Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

stiam da' nu ma gandisem sa ma uit la preturi merci de info

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Hmm..uite o faza. Daca platesti cu ceva timp inainte avansul si se intampla ceva, nu mai poti merge la ei sau se declanseaza nasterea mult mai devreme si nu-ti convine sa stai tu sau copilul la ei (din cauza tarifelor normal)..ai pierdut tot avansul..nu ai cum sa te retragi..

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Aniast, Andreea felicitari pentru bebeii grasunei... numai buni de pupacit dupa!

Klarisse frumos carucior, mie imi place si culoarea, iar la copii toate culorile se potrivesc. Si noi ne-am uitat la el, dar pana la urma l-am ales pe asta...portocaliu, ca pentru baietel. Are si scoica si se face f. compact.

http: //www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=709

vreu si eu parola de la picasa, sa vad carutul Loredanei si ce poze s-au mai pus.

Ma bucur ca Nike si bebe sunt OK si asteptam si fetele care mai au eco astazi.

camelia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Cami foarte fain caruciorul, sa il purtati sanatosi. Noi am avut o fixatie pe 3 roti, sa aiba manerul reglabil pe inaltime, sa nu fie foarte greu, ca sa-l pot manevra si singura. Scaunul de masina il luam separat..dupa ce se naste bebe ca am auzit ca sunt copii care nu incap de la bun inceput in cele tip scoica..Om trai si om vedea..

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai fetelor, da' chiar asa...pe unde-o umbla Ana noastra?

Loredana, Cami, f. frumoase si carucioarele piticutilor vostri, sa le poarte sanatosi!

Chichi, si eu m-am intrebat ce-o fi cu oramona...si cu Kami si cu ariciu??!!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

klarisse care e minimum de saptamani la care te primesc sa te asiste?

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fetelor, pur si simplu m-ati bagat in boala cu mancarea pregatita de voi..Toata sarcina nu am avut nicio pofta, asta pana sa ma alatur acestui forum
Mai devreme mi-am facut o mamaliguta pe care am mancat-o astfel: o parte cu niste cas si cealalta parte cu mujdei (vechea poveste)
Mancam si mi se parea totul delicios...cineva o sa moara la noapte...

LoredanaB, am vazut si eu poza cu caruciorul si mi se pare fantastic. Sa il folositi sanatosi!

Azi nici pe Ana si nici pe Kiti nu le-am vazut. Asteptam sa vedem cum i-a mers lui Kiti la doctor

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Da-i o liniste aici....ce se intampla? E pustiu pe aici?

Kitiii, hai cu vestile de la eco

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

klarisse ai vazut ca daca semnam pana pe 31 avem 10% reducere? l-as suna maine pe dr sa vad ce zice si poate ma duc sa ma inscriu mai repede si in felul asta imi ies si banii de primul consult nu e mult da' iti acopera faza cu recoltatul de celule in cazul vostru

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dragele mele,
am vb in seara asta cu cumnata mea si a zis ca Giulestiul va fi inchis 1 luna si jumate...pai nu cred ca astept atata
asa ca am sunat medicul...bn-a raspuns , insa in cateva minute m-a sunat sa ma intrece ce s-a intamplat. Mi-am prezentat scuzele si regretul pt ce s-a intamplat si am intrebat unde voi naste daca nu se deschide spitalul ...mi-a zis ca ma trimite la cantacuzino la un coleg de-al lui. Era afectat , mi-a spus ca printre primii copii decedati era si unul pe care el il adusese pe lume...mi-au dat lacrimile, in acelasi timp incerca sa ma linisteasca...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput