Mi-au ramas medicamente de la FIV

Mi-au ramas medicamente de la FIV | Autor: lucia69

Link direct la acest mesaj

Buna,eu sint noua pe forum,nu stiu prea bine cum, si unde sa pun mesajele.Cer scuze moderatorlor!!!Am medicamente care mi-au ramas de la fiv.daca cineva e interesat trimite una e-mail.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia69 spune:

Scuzati,nu am specificat; am 2 cutii de meropur si 3 cutii de fraxiparina, expira decembrie 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna
Unde iti pot trimite mesaj in legatura cu medicamentele.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Buna ,iti multumesc pentru mesaje,vroiam sa-ti trimit un MP cu adresa mea e-mail dar a fost refuzat...Voiam sa-ti spun ca eu as fi interesata sa vind medicamentele,incepusem tratamentul si ovarele nu aveau folicoli,am intrerupt tot,din pacate......si am tecut la FIV cu donazie de ovuli.Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

fetelor,

mi-au ramas 4 cutii de Clexane de 20 mg, pe care le donez. Sint tinute la frigider. Si 5 fiole de Decapeptyl.

Dati de stire.

Gabi+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Lucia , bine ai venit pe DC. Pentru vanzarea medicamentelor te rog sa apelezi la mica publicitate.
Multumesc pt. intelegere.

Gabi - am vazut la un alt topic ca tamaryllis
este interesata de clexanul oferit de tine.Cred ca la Gravidute prin FIV.
Multumim pt generozitate.

Mergi la inceput

Multumesc pt ajutor.O duminica placuta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

catalina, m-a sunat tamaryllis, ne-am gasit. Gata, Clexanul e dat.

Daca mai are cineva nevoie de Decapeptyl, am 5 fiole la frigider, sa spuna. Si am si o cutie de Primosiston. Si pe astea le donez, sa fie cu noroc!

va pup

Gabi+7

Mergi la inceput