Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 22
dicirstea spune:
Acum am reusit sa citesc pana la final, eram sigura ca o sa se bage toata lumea la licitat praji', dar ma repet: chiar am vorbit serios.
Si acum:
Am ridicat pachetul de la Laura25, multu' pentru bonus. Abia astept sa vina vremea caciulitelor.
Nu am reusit sa ma opresc la nicio banca azi sa platesc ce am castigat, nu am reusit sa trec pe la Kid sa-i dau completarea la salopeta bej sper maine sa am mai mult timp, ca nu am avut nici drum prin zona.
Am avut in schimb drum pe la Honeybaby sa-i dau un ditamai pachetul pentru bazar, dar nu mi-a raspuns la telefon. Poate era in parc cu bb.
Imi pare numai rau ca am fost nevoita sa il las in apartamentul meu proaspat zugravit, sa nu ma mai car cu el inapoi. E posibil sa prinda miros de zugraveala.
Sper numai sa reusim sa ne intalnim cat mai repede.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O seara buna si de la noi.... ducky,ce ne facusi mama la toate?? noi ieri am fost la plaja si ne-am intalnit cu boti si a sa nancy si cu alex_andra si bineinteles eva....a fost frumos,dar putin....am si vreo 2 poze,care le voi pune cu acordul fetelor! carmina,e totala pustoaica ta cu 2 suzete in gurita.... azi am vb cu any vovcu la telefon,o astepta pe diana cu alex la ei...ar mai intra si ea sa ne dea vesti,dar are pc-ul defect,dar in principiu sunt bine si va transmit toate cele bune! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Asa e, a fost tare putin...mi-ar fi placut sa putem sta mai mult impreuna.
Nancy e superba, iar copii tai, Miha sunt tare frumosi amandoi
M-a impresionat grija si dragostea pe care o arata Andreea fata de Mihaita
Eu astept sa vad pozele
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
EllaX spune:
Salutare!
Am licitat, castigat si platit asta:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1456
Cum plata a fost facuta online in seara asta, abia maine or sa intre banii. Dupa ce-mi confirma maine Dodo, o sa le anunt si pe mihaela77O (la care-s blugii), si pe kokiy (care apare ca vanzator).
Carmina, si Ana a avut muuulte suzete. Cand se simtea obosita si ar fi dormit (da' n-o lasa inima ), parca o aud: "Gheoghe. Codeta" - adica ii cerea pe Gheorghe (Tigrila de plus) si suzeta. Daca nu ii primea repede... ai-ai-ai, ce scandal stia sa faca! Cand avea vreo 2 ani si 3 luni, am observat ca incep sa i se deplaseze incisivii centrali si a fost musai sa scapam de suzi. A... plecat un pitic cu toate , ca a vazut ca Ana era mare si atunci i le-a dus unui bebelus care n-avea suzeta. N-a fost usor si-am suferit cot la cot cu ea, dar dupa aia a decretat ca ea e mare si nu vrea nici bibe cu lapte, ca bea din canita - si nici n-a mai cerut biberonul. Oricum nu-i prea placea laptele...
arcadia spune:
Am primit si eu coletele de la boticelina, superbi pantalonasii si de la georgipuia, abia astept sa citesc cartea
boticelina, azi am desfacut si joculetul ala de construit/asamblat un locsor de joaca, a avut mare succes
Laura25, iti trimit fondul de ten?
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Leditia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madyrizi
rezolvat pe cele platite la Ionela. mai asteptam confirmare de la leditia. multa sanatate!!! Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
confirm si eu plata.
scuze,nu am avut internet pana acum la 10 seara.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Laura25, iti trimit fondul de ten? Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina |
Eu sunt acasa, cand poti tu, atunci e bine
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dandusa spune:
fetelor,as vrea sa retrag toate produsele pe care le mai am la bazar.sant cateva si la finalizate critice.fac curat de la a-z si dau tot unor copilasi.imi pare rau de situatie dar nu mai am stare si nici timp sa ma ocup de bazar.va rog sa ma intelegeti!vreau sa clarific tot,sa nu incurc pe nimeni si candva s-o iau de la cap.
am scos in linkurile de mai jos ce am gasit eu,nu-s sigura ca-s toate.daca mai sant stergeti-le va rog!multumesc din suflet.
1,2,3,4,5,6,7
mami de Crinuta si Raducu
adablackcat spune:
Dodo, da e ok adresa, Loc. Mandruloc, nr. 272.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Jasmin012 spune:
Neata, fetele.
Mady, iti mai raspund la mailul de ieri sau nu mai e nevoie?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...