Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mada
si bbii mei se misca din ce in ce mai tare

+17 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Multam MADA. o sa mai incerc maine, azi m-am plictisit!
Pe un alt forum imi aparuse, dar spre dreapta mult, de latea pagina. Altfel iti doresc sanatate multa si lui bb la fel. Sa dea DD sa nu mai ai nici o problema de acum nainte.

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Foxy, m-am chinuit si eu mai demult cu treaba asta, insa nu merge pe DC sa-ti apara ticker-ul direct. Cred ca nu suporta HTML si BB Codes, am intrebat la vremea respectiva un moderator.
Tot ce poti face ca sa arate cat de cat frumos, e sa ascunzi link-ul sub un cuvant (poate ai mai vazut la alte persoane la semnatura, inclusiv la mine). Iei link-ul ticker-ului de exemplu http://lt1f.lilypie.com/Blowp3.png
il pui intre tag-urile [ url ] [/ url ] si-l ascunzi sub un alt cuvant.

Ex: [url=*http://lt1f.lilypie.com/Blowp3.png*]cuvantul dorit[/url]
(inlocuiesti stelutele * de la cap si de la coada link-ului cu ghilimele "

_
BB e deja pe drum
Roxana 19+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FOXY, am zis aiurea cu suedezii, in creierul mei ei sunt cei mai inaintati europeni.

MADA, eu mimez cit pot optimismul... d-aia ma duc cu gindul la alaptat si toate cele, mi-e aiurea de cerclajul ce ma paste, de alte complicatii ce pot aparea si gasesc ca nu imbunatatesc cu nimic situatia daca ma ingrijorez mereu. Stiu ca mai nimic nu depinde de noi, de vointa noastra, dar mi-e greu sa traiesc mereu cu gindul pericolului... de fapt, grija sta mereu in capul meu dar incerc s-o alung. Mai nou, am citit despre proiectia gindului negativ, o carte (probabil speculatie) despre cum atragem singuri raul gindindu-ne la el... E, nu stiu cum o fi, dar eu incerc sa gindesc optimist peste pesimismul din cap!

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 16s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ce fac fetele ?

se pare ca sefii mei s-au intors obositi din concediu..asa ca abia pe miercuri incepem munca
ca sa sarbatoresc leneveala ce ma asteapta mi-am facut o budinca de vanilie si am bagat in ea cereale integrale cu cacao...o nebunie a iesit..va recomand. am pus putin zahar deci nu e foarte grea la ora asta

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Foxy..aici se poate doar sub forma de link, nu apare si poza ca pe alte forumuri
Gaby ..si eu am cerclaj si chiar imi da siguranta, ajuta foarte mult sa stii, bine e de preferat sa nu ajungi aici dar in cazurile astea cerclajul a salvat multe sarcini, e mult mai bine pt bebele tau.
Eu acum l-am facut doar preventiv colul meu e bine mersi acum, lung si inchis, dar avand atencedente s-a impus ca masura de protecie, e mult mai rau daca ajunge sa se deschida.Nu-s pesimista, chiar am o doza mare de optimism, asta m-a ajutat sa merg mai departe, doar ca sunt mai realista acum
Shines..ma bucur pt tine ca mai stai cateva zile acasa.Cum ai facut budinca? mai ai contractii?

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Shines, te invidiez...eu vreau nu vreau incep munca maine....am avut doua fotolii pline de haine necalcate, in special camasi, dar le-am dovedit. S-a bagat si sotul meu nitel la calcat, desi nu-i sta in fire, ca vede ca mie mi-e greu sa stau mult in picioare si tot am nevoie de pauze. Am incercat sa calc stand jos dar nu pot de nici o culoare..
Am pus o mancare de mazare pe foc si ma pregatesc sa intru in baita.
Slaba activitate pe aici...las ca va reveniti voi in curand, se termina si concediile, si leneveala, incep scolile...

_
BB e deja pe drum
Roxana 19+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

multumesc fetele pt raspunsuri. Sa stiti ca aparuse pe forumul de diaspora, dar cu tot cu scris si se labartaseeee. renunt la el, las' si fara ca sarim prea multe pagini.
Gabi - sa stii ca nu-i prostie cu optimismul si cu gandurile pozitive: ce dai,aia primesti. Adica daca emani si simti pozitiv , la fel se reflecta inapoi! La mine functioneaza de mult timp, trebuie si practica. (am citit ,,Puterea suprema a subconstientului''-ff buna cartea, dar trebuie sa fii si receptiv la ideide genere).
ok, eu va salut, merg sa ma intind pt ca nu stau prea bine ghem aici pe canapea. Noapte buna si o saptamana usoara va doresc.

20

Mergi la inceput

foxy..somn usor si odihna placuta

Mada..am facut budinca din aia la plic ..doar ca am pus doar o lingura de zahar in loc de 3-4 cum zice acolo...am pus-o in boluri de sticla cat era calda..si am pus deasupra cereale de la nestle..in genul la bilutele alea rotunde..doar ca nu-s bilute, sunt chestii plate, rotunde, subtiri cu un strop de ciocolata pe ele(nici nu-s asa dulci )...le-am presat putin sa intre jumate in budinca..si le-am pus la rece
cred ca ar merge cu orice fel de cereale, numa sa le amesteci in budinca de la inceput ca sa se si inmoaie putin pana se raceste..iese super bun si aprox sanatos

Simo 20 +

Mergi la inceput

Roxx...bafta maine si servici usor

Mada..azi am avut doua contractii, dar m-au lasat foarte repede
am zile si zile..cand nu am nimic toata ziua, sau cand am contractii si dureri de dim pana seara..asa am fost vineri cand m-am simtit foarte rau, probabil si de la raceala

am obs o chestie foarte ciudata dar mi-am dovedit-o in ultimele zile ca sa nu zic ca vb prostii..cand iau no-spa preventiv (de 80 cum mi-a zis dr) incep sa am contractii..din alea urate
joi,vineri si sambata de ex..nu am luat toata ziua pentru ca am zis ca nu e cazul sa ma indop aiurea..dar seara am luat una pentru ca ma durea spatele rau..la 20 min dupa ce am luat au inceput contractiile si m-au tinut pana am adormit..aseara la fel..ma si uitam la ceas si asa a fost..contractiile au aparut
ca si cum mai aveam nevoie de confirmare am luat si in seara asta ..la 8.45..si de atunci stau in pat cu burta pietroi si o senzatie de rau...oi fi eu nebuna ? sau chiar asa se intampla..

Simo 20 +

Mergi la inceput