Buna,eu sint noua pe forum,nu stiu prea bine cum, si unde sa pun mesajele.Cer scuze moderatorlor!!!Am medicamente care mi-au ramas de la fiv.daca cineva e interesat trimite una e-mail.
Scuzati,nu am specificat; am 2 cutii de meropur si 3 cutii de fraxiparina, expira decembrie 2011.
Buna
Unde iti pot trimite mesaj in legatura cu medicamentele.
elena fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Buna ,iti multumesc pentru mesaje,vroiam sa-ti trimit un MP cu adresa mea e-mail dar a fost refuzat...Voiam sa-ti spun ca eu as fi interesata sa vind medicamentele,incepusem tratamentul si ovarele nu aveau folicoli,am intrerupt tot,din pacate......si am tecut la FIV cu donazie de ovuli.Toate cele bune
fetelor,
mi-au ramas 4 cutii de Clexane de 20 mg, pe care le donez. Sint tinute la frigider. Si 5 fiole de Decapeptyl.
Dati de stire.
Gabi+7
Lucia , bine ai venit pe DC. Pentru vanzarea medicamentelor te rog sa apelezi la mica publicitate.
Multumesc pt. intelegere.
Gabi - am vazut la un alt topic ca tamaryllis
este interesata de clexanul oferit de tine.Cred ca la Gravidute prin FIV.
Multumim pt generozitate.
catalina, m-a sunat tamaryllis, ne-am gasit. Gata, Clexanul e dat.
Daca mai are cineva nevoie de Decapeptyl, am 5 fiole la frigider, sa spuna. Si am si o cutie de Primosiston. Si pe astea le donez, sa fie cu noroc!
va pup
Gabi+7