Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmina ai 3 copii superbi si voi in totalitate sunteti o familie superba. M-am uitat asnoapte la pozele voastre. Te admir pentru ce ati reusit tu si sotul tau sa faceti. Despre suzi, nu stiu ce sa spun, ca ai mei nu au folosit. Dar e atat de dulce puiuta Oricum, am vazut si poze cu ea fara suzi, deci nu e o cauza pierduta

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Si un sfat va rog:
http://www.flickr.com/photos/45416274@N06/4913205812/
vazand o astfel de poza cu un astfel de copil, am vreo sansa sa o pot dezvata de acest obicei ?

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Doamne cat de dulce poate fi
Nu am sfaturi, cel mai apreciat cadou de 6 ani la noi fura cele 2 bibe noi pt lapte asa ca io tac.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Avem si noi o poza asemanatoare, numa' nu o gasesc... Al meu si face "iiii" cand le baga pe amandoua,sa fie sigur ca l-ai vazut.

Mamagiuliei, dat fiind ca esti oama de incredere, cred ca luni ii si pun la posta, ca mai am de trimis un pachet pt Lumi_Nag ( ca am taraganat) si ma gandeam sa dau ochii cu acritura de la posta cat mai rar posibil...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna ziua!

Mamici de fetite mai maricele, nu ati mai pus de mult hainute la bazar. Caut o camasa alba , cu maneca scurta pentru scoala. Cu maneca lunga avem, dar m-am trezit prea tarziu si nu am gasit cu maneca scurta. Are Mari una draguta la bazar, dar e mica. Imi trebuie pt. 134 cm, cam pt. 9 ani.

Edit: Carmina, scumpa tare Irina. ma pregatesc si eu pt. asa ceva, ca Vladimir e din ce in ce mai indragostit de ”teta” lui. Avem pe putin 10 si doarme cu vreo trei in pat . Ceilalti doi au renuntat f. repede la ea, dar nu erau asa de disperati dupa suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Carmina,ce dulce e Irina cu suzetele.
Mamagiuliei, m-ai dat pe spate cu bibe la 6 ani. Cind ai reusit sa o separi de bibe?
Eu ma gindeam ieri sa tai suzetele, poate asa va renunta la ele.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Si un sfat va rog:
http://www.flickr.com/photos/45416274@N06/4913205812/
vazand o astfel de poza cu un astfel de copil, am vreo sansa sa o pot dezvata de acest obicei ?

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Doamne cat de dulce poate fi
Nu am sfaturi, cel mai apreciat cadou de 6 ani la noi fura cele 2 bibe noi pt lapte asa ca io tac.

nu stiu de ce dar nu cred ca ai consolat-o cu ceva

Sa va spun ca sunteti fericite? Eu m-am bucurat ca matei nu a suportat suzeta nici la colici nici la eruptia dentara, in schimb sugea si morfolea nervos un picior de girafa, asta pana au adus la Ikea catelul acela mare si frumos fara de care nu mai putem sa plecam nicaieri, deja nu mai are bot catelul, va trebui sa luam altul.
Macar suzetele sau biberoanele sunt mai ieftine si mai mici

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Carmina, dulce rau pletoasa!
Alexandra s-a luptat pentru suzeta pana pe la 2 ani si jumatate. Am incercat mai toate variantele, i-am ascuns-o, am mers pana intr-acolo incat i-am pus ardei iute pe suzeta si degeaba. Intr-un tarziu nu i-am mai dat-o cu toate protestele ei. A durat ceva pana s-a obisnuit. Andrei a renuntat singur la ea. Se obisnuise cu un anumita marca si cand i-am schimbat-o cu una tot din gama respectiva, el tot pe cea rupta si mucata o vroia. Pe cea noua nu a acceptat-o asa ca a renuntat la suzi destul de repejor.
Incearca sa pui pe suzeta ceai de pelin(una din variantele incercate de noi ),poate gustul destul de amar o va determina sa renunte la ea sau daca te lasa inimioara nu i-o mai da si indura cu stoicism rugamintile ei.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Are cineva idee de Sabina? I-am trimis acum cateva zile un pm cu rugamintea de a-mi confirma o plata pentru Alexia, dar nu l-a citit. Sper ca micuta este bine! Sau poate lipsa mamicii se datoreaza faptului ca se relaxeaza , m-as bucura sa stiu ca sunt in vacanta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Are cineva idee de Sabina? ...Sau poate lipsa mamicii se datoreaza faptului ca se relaxeaza , m-as bucura sa stiu ca sunt in vacanta.
.
Da sunt in concediu

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da Ana desi seara mananca lapte cu cereale, din bol dupa ce se tranteste in pat cere laptele din sticloanta ei
Si decat sa renunte, am zis ca nu ma mai agit eu aiurea, doc stomatolog ne a dat ok la tetina in forma de cioc din silicon
Nu am scris sa ma laud, ci sa zic ca se mai intampla si de`astea

Monnvas, abia pe 27 voi plati, sa stii

edit; la suzi a renuntat din vina mea. dupa vacanta la mare in 2005, cand avea 1 an, am uitat sa o scot din geanta si nu stiam dc mi facea ochii aia mari nedumeriti cand ne puneam la nani. deh, oboseala mea mi-am dat seama cand am spalat gentile dupa vreo 2 saptamani

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Am pregatit 6 colete azi, maine dimineata ma duc cu ele la posta (Jasmin+monnvas, gianina, Alex@Sara, diana, madyrizi,Lumi_nag).
Am aduagat cateva hainute si o carte. Incepand cu pag. 2 in lista mea de produse http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=Laura25&searchtype=2&show=today&startcount=21&endcount=40&page=2
Bijuteriile de la Nushulica le pun maine, ca m-am apucat sa le pozez seara si nu imi plac cum ies pozele cu blitz.
O seara frumoasa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput