Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 11
larisel spune:
Mai lansez si eu o intrebare: voi cu ce tratati eritemul fesier si cu ce faceti intretzinerea, cosmetica normala? Ma refer strict la crema, nu la toaleta, aerisre samd...Folositi aceeashi crema pt tratament si pt intretzinere?
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Mai lansez si eu o intrebare: voi cu ce tratati eritemul fesier si cu ce faceti intretzinerea, cosmetica normala? Ma refer strict la crema, nu la toaleta, aerisre samd...Folositi aceeashi crema pt tratament si pt intretzinere? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Imi pare rau de pb fetelor.
Eu de aproape 3 luni ii dau la si pe fundulet cu ulei de la weleda baby. Daca vad ca apare roseata ii dau cu sudocrem.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui haircut salutari! Se pare ca sunt in tonul discutiilor, si eu .pentru ce s-a intamplat la Giulesti..nu m-am putut gandi la asta, refuzam sa ma gandesc pentru ca mi se parea atat de greu de suportat incat nu credeam ca as face fata mai multor informatii decat am primit accidental, asa ca am refuzat sa caut si sa citesc despre subiect. Azi am citit. Si tot azi Maia a cazut din pat.A plans tare, nu pare sa aiba semne, ne-am jucat si am ras dupa eveniment.A adormit si a inceput sa suspine in somn....mi-a rupt inima mai face faze de-astea, nu stiu daca e neaparat legat de cazatura, dar pe mine m-a terminat...n-am fost in stare sa am destula grija de ea scuze ca nu mai raspund altceva, nu-s in stare, poate mai tarziu... de Maia Ilinca (29.01.10) |
Toate experimentam din pacate, mai devreme sau mai tarziu, momente de astea...Bine ca Maia nu a patit nimic in urma cazaturii si s-a ales probabil cu o sperietura pe care cu ajutorul tau o s-o uite repede...
Si pitica mea suspina uneori prin somn...cred ca o dor gingiile, burtica sau poate viseaza urat...nu-mi dau seama care e disconfortul exact, dar ma doare inima cand o aud...si sa stii ca acum, daca ma gandesc mai bine, si eu am remarcat suspinatul tot dupa un incident din asta neplacut, cand a cazut din scoica in masina...
scumpetea mica sa fie bine!!!
miremia spune:
Haircut neaparat trebuie sa fac o vizita la magazinul cu pricina. Din ce spui tu au preturi mai mici decat pe site la TT.
Bine macar ca exista si in Ro ceva mai ieftin decat in afara!!
_
AMR 7 kg
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui xela_07 haircut - eu cred ca toti cad din pat mai devreme sau mai tarziu, eu azi l-am prins "in cadere". cred ca e ceva in aer in bloc la noi ayanna - mai pui si tu niste poze noi cu nora mea sa vad daca e tot asa frumoasa? |
Da, ma gandeam si eu sa mai improspatez putin albumul...poate reusesc maine ca tre sa pun acumulatorul de la aparat la incarcat, ca eu tot fac poze dar n-am mai apucat sa le descarc in calculator...
...vazut poze cu ginerica...yamiiiiii ...are mutrita de baietel clar...si cam shugubatz asa, exact pe placul lu' fii-mea...
Annaiss spune:
buna seara
noi mai dupa cortina, dar am fost si plecate cateva zile
despre noi ce sa va spunem, avem 8,500kg si 70 cm si am facut ieri vaccinul de 6 luni. Am plans un pic ca altfel nu avea nici un farmec si am scapat fara febra.
ca meniu avem 2 mese diversificate, de obicei fructe cu branzica, si legume mai nou cu carnita de pui
larisel noi am folosit mereu bephantene, si nu am avut probleme de eritem fesier
Annaiss spune:
citat din mesajul lui larisel Ce adevarat ca nici o problema nu vine nicodata singura... Noi raportam urmatoarele: - eritem fesier urat de tot (a 10-a zi) tratat cu sudocrem (momentan) si intreruperea fructelor din prima zi - multe scaune (nediareice) zilnice (peste 8) (a 4-a zi) tratate cu inlocuirea nan 2 cu nan fara lactoza (din seara asta) si dieta alimentara (deocamdata) - bubitze de la caldura si transpiratzie tratate cu dermocare sau sudocrem - dureri de ureche (Alena) tratate deocmadata cu o singura picatura auriculara. Problema ar fi ca nu avem un medic pediatru competent prin zona, iar research-ul meu (pe net, cartzi, experientzele altora) ashtept sa dea roade cateva zile. Daca nu...trebuie sa mergem la "orash" la medic. Sper sa nu fie cazul pana la urma. Oricum, pb astea nu sunt nici pe departe atat de grave precum vad (de fapt aud) imprejur (in special la tv). Editez: Am scos si iaurtul... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
pt bubitele de caldura eu am folosit Calamine http://www.pcfarm.ro/produs/2670/CALAMINE si a functionat foarte bine. la noi au inceput la gat, si s-au extins apoi la incheieturi la maini , la subrat, la genunchi, chiar incepusem sa ma ingrijorez. dupa vreo 4 zile de dat cu Calamine s-au estompat si acum nu se mai vad.
miremia spune:
Daca tot a adus Ayanna vorba.....am vizionat si eu pozele noi din album.
Cristi de Xela simpatic foc, gazela si jiji sunt 2 frumosi (se vede din poze cat se iubesc unul pe altul), iar de ginere nu mai zic....imi vine sa-l mananc. Sunt toti niste frumosi.
_
AMR 7 kg
miremia spune:
Eu ma duc langa pisicuta bolnavioara...sper sa avem o noapte usoara (mai devreme aveam 39 temp si ma gandeam cu groaza la noaptea care ma astepta). toti pufuletii si pe mamicile lor.
_
AMR 7 kg
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui decenuela pentru ca astazi a fost ziua mea de peste...toata familia a mancat peste, inclusiv jiji. i-am laut din ciorba de peste..cu putine legume...pasat..a iesit asa .o supa crema. si felul 2 ( am zis sa fiu si io in rand cu lumea) peste fiert...cu cartof , rosie, morcov....a predominat cartoful si pestele... doamne ce i-au placut..a papat tot...secretul?( cred ca i-a fost si foame) si am uitat ce vroiam sa va mai zic... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
Stai o tzara sa-mi notez...ca prea interesant suna ce spui tu acolo, mai ales partea cu "doamne ce i-au placut...a papat tot"...trebe notata reteta neaparat, ca doar si fii-mea e moldoveanca 100% si poate se potrivesc gusturile...
A, ce fel de peste era?