"Abdomen extra-plat (39)"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

No, am reusit de-am citit din urma, va scriu si ma apuc de revabs. Sa vad ce reusesc.
Ca vorbeati de vopsit, zilele trecute mi-am schimbat nuanta parului, sunt satena.

Anda, v-am admirat in pozele din Cipru, , tot subtirica ai ramas.

Iulix, incantata de cunostinta, esti atat de tinerica!

Allure, la ce ne inviti maine, ?

Hannen, m-a impresionat semnificatia postului la voi, foarte nobil!

Sabina, multumesc de aprecieri, ma duc sa vad daca ai pus si tu poze.

Mergi la inceput

Iulix, n-am reusit sa fac incrucisarile lui Allure, , caci n-am sarit coarda de multisor. Imi amintesc din copilarie cum topaiam zilnic in fata blocului, se organizau adevarate campionate de sarit coarda, stiam tot felul de scheme, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Of of!!! E atat de greu sa sari coarda... Am murit!!! Am facut 3 reprize de cate 30 de sec. fiecare. E putin dar pt. inceput zic ca e bine.
Mephala, Sabina multumesc! Cum vedeti voi pozele?
Ma duc sa mai topai!

Mergi la inceput

Iulix, am accesat link-ul dat de tine.

moama, ce colaje foto ati pus in album, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Uh uh uh... Am facut 15 minute de aerobic. Aoleu!! Sunt numai apa... Ma duc sa ma bag sub dus si pe urma imi car piciorusele la curs. Intru pe seara! si o zi placuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ne-a pus si pe noi la kickbox sa sarim coarda cate 3 minute si dupa aia faceam lovituri, fara pauza intre. Atunci ma intrebam cum Dumnezeu saream coarda cand eram mica ore in sire la campionatele alea ale noastre.
Dar tu,Allure, sari tare frumos

In timp ce faceam grile si simteam ca maia m putin si innebunesc m-a sunat un prieten, rezident pe ce vreau eu si mi-a spus ca vrea sa plece din tara asta, ca nu ai ce sa faci aici bla bla bla. Asa imi vine cateodata sa las tot invatatul asta si sa ma pun cu burta pe o limba straina.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

neatza, la mine! am dormit prost si putin.
mi-am revazut filmul si m-am speriat...arat ca un tanc rusesc sau ca un hipopotam facind balet; il scot...

Carina, treaba cu abdomenul supt permanent e o chestie buna dpdv estetic practic nu prea. Cind tii burta trasa, respiratia (corecta!) are de suferit enorm...o respiratie corecta se face in cavitatea toracica inferioara nu superioara. Aceasta din urma se cheama "apical breathing" si este rea pentru ca nu permite suficient aer in plamini si pune stres inutil pe muschii din zona gatului/ umerilor => dureri de cap, spate, etc.
Ca sa intelegi, uita-te in oglinda si trage o inspiratie cit poti de adinca adinca in piept. Daca umerii se salta in timpul inspiratiei, NU e bine. Inspiratia corecta se face "umflind" zona mediana a trunchiului - pune mainile pe coaste intr-o parte si alta si inspira din nou sa simti cum se expandeaza coastele, fara sa ridici umerii, burta se misca si ea usor dar nu foarte exagerat. Asa se respira corect. Acum incearca acelasi exercitiu cu inspiratie normala (nu adinca) si cu burta supta.
Nu prea merge. E un efort mare. Automat, din cauza presiunii intraabdominale, de cele mai multe ori inspiratia se face "in gat".
Respiratia ideala se cheama diaphragmatic breathing si foloseste ca muschi principal diafragma a carei functie este chiar respiratia...Apical breathing foloseste incorect muschi ai spatelui, gatului care duce la probleme cronice cum spuneam.

Daca observati respiratia linistita a unui copil, bebelus, veti vedea cum i se misca burtica sus-jos, nu pieptul...pe masura ce imbatrinim, ne prostim :)

Atentie: cind exersati cu greutati sau fara, cind ridicati ceva greu de jos, musai sa incordati abdominalii aia!!

Trebuie sa ma vopsesc si eu azi si sa fac si miscare...Teoretic am chef de yoga dar trebuie si cardio ca am mincat niste rulada in weekend...fir-ar sa fie! pina nu renunt definitiv la dulciuri nu am nicio sansa sa slabesc cum imi doresc mare adictie cu dulcele asta, l-am redus dar nu e suficient...trebuie eradicat!
Si al meu e mort si el dupa dulciuri si mai aduce ispite in casa...i-am zis ca-l bat daca mai cumpara.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ma apuc de capitol nou.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Ne-a pus si pe noi la kickbox sa sarim coarda cate 3 minute si dupa aia faceam lovituri, fara pauza intre. Atunci ma intrebam cum Dumnezeu saream coarda cand eram mica ore in sire la campionatele alea ale noastre.
Dar tu,Allure, sari tare frumos

In timp ce faceam grile si simteam ca maia m putin si innebunesc m-a sunat un prieten, rezident pe ce vreau eu si mi-a spus ca vrea sa plece din tara asta, ca nu ai ce sa faci aici bla bla bla. Asa imi vine cateodata sa las tot invatatul asta si sa ma pun cu burta pe o limba straina.

mersi, mi-a mai venit inima la loc pot mai mult si mai bine de atit cu joc de picioare si mai ca lumea dar sa nu fiu obosita...in plus filmarea e proasta si nu se vede bine, trebuie sa ne luam si noi o camera buna...

musai sa pleci din tara...ce limba straina? tu stii engleza, parca..e de ajuns.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Hello gagici!

Mama da’ ce de activitate pe aici in weekend

Allure, superba performanta la coarda! Ai niste picioare lungi si pari un fulgulet cand sari. Daca vezi cum sar eu coarda zici ca nu e nici o diferenta intre mine si un hipopotam asa de gingasa sunt nu stiu de ce, dar nu le am cu sportul asta, asa ca te admir

Sabina, mercic de compliment . Abia astept sa vad si eu pozici cu tine cand ajung acasa

Hannen, foarte frumos ai descris semnificatia postului. Te admir sincer.. Stiam eu ca esti pe atat de frumoasa in interior cat si la exterior!

Iulix, frumoase poze! Imi pare bine sa te “cunosc”

Ah, de unde sa incep cu raportul saportiv.. am avut un weekend plin de activitati interesante
Vineri seara am participat intr-o competitie locala unde mai multe echipe de la diverse companii s-au intrecut in probe inspirate din munca pompierilor. Fiecare echipa formata din 5 membrii trebuia sa treaca prin mai multe probe contra timp, printre care, ceea ce mi-am ales eu (si care era una din cele mai usoare probe), a fost urcatul scarilor echivalent a 6 etaje cu un furtun de apa rulat pe umar care cantarea 20 kg . Sus-jos! De 2 ori!!! Greuuuuuuu!!! Si acum ma doare spatele, dar am surprins pe toata lumea cu forta mea nebanuita . Cand m-a vazut un pompier ce am de gand sa fac a venit sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor, ca m-a vazut asa mica cu ditamai greutatea pe umar, dar eu nu si nu! M-am descurcat singura! si cred ca am pierdut o gramada de calorii la cat am alergat pe scarile alea Fun Fun!!! Sa nu mai zic cum aratau pompierii aia, mama mama!!! Mi-am clatit si eu un pic ochii

Sambata, alta aventura. Aveam programat sa merg cu niste prieteni la un tur de degustat vinuri la 2 vinarii locale pe biciclete. Suna bine actiunea, dar imaginati-va cum e sa faci treaba asta pe o ploaie mocaneasca care nu s-a oprit deloc in cele 4 ore cat am fost afara!! Bang! Doar nu era sa anulez! Asa ca am bibiclit vreo 20 km pe drumuri de tara, sau chiar pe aratura, uda pana la piele dupa cateva paharele de vin parca era mai amuzanta treaba, dar oricum, stiu ca nu sunt chiar intreaga la cap ca am facut-o si pe asta

Ieri am avut zi de relaxare, ca de abia ma mai pot misca, ma dor si spatele si picioarele…imi trebuie inca vreo 2-3 zile sa imi revin.. Dar nu se va intampla asta ca azi am bootcamp, asa ca ma destind tot cu sport

Revin mai incolo, ca cica mai trebuie sa si lucrez ..of of..
Va pup

Mergi la inceput