Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)
Raspunsuri - Pagina 20
Klarisse spune:
Ma bucur tare ca va place

.
Klarisse
graviduta 32+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoredanaB spune:
vai nu mai pot de ras....am desfacut pachetul cu caruciorul, am scos toate accesoriile si le-am inspectat dar am lasat caruciorul la urma.Cand ma uit mai bine pe cutia caruciorului scria : BABY NOT INCLUDED!!!

36+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
bebecris26 spune:
eu as vrea numai masuta sa cumpar. e foarte frumos carutul ti-am mai spus in cap trecute. sa-l stapaneasca sanatos bebelusu ![]()
cristina si bebe in burtica
32+sapt
alynta27 spune:
Fetelor tocmai am vorbit cu Nike! Ii trimisesem un mesaj si m-a sunat! I-am zis ca voi o salutati si va saluta si ea pe toate si va pupa!
E in rezerva cu bebe Sebastian, are laptic din abundenta! Tocmai il schimba de kk-uta! Radia de fericire! Se pare ca baietelul e tati in picioare!
Ea este in continuare pe 3 alimente! Sta intr-un "glob de sticla"! Cand iese din rezerva poarta o masca! Nu are voie sa inhaleze miros de parfum, clor etc! Asteapta cu nerabdare externarea! Zice ca e o minune ca ea si bebe traiesc si toata lumea se mira! Il asteapta pe strumf sa mai ia in greutate! E un luptator!
Deasemenea a spus ca a fost tratata exceptional si cu cele mai bune medicamente existente!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Klarisse, f fain caruciorul! Sa-l folositi sanatosi cu toti 3.
Mie culoarea chiar mi se pare neutra, merge si la fetita si la baietel, doar e mov inchis cu negru. So, e ff frumusel!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
eveline spune:
OANA te asteptam cu vesti bune de la spital!
KLARISSE foarte frumos caruciorul sa-l stapaniti santosi!
33+ Darian si mamica de
Bianca
alynta27 spune:
Klarisse e foarte frumos caruciorul! Si culuarea e placuta! Sa il stapaneasca Matei cu placere!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Loredana, abia astept sa vad si poze cu caruciorul vostru![]()
Alynta multumim de stirile despre Nike. O asteptam sa se intoarca cu bine sa ne povesteasca tot
eveline spune:
LORAG bag de seama ca au fetele dreptate, vrei neaparat sa faci o leoaica...ia-o mai incet cu scuturatul, e prea mare efortul...
Si pe mine m-a apucat ceva, nu stiu ce, de am smotruit pana mai inainte...da mai soft, asa...am bagat o dezinfectie la bucatarie si la baie...cu dezinfectant chiar, nu stiu cand am mai facut asa ceva. Parca sindromul cuibului se cheama, sau ceva in genul asta...
33+ Darian si mamica de
Bianca
Fistiq spune:
Hai ca ma apuc eu de capitol nou. Imediat e gata