD ), ancadragoman ( carte ), corap ( carti ), arcadia ( carte ). Vreau sa apuc sa vi le trimit pana vine bebelina.
De asemenea, as mai avea niste chestii de pus la bazar, dar nu ma pot angaja sa ma mai ocup de urmarit licitatii/confirmari plata/facut pachete/trimis la posta.
Eventual sa le trimit cuiva care doreste sa le preia si sa le puna in bazar ?... E vreo amatoare ? O sa pun niste poze intr-un album, sa vedeti despre ce este vorba si daca vi se pare interesant eu le pot dona cu mult drag.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 34+ cu la purtator
ancadragoman spune:
Luy eu am de luat de la tine cartea pe care inca nu am platito si rochita roz
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!