Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)
Raspunsuri - Pagina 2
aniast72 spune:
Vin eu cu vesti bune, bb are 3200 g, col inchis, totul in regula, urmatoarea programare pe 31 aug. Riscul ca bb sa se nasca in urma colposcopiei e de 5%. Astazi nu eram pregatita sa mi-l asum, pe 25 aug o sa fie mai aproape de termen si o sa fiu mai relaxata.
Acum astept la Euroclinic sa vorbesc cu anestezista in vederea nasterii. Va pup si revin pe seara sa citesc din urma.
Andreea,
cu
(AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ghiocela13 spune:
Fetelor, dragele mele!
Eu sunt consemnata la pat de 2 saptamani ca bebelusul meu a coborat prea jos si trag tare pe Gynipral si Utrogestan. E foarte greu sa stai legata de pat!!!
Macar pana trec de 34-35 de saptamani. De aceea, pe langa faptul ca nu prea am mai scris pe forum, acuma nu prea mai pot nici citi ca nu prea am voie jos din pat si calculatorul e la mama naibii in celalalt colt al casei.
Va rog din sufletel sa-mi trimitti si mie userul si parola unde pot vedea si eu pozele ca tare dor imi e de voi toate. Si n-am apucat sa vad si eu niciun copilas nou-nascut. Stau singura cuc in pat si inebunesc! Iat pe picasa unde pusesem poze mai demult laolata cu voi vad ca nu mai merge. Ce s-a intamplat? Ati schimbat parola?
Bun venit noilor bebelusi dragi si scumpi. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi si sa se faca mari si plini de voie buna!!!!
Va pup pe toate si ma retrag repede la barlogul meu ca vad ca iarasi s-a facut burta ditamai pitroiul

Ghiocela
31+ 
alynta27 spune:
Aniast vad ca ai revenit cu vesti bune! Bravo!
Ghiocela mai ai un pic de rabdare ca treci de greu!
Fetelor dar ce ospat on-line! Am mancat si eu in timpul asta fara sa stiu de masa voastra!
Trebuie sa merg sa fauresc de papa si pentru sot! De o saptamana trandavesc! La 18 am programare la MF si ar trebui sa ma aranjez ptin! Urati-mi spor, ca greu ma mai misc....
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
fulguta28 spune:
Saliu, burtici!
Oana, fii tare si sa vii repede de la control!
Nike, stiam eu ca am o cuscra puternica si un ginerica papacios! 
Alynta, multumim pt info cu referire la stare lui Nike. Ma bucur foarte tare pentru ea. Abia astept sa vina acasa sa ne povesteasca.
Buburuzo, tu mai crezi in Mos Craciun?!![]()
Office, mami stai si tu cu picioarele incrucisate pana luni.
No, eu in rest sunt bine. Azi fac o mica pauza de la pictat peretii. M-am cam suprasolicitat in ultimile doua zile, ceea ce m-a facut sa dorm ca in gara, 12 ore, non-stop.
uta28 este
32+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
Klarisse spune:
Aniast felicitari pentru
grasun. Acusica tii comoara in brate.

Klarisse
graviduta 32+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
Fulguta iti astept cu nerabdarea creatia! Poate vii si la mine sa pictezi, ca nu ma supar deloc!
Iti d-au si ajutoare, pe baietii mei! Sa vezi numai ce spor ai!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Pentru fetele cu Rh negativ, aveti idee cat costa vaccinul ala care se face in 72 de ore dupa nastere?
Klarisse
graviduta 32+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andr33aaa spune:
buna fetelor
uite ca discutiile aparute in ultimele zile m-au scos din amorteala... si adevarul este ca cine isi doreste sa ramana alaturi de voi o face chiar daca nu posteaza atat de des. eu n-am mai scris de foarte multa vreme, incep deci cu felicitari celor care au trecut deja prin "marea provocare", sa va bucurati de bebei sanatosi si voiosi.
noi suntem bine acum, desi am avut o perioada mai zbuciumata. la 26 saptamani au inceput contractiile, si desi plecasem cu un col de 4,3cm, la 27 saptamani mai aveam doar 2,8cm - iar medicul meu mi-a recomandat cerclaj. ceea ce s-a si intamplat, avand in vedere ca nu s-au potolit contractiile nici cu gynipral in perfuzie.
dupa cerclaj am stat 4 saptamani cuminte in pat, in continuare cu contractii dar totusi ceva mai bine. in saptamana 31 am fost la control, bebe este foarte bine dezvoltat, conform varstei, in schimb colul meu a ajuns la 2,3cm. dr. m-a incurajat, am inteles ca se poate tine sarcina macar pana la 36 sapt chiar si cu un col de 1,5cm (+cerclaj). astazi am deja 32 sapt si 2 zile... si numaram in continuare ![]()
asa ca... din varful patului, mai rar sau mai des o sa mai zic si eu cate ceva![]()
va pup pe toate.
andreea, 32+
si ne-am horatat... o sa-l cheme Andrei 
office spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aniast72 Vin eu cu vesti bune, bb are 3200 g, col inchis, totul in regula, urmatoarea programare pe 31 aug. Riscul ca bb sa se nasca in urma colposcopiei e de 5%. Astazi nu eram pregatita sa mi-l asum, pe 25 aug o sa fie mai aproape de termen si o sa fiu mai relaxata. Acum astept la Euroclinic sa vorbesc cu anestezista in vederea nasterii. Va pup si revin pe seara sa citesc din urma.Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Felicitari pentru vestile bune si bebe grasunel!

Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Fetelor, dragele mele! Eu sunt consemnata la pat de 2 saptamani ca bebelusul meu a coborat prea jos si trag tare pe Gynipral si Utrogestan. E foarte greu sa stai legata de pat!!! ![]() Macar pana trec de 34-35 de saptamani. De aceea, pe langa faptul ca nu prea am mai scris pe forum, acuma nu prea mai pot nici citi ca nu prea am voie jos din pat si calculatorul e la mama naibii in celalalt colt al casei.Va rog din sufletel sa-mi trimitti si mie userul si parola unde pot vedea si eu pozele ca tare dor imi e de voi toate. Si n-am apucat sa vad si eu niciun copilas nou-nascut. Stau singura cuc in pat si inebunesc! Iat pe picasa unde pusesem poze mai demult laolata cu voi vad ca nu mai merge. Ce s-a intamplat? Ati schimbat parola? Bun venit noilor bebelusi dragi si scumpi. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi si sa se faca mari si plini de voie buna!!!! Va pup pe toate si ma retrag repede la barlogul meu ca vad ca iarasi s-a facut burta ditamai pitroiul ![]() ![]() ![]() ![]() Ghiocela 31+ ![]() |
Multa sanatate!

Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png