Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 17
Raluca_u spune:
Buna dimineata
La multi ani puiutul meu drag. sa cresti mare si sanatos si sa ramai toata viata la fel de vesel. sa ai noroc si parte de multi prieteni.
mami si cu tati iti vor fi mereu aproape si vom incerca sa fim parinti de care sa iti amintesti cu drag. te iubim din tot sufletul.
si acestea fiind spuse poftiti va rog la sau un .
masa si tortul vin mai tarziu nu chiar de la prima ora. astept intai sa va treziti.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Ellenuta spune:
ANDREEA
STEFAN
La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa aveti mult noroc in viata si sa fiti tare fericiti alaturi de cei dragi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Raluca_u spune:
LA MULTI ANI ANDREEA
sa cresti mare si sanatoasa si sa iti asculti parintii.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ani ANDREEA si STEFAN! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
Noi avem febra de aseara. L-am simtit cald cand eram pe afara si cand am ajuns acasa i-am luat temperatura. Avea 37.5, nu stiam daca sa-i dau sau nu antitermic. Dr mi-a spus sa-i dau la orice semn de raceala(ma gandesc ca pt componenta antiinflamatorie) dar stiam si ca nu e bine sa-i dai la o febra asa de mica asa ca in prima faza nu i-am dat dar cand s-a trezit era mult mai cald asa ca i-am dat. Acum vad ca are 38.1, inca nu i-am dat nimic dar nici semne de raceala nu are, de la dinti el nu a mai facut febra. Aseara avea ochiul dr mai mic si ii lacrima mai mult.
Vad ca ati scri mult ieri. O sa incerc sa recuperez.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
x_ggg spune:
LA MULTI ANI ANDREEA si STEFAN!
Cu ocazia primei aniversari din viata, va doresc tot binele din lume, sanatate, fericire si noroc! La multi ani, puilor!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
kawaichan spune:
La multi ani Andreea,fetita frumoasa cu par balai Monique,sa-ti traiasca scumpetea si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Te imbratisez cu drag mami de doua fetite speciale!
La multi ani Stefanel pufosel,sa cresti mare si sanatos si sa le aduci nenumarate bucurii parintilor tai!
Sa aveti o zi minunata fetelor,petrecere frumoasa va doresc si sa ne aratati neaparat poze dupa
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09
kawaichan spune:
Diamar multa sanatate la puiut,ce are la ochisor?
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09
Raluca_u spune:
noi maine vom serba ziua puiutului mic si ii va lua nasa si motul.
ne intalnim cu prietenii la o gradinita de langa piata domenii care are spatiu frumos afara.
din cate am inteles nasa imbraca copilul, adica ii aduce cadou hainute.
la momentul motului, nasa ar tr sa lege cu o fundita parul si sa ii taie o suvita, apoi copilului ise prezinta tava cu diverse.
cam asta e povestea pe scurt.
lutoniana spune:
La multi ani Andreea si Stefanel, sa cresteti mari si norocosi in viata, sa va umpleti familiile de fericire si bucurii alaturi de fratiorii vostri minunati !!!!!!
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
La multi ani Stefan!
La multi ani Andreea!
Sa fiti sanatosi si fericiti pui dragi!
Le pupam si le imbratisam pe mamicile speciale!
Ralu, ma emotionez teribil cand imi amintesc cum m-ai sunat noaptea in timp ce doctorul te cosea sa imi spui ca ai nascut! Si cum am povestit mai mult de o jumatate de ora! Dar recunosc ca ma bucur ca nu m-ai sunat si azi-noapte sa aniversam
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)