Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

shine incearca cu magneziu e bun pt relaxarea uterului

+17 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mirela..da magneziu nu se da cap in cap cu vitaminele ? eu asa mai iau fier ca supliment
tu de care iei ?

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mda..nu stiu ce sa zic, eu iau no-spa de 40mg,de regula 3 pe zi, doar la nevoie iau mai des, am senzatia ca e mult mai bine dupa ce iau, pana acum au fost rare de tot dar ieri si azi m-au terminat cum intarzii putin cu dusul la baie se face pietroi,ma dispera dar tre sa ne "invatam" cu ele.Citeam la burticile mai mari de noiembrie-decembrie si se pare ca fac parte din cotidian.
A obs ca trec repede daca stau pe partea stanga si beau apa, asa cum citisem pe net intr-un articol.

Mire..eu iau magne-b2 doua pe zi, sa maresc oare doza?
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

poti lua pana la 4 pe zi
de maine il reiau si eu
mi se intareste si mie burta cateodata, mai ales cand fac ceva si obosesc rau
acum se misca gogosile mele de numa
ce mi place cand le simt asa miscarete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

in ungaria cand am facut fiv se recomandau 4 mgb6 de 500
erau ditai bulinele cat o boaba de fasole din aia mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna burtici. Am revenit in capitala, unde e cald sau cel putin asa mi se pare mie fata de la mine acasa(Iasi)(am dormit invelita cu o pilota). Am avut si ceva aventuri acasa. S-a sticat calculatorul sorei mele si nu am mai putut intra.

Va pupacesc.

Laura

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shines multa sanatate si La multi ani sotului cu intarziere

Anka sa stii ca si eu te voi stresa cu alaptatul, cum nici pe mine alte fete de la odiseea trecuta nu m-au lasat la greu, asa nu voi lasa nici eu pe nimeni

Gabi, eu speram sa nu ne inmultim in clubul asta cu lesinati, eu vad ca imi e mai bine dupa ce m-am apucat de luat fier

Mada cum ai reusit sa faci toxiinfectie?esti bine acum??

Shines mi-ai facut pofta cu budinca cu cereale, buna ideea

Nu am apucat sa va povestesc, eu ieri am facut rosii pentru iarna, sunt foarte mandra de mine, dar seara cine murea de durere de spate si burtica, EU. Azi am facut o musaca buna......yamii yamii.

Bebelu, astept poze...

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput