Nasterea la Medlife (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

M-am uitat si eu de curiozitate la ei pe site...si nu vad nici o crestere de pret la medlife..da ea cred ca se referea la medic colaborator..ca ei au tarife mai mari..din cate am inteles medic colaborator este cel care mai lucreaza si la un spital de stat nu numai la ei..cei care au job numai la ei in spital au un tarif mai mic..
Eu cochetez cu ideea de bebe3 si incep sa ma documentez..si spre ca tarifele sa fie mai mici in sensul ca vor face contract cu casa de asigurari se va mai deduce ceva din pahetul silver..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna fetele!

Astazi am "evadat"! Am fost in mall sa-mi caut ceva de imbracat pt botez. Nu am gasit nimic, in schimb am dat iama in hainute pt bebe.

Am pus si eu cateva poze facute cand avea 3 saptamani. Astazi am implinit o luna!

De vineri mergem numai pe Infacol si cand incepe sa planga tare si vad ca nu reusesc cu nici un chip sa-l calmez ii dau debridat. Nu stiu daca am mai scris (sunt chiauna) dar dr mi-a zis sa-i dat debridat de doua ori pe zi, intre mese, cate 2 ml. Tot il supara colicii, dar parca nu mai face crize atat de lungi.

Fetelor care aveti bebeii mai mari, dupa cateva saptamani bebele incepe sa doarma mai putin? Ca al meu sta cu ochii deschisi in patut si se tot uita...Oricum, al meu doarme mai putin ca la inceput.

Alina (Ana), sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa, e dulcica tare.

Cori, imi place mult camera lui bebe Maya. Tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Hello fetele,lamuriti-ma si pe mine daca stiti.Pana la urma, in sala de operatie are voie si tati sau sta pe hol?...Sau dupa vreun geam sa poata vedea?!

-----------------------------------------
Alexandra 31+ cu bebe Sasha

Mergi la inceput

M-am uitat si la ultimile poze

Cami,bebe e asa de mare si frumos.Din primele zile era expresiv si parea mai mare cu 1 luna :)(ti-am mai zis ..)!!!!
Cori, camera e suuuper!!!
Alina (1), Sofi seamana mult cu tati!! Sa creasca mare si sanatoasa,ca frumoasa este.

Alina (2),bebe eric e tare scumpi,cat avea in poze?

Mai,mai...numai bebici frumosi la noi, aici.Abia astept sa va trimit poze si cu Sasha!!!Nu mai am rabdare...mi se pare ca mai e o groaza de timp..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata tuturor! In primul rand multumim pentru aprecierile camerei .

Cami, noi suntem bine , sarbatorim azi 39 s si maxim saptamana viitoare speram sa ne intalnim si noi . Am admirat pozele cu bebe , e foarte dulce.

Alexa, se apropie si la tine momentul . Eu nu stiu daca tatal are voie la cezariana. La naturala stiu ca e alegera ta ( eu am ales sa nu ii ofer o astfel de imagine asupra persoanei mele ), dar la cezariana chiar nu stiu.

Patricia, mai avem o zi si scoatem motatele la lucru. O sa apara inca un bebelus la noi .

Pupam toate fetele . O saptamana frumoasa va urez si fara colici la bebei.

Cori 39+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

http://blogulluibebe.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Buna,

Cami, scumpic foc bebe, m-am uitat la poze. Chiar, noi am nascut in aceeasi zi, am si uitat....Si Eric a implinit ieri o luna. Si cu ocazia asta, am dat si noi putin iama in hainute de bebe (desi scopul cumparaturilor de ieri era altul, dar de... :) ).

In ultimele poze ce vi le-am trimis avea vreo 2 sapt bebe. Va pun acum si eu cateva noi, de sapt trecuta, deci la aproape 1 luna.

Nici Eric nu mai doarme chiar non-stop, sta si se uita pe pereti. Bine, nu f mult, ca se plictiseste repede cred si apoi incepe sa se miorlaie si daca nu il bag in seama, chiar sa planga. Si atunci trebuie sa il iau in brate.

Eu am avut pana azi ajutor, si mama mea si soacra si de azi am ramas singura. Si cred ca l-au cam invatat in brate...vad eu cum ma descurc acum.

Va pup!

Mergi la inceput

Alexa, se apropie si la tine momentul . Eu nu stiu daca tatal are voie la cezariana. La naturala stiu ca e alegera ta ( eu am ales sa nu ii ofer o astfel de imagine asupra persoanei mele ), dar la cezariana chiar nu stiu.

Cori 39+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

http://blogulluibebe.blogspot.com

[/quote] Eu cred ca in proportie de 90% "sexul tare" lesina la propriu daca asista la o nastere naturala :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Multumim frumos de aprecieri!

Din cauza colicilor l-am cam invatat pe bebe in brate, asa ca ne cam chinuim acum sa-l dezvatam. Cum il pun in patut sau in carucior incepe sa planga. Am inteles ca-l pot lasa sa planga, dar nu f mult pt ca ar putea face hernie. Asa ca plange, il las, apoi il iau in brate, se potoleste, apoi il pun in patut, sta vreo 5 min apoi incepe iar sa planga!!!!

Maine are bebe programare la controlul de o luna la pediatrie la dr Georgescu Miruna si apoi mami la pelinescu si parfene (pt ca ea m-a operat).Asa ca maine ne suim in masina si facem o plimbarica...sunt curioasa cum o sa ma descurc (sper sa nu uit nimic din ce mi-ar trebui pt bebe:scutece, hainute de schimb, papa, etc).
M-am uitat la ceas:bebe plange de 6 min in continuu...am fost i-am bagat suzeta (nu o accepta f des), sa vedem cat va sta fara sa planga. I-am dat sa manance la ora 10, am terminat la 11 si de atunci nu a dormit deloc. Se pare ca a adormit! Am uitat sa va spun: bebe meu se mai calmeaza un pic daca-i pun muzica.

Ma duc sa mai fac cate ceva prin casa, acum cat doarme bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciadic spune:

Fetelor am vazut si eu pozele pe care le-ati postat.
Cori, camera bebelusei este superba, imi place ca absolut toate sunt din acelasi film. Eu sunt obsedata de amenajari asa ca m-am uitat cu mare placere si rabdare la fiecare detaliu. Felicitari pt alegeri.
Si eu am la bebe in camera tot mobila deschisa - alba, iar tapetul este cu mov. :) Astazi i-am pregatit in detaliu si patutul cu baldachin cu tot si am tot zis sa fac niste poze dar nu m-am urnit. Nu m-am putut abtine sa mai trag o fuga pe la cumparaturi, stresata fiind de gandul ca nu o sa o mai pot face curand.
Alina, Ana Sofia este o scumpa. M-am emotionat tare vazand primele poze cu ea. Ma gandesc ca mai este atat de putin si la mine...
Eu mai am o singura zi plina pana il voi vedea pe bebe, adica ziua de maine in care mi-am propus sa ma ocup numai de mine. La 11.30 mi-am facut programare la tuns si apoi la cosmetica. Cine stie cand mai reusesc sa ajung...
Asa ca sa imi tineti pumnii pt ca mai e f putin pana miercuri la ora 8.30.
O sa incerc sa pun poze cat mai curand cu Tudor, dar probabil ca voi pune mai intai pe facebook. Userul meu este patricia diculescu.
Acolo am pus si cateva poze de la botezul de acum 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Patricia - ei, e normal sa fii emotionata ... e schimbarea cea mai dramatica din viata unei femei .. dar, Patricia, e asa frumos sa fii mama !
Iti tin pumnii si ma voi gandi cu drag la tine poimaine (in caz ca nu mai apuc sa scriu maine). Iar pt maine, iti doresc o zi minunata, in care sa simti ca te faci frumoasa pt o zi extraordinara !
Hai ca ma emotionez si eu, sincer imi aduc aminte cu atata placere de zilele alea, de toate emotiile si de avalansa de sentimente ...
Hm, te-am cautat pe FB dar sunt vreo 3 pers cu numele tau ... nu stiu sa te reperez... eu nu am cont, dar iti dau de pe contul de firma (Keiko)
e-cami - ma intreb daca e posibil sa se invete asa de repede ...adica eu citisem ca nu exista riscul sa se invete intr-un fel sau altul inainte de 3 luni ...
Si ce control e asta de maine ? Ca eu nu stiu de asa ceva... Eu am decat programare la ecografii (inimioara, sold) si in rest nimic.
Si eu ma duc maine la spital cu bebelina, m-am speriat rau aseara, a avut scaun cu sange si m-am panicat rau, dr a zis ca s-ar putea sa nu fie nimic dar sa mergem totusi la control...
doamne dar cat par are bebe al tau, e incredibil ..a mea e cheliuta :-) Iar pozele alea in care e adormit la pieptul tau sunt irezistibile !
alina- cum a fost prima zi singura ?... cred ca esti epuizata ... Ah, nu mai stiam al cui e mandrete de bebe Eric dar mi-am remintit. Of ce minune, sa-ti traiasca !
Si Anna sta treaza tot mai mult, se uita in jur (desi nu imi dau seama ce vede)
cori - mi-a placut muuult de tot camera de bebe, de unde ai luat tapetul ? si mai ales de unde ai luat draperiile, ca alea inca nu le-am luat ?
Eu ce sa va zic, la noi camera bebelinei e inca in lucru, mai am de luat draperii, nu am montat niste rafturi, si imi lipsesc catev pleduri pufoase gen Zara Home (sunt fan). Mai mult, patutul l-am mutat la noi in camera si nici nu i-am montat baldachinul (daca inainte sa nasc mi se parea dragut, acum nu mi se mai pare practic deloc)
Dar nici nu ma stresez, pana ajunge bebelina sa stea in camera ei mai e ...
A, felicitari pt intrarea in 39s, asteptam si de la tine sms cat de curand...of doamne abia astept !

Fetelor, cate kg au puii vostri ? A mea a luat deja aproape un kg (am ajuns la 3,3 kg), si abia sambata facem o luna. Dar parca ai vostri arata muuult mai maricei, dar ma intreb daca nu e doar ca asa arata in poze.

Eu va propun ca dupa ce nasteti toate si iesiti din carantina, sa facem o intalnire cu carucioarele in parc, cu toatele. Ar fi super !

Mergi la inceput