Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANIAST...tare faza...privita din afara (ce-o fi fost in sufletul tau numai tu stii)

Chiar, Klarisse ce mai face?

Multumesc de reteta de prajitura cu afine, data viitoare promit sa o fac...intre timp am facut eu alta ce a iesit buna rau...

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

botosel, am indraznit sa-ti trimit un PM cu datele mele de contact, sa fiu si eu mot...doar no sa lipsesc din lista

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Am urcat datele tale pe google docs, si pe ale sotului...
Ne-am adunat "cateva" acolo

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Alina pentru bebe Ana Sofia ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc, sa va bucurati de ea toara viata si sa va aduca numai bucurii !

Deci Office ne lasi sa asteptam pana luni, da ? Mai bine asa, sa fie si taticul langa voi. Hai ca mai e putin, tin pumnii.

Am fost si eu la eco ieri : bebe are 2920 gr (+/- 470 grame), e cu o zi mai mare decat varsta cronologica. Analizele au iesit bine in general, calciul si magneziul in schimb sunt sub limita inferioara dar cu foarte putin. Foarte ciudat, dinainte sa raman insarcinata iar magneziu forte cu B6 in fiecare zi... Asa mult consuma bebe ?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 36+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Botosel ti-am trimis un PM.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Am uitat : azi am 37 saptamani fix. Gata, am trecut hopul, din punctul meu de vedere

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felicitari Mari78, chiar ai trecut hopul...si bebe e ok dpdv al greutatii... super

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Botosel ti-am trimis un PM.

poze noi
Teodora 2 ani+

Ti-am raspuns si ti-am adaugat pe google docs nr de telefon.
Nu stiu cine mai era logat acolo, dar vedeam in timp real cum sunt infrumusetate informatiile

Valentina32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Am uitat : azi am 37 saptamani fix. Gata, am trecut hopul, din punctul meu de vedere

poze noi
Teodora 2 ani+

Felicitari! mai ai un piculet
Ai noutati despre Polizu, cand se deschide?
Ca pe mine m-a chemat dr meu pe 31 la el, cand este de garda si ma intreb daca pana atunci deschid spitalul

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pai... simplu! daca socoeam, eram constienta in ce saptamana de sarcina ma aflu! dar... la ultimul control ,dr mi-a zis ca sunt in sapt 32! iar pentru mine... timpul a stagnat cateva saptamani!
simplu calculul, nu?!
ma bucur ca mai am putin pana la marea intalnire, dar parca nu ma simt deloc pregatita psihic!
ce calma eram eu cu cele 33 de saptamani ale mele...

simona cu matei 36+

Si deci la ultimul control ai fost acum cateva saptamani, nu? Eu te-am intrebat pt ca dupa UM, care il am destul de apropiat de al tau, sunt inca in sapt 33-34. Dar poate ca e bebele tau mai mare

Oana 33+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

la mine e o treaba tare ciudata! sau cel putin asa o vad eu...
ultimul control a fost pe 29 iulie. atunci aveam,dupa masuratori, 33 saptamani. UM a fost 24 dec. dr meu mi-a zis ca pe 4 octombrie voi naste...am mai folosit si eu calculatorul de pe DC si am aflat ca DPN-ul meu este 30 sept! iar acum ,dupa calculele mele,pe 16 sept voi implini cele 40 sapt! adica, la o zi dupa ziua mea de nastere. EU CE SA MAI INTELEG DE AICI?!?!?!?
la 30 de sapt mi-am facut o ecografie,iar bebe avea 1700g; dna respectiva mi-a zis ca ar fi cu o saptamana mai mare. s-a uitat urat la mine, mi-a zis ca am placenta praevia si m-a intrebat daca mai am si alti copiii! in momentul ala imi venea sa ii jumulesc parul din cap! zicea ca nu e de acord cu cezariana,dar in cazul meu e musai... in fine, nu stiu cum sta treaba cu saptamanile astea si abia astept sa se intoarca mister doctor din concediu! adica pe 10 sept...

simona cu matei 36+

ca sa calculezi in cate saptamani esti te iei dupa UM. asa ca dupa 24 decembrie nu esti in 37 de saptamani. calculul cel mai corect e cel de la prima echografie.

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Hopa si noi dupa o luuunnnga absenta de..o zi.
Ana_Perianu sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa
Chichi, Tanamera, Eveline
Felicitari fetelor care au schimbat semnaturile si bafta multa la eco celor care merg azi, Kiti, Ionela (scuze daca am omis pe cineva).
Vanyy felicitari pentru cuculetul gresun.
Office suntem cu gandul la tine, te sustinem si asteptam sa apara minunea.
Ieri am avut o zi super ocupata, am fost plecata din Iasi, am ajuns pe la 9 acasa..si .
Azi sper sa termin de calcat....
Va rog spuneti-mi daca e normal sa simt niste intepaturi in vagin..mai ales cand stau in picioare si daca trebuie sa imi fac griji..

Klarisse graviduta 32+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput