Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gabi merci, sunt foarte bucuroasa de performanta mea. In sarcina cu Patrick am luat 5 kilograme in primele 2 luni. Si cu ele am ramas si-acuma Aveam 50 inainte de Patrick, am ajuns la 62 la 7 luni, apoi dupa un an aveam tot 62! Am tinut cateva cure, am facut sport putin, am reusit cu chiu cu vai sa cobor la 55 dar mai jos de-atata n-am putut. Si am alaptat tot timpul asta.
Acum am inceput cu 55 si am tot 55 la 14 saptamani, deci zic eu ca e buna treaba.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Irinuka, interesante articolele asa, ca sa-ti faci o idee de preturi si servicii. Oricum, nu stiu de cand sunt scrise, la Medlife de ex s-a mai scumpit un pic. Nu stiu la restul, dar la asta m-a interesat in mode direct.

Doloress, ma bucur ca totul e in regula cu bebele. Si te invidiez ca n-ai luat nici un kg...Eu mi-am facut de cap in concediul asta, am bagat papa in Grecia ca sparta, ziceai ca se termina mancarea...si acu se vede si se simte

inaioana, multumesc pt PM

_
BB e deja pe drum
Roxana 19+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Irinuka, si eu am botezat de curand un baietel si i-am luat asa:
- 2 prosoape (unul la preot, unul la moasa cica - da' pana la urma le-a luat preotul pe amandoua )
- sapun, o sticla de vin si ulei (asta pentru biserica)
- un costumas de botez mai frumusel(de bumbac, pentru ca asa cum spune si Doloress mi se par mai OK pt. bebei decat scortzosheniile alea cu papioane si mai stiu eu ce), caciulita, body, sosetele si papucei - se zice ca trebuie sa il imbraci din cap pana-n picioare
- Pampers
- un alt costumas pentru a doua zi, plus alte body-uri, caciulite, pantaloni scurti, etc. chestii din astea de folosinta zilnica, sa le aiba de purtat si dupa aia
- chrisma, un prosop pentru bebe si o paturica (asta tot pentru biserica - preotul il scoate in chrisma, si apoi daca e frig il pui in prosopel sau paturica, daca nu le va folosi oricum dupa aia)
-lumanare de botez
si..parca atat Sper sa nu fi uitat nimic. Aaa, si i-am luat si o iconita.

In rest, poti sa mai discuti si cu mamica, sa vezi daca are ea anume preferinte sau necesitati, macar sa iei ce ar avea si nevoie.

Si de spalat hainutele, eu am intrebat-o pe mamica cum prefera si mi-a zis ca oricum trebuie spalate, si prefera sa o faca ea, pentru ca are detergent special de bebe si alte chestii, asa ca aici nu m-am bagat

Auleu..cat am scris!!

Mergi la inceput

Rrox asa e la prima sarcina, nu stii ce te-asteapta. Imi amintesc cum ziceam eu la Patrick: abia astept sa fiu insarcinata sa pot manca cat vreau si cand vreau! Si-asa am facut si mare greseala am facut. Acuma bine, depinde mult si de organism. Sunt fete cu metabolisme super, care dau repede jos, eu insa sunt mica si doapa, am tendita spre ingrasare si la mine o ciocolata mica daca mananc se depune imediat. Si apoi muncesc mult sa o dau jos.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Doloress, mare dreptate ai... Dupa perioada in care mi-a fost rau si n-am mancat mai nimic, cand mi-a trecut, moammmaaa am rupt frigiderul, mancam orice, oriunde, la orice ora. Pana m-au linistit astia cu suspiciunea de diabet. Sa vezi acum ce atenta sunt la ce mananc, citesc toate etichetele, n-am mai pus gura pe dulciuri decat f. rar si din alea speciale de dieta si diabetici (desi se pare ca n-as avea totusi diabet), nu tu zahar, nu tu suc, nimic. Ma mai apuca poftele, insa ma imbarbatez prin faptul ca nu o sa fiu o balenutza dupa aia..sper cel putin! Si eu am 20s si am luat 2,5kg pana acum. Nu stiu daca e mult sau putin, insa sper sa fie in regula pana la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burtici,

am intrart sa va spun ca acum ma simt bine. Azi am incercat sa fiu foarte relaxata, dar nu a contat ca azi am incercat( uterul meu e foarte contractat din cauza oboselii - repercursiunile programului prelungit)
Dr Predoi a intrat prima data cu acul iar Domnisoara a vazut ceva nou in casuta ei, si zdup spre acel ceva, au ramas medicii uimiti cand au vazut-o intorcandu-se, drept pentru care Dr. Predoi nu a vrut sa riste nimic si pe mine m-a adormit( cu anestezie iv).

Datorita faptului ca am fost intepata in burtica de 3 ori, lichidul amniotic s-a amestecat cu sange si nu vor lucra testul FISH, vom lucra doar cariotipul, la care avem rezultatul in 3 saptamani.

Pana atunci ne vom ruga sa fie printesa sanatoasa.

Va pupacesc pe toate, incerc sa intru maine iar.
Trebuie sa stau cat mai mult intinsa in pat.

Bebelu poti adauga caruciorul roz, sper sa ramana pana la termen.

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Carmen Marieta si noi iti tinem pumnii si ne rugam la DD sa fie bb bine. Felicitari pentru fetita!
Ai trecut prin ceva emotii, sunt sigura ca nu a fost usor. Dar va fi bine!

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Carmen Marieta tinem pumnii, sa fie bine!

Tierry asa e, eu pana la urma am facut chiar diabet. Sa stii ca dulciurile si sucurile nu aduc nimic bun bebelusului si nici tie, deci ... mai bine ne lipsim. Acuma cu poftele astea... eu le potolesc cu ce am voie, ba cu fructe, ba cu alune. Daca pap o felie de pepene ma simt full si nu mai pot manca nimic altceva deci imi zboara gandul de la inghetata. Desi si fructele au mult zahar, insa nu se compara cu dulciurile.

In legatura cu botezul, da, si noi am dus multe hainute, la noi in Moldova asa e traditia. Asta a doua zi, la scaldatoare. I-am adus costumatie noua pentru dupa scos din mir si vreo 2 plasute de hainute si o bratarica frumoasa de copii. Bineinteles tot cu asentimentul parintilor, si rochita de botez si tot. Si ei urasc rochiile alea de printesa, rochii de plastic cum zice o prietena de-a mea, asa ca i-am luat o rochita din lanita moale, alba. I-am mai luat o paturica pe care am brodat numele ei si data nasterii, sa o aiba amintire. Si pe bratara i-am gravat numele. Mi-a palcut mult sa fiu nasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ai dreptate Dolores. Eu nu incerc sa disculp pe nimeni. Sunt convinsa ca daca erau lucrurile mai bine puse la punct nu se ajungea aici, insa nu mi se pare corect sa acuzi fara sa stii clar ce s-a intamplat.

Nu lucrez la Giulesti... sa nu intelegeti gresit. Si nu merg pe principiul "merge si asa" specific romanesc, insa lucrurile nu pot fi generalizate. Stiu un medic neonatolog care a lucrat 3 garzi consecutiv. Asta inseamna 3 zile nonstop cu nopti cu tot. Oare se mai poate vorbi de eficienta? Nu cred ca asa ceva ar trebui permis de catre conducere.

Sanatate multa doresc tuturor!

Eu am spalat hainutele lui Matei cu detergent de la Amway si am dat mereu dubla clatire. Fara balsam fara altceva.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo buritci!!!!

Carmen felciitari pt si Doamne ajuta sa iasa rezultatele bine

Tierry, Ana felicitari pt

Irina, in legatura cu ce trebuie pt botez, mai trebuie sa iei fasa aia albastra sau roz.

in legatura cu nasterea, nasc la Elias, dc medicu era si la particular, poate mergeam acolo, dar cum toate nasterile le are la stat, asta e...nu renunt la medic pt nimic in lume

la toata lumea..
eu iar am alergat toata ziua. sunt franta.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput