Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)
Raspunsuri - Pagina 18
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Be One la Targu-Frumos, deci aproape! Chichiutza ce bune sunt mamele astea la casa omului, bine cele ce se implica! Loredana mult a fost putin mai este pentru toata lumea! Sa vezi ca acusica ne vom mandri cu mandretile de bebelusi! Cred ca suntem nerabdatoare toate! Alina-Mirela 37+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Pai daca stau cu ea? Se implica ce sa faca?
Cristina
33+
LoredanaB spune:
Fetelor mi se pare mie sau Office nu a mai dat nici un semn de ieri?Sper ca e bine.
36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
office spune:
Buna fetelot!
Ionela si Kiti felicitari pentru vestile bune!
Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 'Neata si de la noi! Scuzati lipsa de ieri, dar am avut multa treaba .Bebelina este bine, are 1840g (un pic cam slabuta, zic eu), in rest toate bune, iese cu o zi mai mica decat varsta calculata ca la carte. Pun acum si 2 poze cu mocuta, nu prea a stat la pozat, ci cu nasucul in placenta. COlul are 3.84cm, fluxurile sunt toate in limite normale. Ma duc sa pun pozele si sa recuperez ce ati mai scris. ![]() Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
O sa recupereze in greutate. De abia acum incepe cu adevarat sa puna pe ea, deci nu-ti fa probleme
Bine ca totul a fost in regula la amandoua

Valentina
33+
LoredanaB spune:
Kiti felicitari pentru vestile bune.N-are nimic daca e mai mititica are timp destul sa recupereze.
Acuma realizez ca nici Oana nu a mai dat nici un semn si ieri plecase la spital din cauza contractiilor.
36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua 
office spune:
LoredanaB: sunt inca acasa! ![]()
Tina,
cu Mihai Alexandru
(38+) si mamica de Iulia Maria
(24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui office LoredanaB: sunt inca acasa! Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
cum te simti, mai ai contractii?
36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua
alynta27 spune:
Loredana foarte ingenioasa "limuzina"! Mi-ar place si mie una!
Kiti bine ca e sanatoasa! Noi acum ne gandim la greutate dar cand eram noi mici se nasteau copii in general in jur de 2000grame! Acum sunt peste 3500g majoritatea!
Fulguta din cate am vazut eu ai gusturi, asa ca nu se pune problema sa nu-mi placa!
Be one si la tine sunt inclinatii artistice?! Hai ca-ti fac o invitatie sa ma inveti si pe mine sa fauresc ceva frumos! Ce zici?!
Banuiesc ca ai culori speciale, care am auzit ca sunt si scumpele! Poate ma cuprinde si pe mine febra pictatului!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
bebecris26 spune:
buna dimineata burticute. felicitari fetelor cu rezultate bune de la eco si celor care schimba azi semnatura
. eu am dormit bine azinoapte dar astazi am o stare...
. nu sunt in stare de nimic, ma simt fara putere si mai trebuie sa si gatesc ceva ca nu mai avem nimic 
cristina si bebe in burtica
32+sapt

.