Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Pai saraca a suferit 2 operatii,acum este foarte bine,suntem in asteptarea notei de plata....
Am adus din romania o adeverinta de la csa precum este asigurata in sistemul de sanatate romanesc dar nemtii nu vor sa o recunoasca;deci trebuie sa platim vreo 7 zile de spitalizare plus operatiile,iti dai seama ce bine ne pica acum inainte de nunta,dar asta este,sanatate este mai importanta

20 si ingeras in ceruri

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

da mai fetelor eu stiu ce ziceti voi ..de ar fi asa usor cu stresul asta ce bine ar fi , cum naiba acum vin de la dus si vad ca iritatia mea de sub san s-a mai extins si nu place cum arata , ziceti si voi , poti sa nu te stresezi , iar de medicii astia incompetenti nici nu mai am cuvinte ...

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dragelor, eu azi mi-am facut de cap, am fost la cpafor, m-am tuns, m-am vopsit. Intru si eu in clubul celor care incep luni serviciul dupa 3sapt de concediu
Azi am luat rezultatele pt hemoleucograma, glicemie, urocultura, sumar urina - toate ok. Toxo si lysteria - negative. Yupiiiii!!!

mamutz, multumesc pt sfat, esti o draguta!

angie, condoleante!

Anca, bine ai revenit! Eu mi-am facut programare pt maine la gimnastica, maine seara iti spun impresii!

Pupicei pt toata lumea!

_
BB e deja pe drum
Roxana 19+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

nu mai am somn
de la 6 si 10 sunt treaza

o zi racoroasa sa avem

+17 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Neata!

Va rog, nu va faceti griji cu alaptatul, eu garantez ca orice mama de aici daca va dori sa alapteze va putea sa o faca atat cat va dori. Laptele se face si daca nu ai destul si ai o presupusa genetica "proasta" in privinta asta, promit eu si fac consultanta. Am alaptat peste trei ani din viata mea si sunt o femeie care n-a avut lapte deloc mai mult de o saptamana dupa prima nastere si apoi a durat ceva sa reusesc sa il fac. Am ajutat multe mame inclusiv la al doilea copil sa alapteze (si la primul "nu avusesera lapte" ), sa faca lapte dupa necesitatile copilului si sa continue atat cat au fost confortabile cu asta.Sunt toba de carte si de experienta.
Apropo, exista reprezentant LLL si in Romania, tocmai si-a luat atestatul si va putea fi si formator. Eu nu am timp acum pentru asta acum, dar vor aparea consultante si la noi pentru ca ea le va forma. In orice caz, cum spuneam, fiti fara grija. Mai vorbim cand o fi cazul, deocamdata e prea devreme.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac buburuzele ????

eu sunt pe aici cu ultimele pregatiri inainte de ziua de maine

Angi condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau.

e cam liniste pe aici.
pe unde umblati?
pai de 3 zile ne chinuim sa umplem un capitol????

sa aveti o zi frumoasa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata burticute

am trecut sa va , perioada plina, si se pare ca nu se va linisti curand.

mi-am scos si eu analize, la toxo si CMV pozitiv/negativ la amandoua, deci le-am avut candva. la TT cu risc mic. sa dea DD sa fie bine

a fost o perioada buna, fara dispozitiile schimbatoare de inceput de sarcina, burta inca nu e mare sa fie dificila la miscare, deci a fost bine. caldura m-a terminat, nu-mi amintesc nicio vara atat de groaznica, cred ca si din cauza sarcinii am simtit caldura accentuat.

am luat cam 6 kg, imi pare mult, dar dupa calculator sunt in grafic.

weekend-ul trecut am fost la 2 concerte, sambata la Serj Tankian la Artmania/Sibiu si duminica la Iron Maiden/Cluj, venind dinspre Bucuresti unde am avut treaba cu serviciul. am ajuns acasa cu picioarele varza, de 3 ori in volum, dar psihic mi-a prins tare bine escapada.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici
angie condoleante.
fetelor...de 2 zile am dureri de burtica jos,ca niste intepaturi puternice.aveti idee ce ar putea fi si daca e normal?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

deea ia no-spa si stai linistita la pat.
dc nu trec nici asa, suna doctoru.
dc sunt dureri suportabile, e normal. se mareste uteru si bb creste
dc sunt insuportabile si nu trec, vb cu medicu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 20+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc bebelu86

15+

Mergi la inceput