Aspirante optimiste!Felicitari ama22!(554)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
paula fff bine faceti. oricum e si placere nu doar ca trebuie, nu?
ramo, si tu crezi in testul ala????
mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
ukume24 spune:
Neatza dragele mele ,
Deeva te rog fii mai optimista. Nici nu stii cum se intampla si ai bebe. Doamne ajuta. Noi ne rugam pentru tine sa fie bine.
Yasmi ce burtica mandra ai!!! foarte frumoasa :)
Chiar Paula tu pe unde esti? cand ne dai o veste buna?
24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
bb_yasmi spune:
eu va pup pe toate plec cu buburuza in parc.
mamica fericita de 2+ si 13 s
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
lisssa_ana spune:
'neatza si de la noi. Sa avem parte de un capitol plin de vesti bune si la cat mai multe liniute
Mamica de Ana
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi paula fff bine faceti. oricum e si placere nu doar ca trebuie, nu? ramo, si tu crezi in testul ala???? mamica fericita de 2+ si 13 s "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
Pai ma incanta ideea,si numai daca il incerc vada daca e adevarat sau nu.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
PaulaFrida spune:
Asa e Lavi
Ukume am scris un pic mai sus ca sunt Z 11,prestam cu drag si spor o data la doua zile,toata luna,ca sa acoperim toata perioada
am zis ca luna asta scriu in grafic temperatura,dar in fiecare dimineatza uit,asa ca am renuntat la idee
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
cixinica spune:
Buna dimineata fetele!
ama22 felicitari pentru sarcina ! de data asta e cu noroc, o sa vezi
multi la toata lumea si o zi superba sa aveti!
roxy_s spune:
neata fetele
ama ce ma bucur ca ai bebe in burtica. . o sa fie bine de data asta, ai sa vezi. iti doresc o sarcina usoara si frumoasa si un bebe la termen si sanatoste astept si eu la odisee sa povestim.
merg sa mananc ceva, vad ca azi nu am asa greata, dar nici pofta de mancare nu prea am
paula, cos_minutza, didi, kitty, anca, ramonella, ukume, madutza, bebelu, camcris, lorena
, dar trebuie.
si pentru restul fetelor
S-a intamplat minunea mult asteptata12+
cos_minutza spune:
Off DeevaMinunile se pot intampla oricand,nu-ti pierde speranta
Yasmi plimbare placuta
Lisssa,Ukume,Paula,Cixinica si tuturor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata dragelor!
Yasmi, aproape m-ai facut sa ma podideasca lacrimile de dimineata (de emotie) - foarte frumoasa burticuta, sa fii sanatoasa, o sarcina usoara si un bebe la termen, sanatos si jucaus!
Ama, eu una te inteleg...nici eu nu mai postez asa de des ca la inceput, dupa ce am pierdut sarcina si citeam aici cum ca "colegele" merg inainte - nu ma intelegeti gresit, ma bucuram din tot sufletul pentru ele - dar in acelasi timp imi era mai greu sa accept ce s-a intimplat cu puiul meu, de ce eu de ce eu etc.
Sa stii ca mie doctorul mi-a spus ca dupa chiuretaj 10 zile no sex, dupa care putem incerca din nou - fara protectie - a spus ca daca organismul e pregatit pentru o noua sarcina, se prinde, daca nu, nu se prinde. Asa ca stai linistita, mai ales ca ai si valorile hormonale mai bune ca prima data. Doctorul meu a spus ca nu poate explica de ce, dar a avut foarte multe cazuri in care daca era vb de prima sarcina, a fost oprita in evolutie - majoritatea la un prag de 6-7 sapt - se pare ca asta e un hop. Dar! 90% din femeile care au pierdut o sarcina, urmatoarea data duc sarcina la termen si au copii sanatosi. Stiu ca e greu si acuma ti-e teama in fiecare moment, nu mai este doar bucurie ca la cea anterioara, dar ai grija de tine si o sa vezi ca o sa fie totul bine pina la capat!
Felicitari!
Nah, eu cred ca am ratat luna asta, ca am lucrat amindoi, un program nebun si care sex, ca ne-am prabusit la somn cind ar fi fost cazul de ...Dar cine stie, poate am ovulat mai tirziu, chiar n-am avut timp si stare sa ma joc cu teste...da' daca nu vin rusii pina pe 30 august, bag si eu testu'
Scuze de asa o diaree verbala, nush ce am azi...
toate iubitzelele de aici, o zi minunata va doresc!
asteptind inca o sansa
http://lt1f.lilypie.com/i19lp2.png