Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 19
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Buna, fetelor !!! In primul rand va doresc o saptamana frumoasa si calma. Am sa va rog sa-mi dati ragaz cateva zile cele care ati castigat produse de la mine si le asteptati (pana acum am notat pe Mady, jasmine, Daca mai e cineva, va rog sa ma trageti de maneca !!!). Daca se mai platesc intre timp sau chiar daca nu astea le trimit in doua-trei zile. Plicul lui Laura25 e pe drum. Si acum sa va arat ce mi-a mancat mie ultimele zile: http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=Gladtavi.jpg http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=eucaserole.jpg PS Am facut praji pentru nunta unei colege...sunt rupta, dar imi revin intr-o zi, doua. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Daca bagi o tava de praji pe bazar, licitez si eu!!! Chiar daca-s la dieta
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Daca bagi o tava de praji pe bazar, licitez si eu!!! Chiar daca-s la dieta CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Si eu! Si eu!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
Monnvas spune:
Ispravile de azi:
- am trimis pe mailul bazarului dovezile de plata de la Jasmin
- am trimis pachete pt Lumi_Nag si Mamagiuliei.
Fetelor, cu bagatun gura de pe jos, va zic un secret: le va trece incet-incet. Al meu era tot asa, aspirator uman. Nu indrazneam sa ma duc la locurile de joaca cu nisip ca baga cu pumnul si il inghitea instantaneu (asta daca nu statea sa-l mestece). Cand ii ziceam "scuipa!" imi arata gura goala. Ce sa ii fac, ii dadeam apa ca sa alunece mai usor Acum nu mai baga in gura nisipul, doar mainile murdare.
Oricum, "aspiratoarele" astea au inca o calitate, si anume ca invata repede ce tre' sa faca cu ce-au in gura. Al meu mananca acum masline cu samburi si scuipa singur samburele.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nerantula
Si eu! Si eu! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 7 saptamani !! |
Ah, si sigur castigi, ca mi-e jena sa fur prajitura de la o . Da' un coltz mic imi lasi si mie?
Ducky a ajuns pachetul de la mine?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
sweetyana spune:
madyrizi, a platit sora mea azi pt alex h. caruselul... cred ca a pus ea pe mail chitanta... acum cand ai timp il poti trimite
Doina 35+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 valentina_22, am rezolvat. Dar am sa te rog sa ma astepti 2-3 zile cu pachetul, ca tocmai am 6 pregatite sa le pun la posta si am ramas fara avize de expeditie si fara hartie de impachetat. Fac provizii azi-maine si iti trimit si tie pachetelul. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu ne grabim, vremea este inca calduroasa, deci putem astepta. Trimite cand ai un moment liber. Merci mult de tot,
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
sweetyana, nu era problema de plata ca te stiu fata serioasa. problema e ca sotiorul meu a fost plecat la mare si a facut schimb de ture, iar acum lucreaza non-stop ca sa recupereze turele. de timp ma vaiet eu ca nu are stare kinderul mic sa stau la posta la 2 cozi: una de primire pachete si una de pus pachete. asa ca trebuie sa fug de acasa fara insotitor. oricum peste vreo cateva zile intra treaba in normal.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
valentina, n-ai mai ajuns la hematolog? de cand ma tin sa te intreb si am uitat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
ana l spune:
Cum bifez o factura ca-i platita?
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
madyrizi spune:
contul meu, facturi, vanzari, marcat ca platit
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro