Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Simona, nu stiu cum ai socotit de ai ajuns la 36 sapt??? Te-ai uitat dupa vreo eco? Sau cum, ca pare ca multe ar tb sa ne schimbam semnaturile acum Nu te supara, da' zi-mi si mie

Oana 33+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

pai... simplu! daca socoeam, eram constienta in ce saptamana de sarcina ma aflu! dar... la ultimul control ,dr mi-a zis ca sunt in sapt 32! iar pentru mine... timpul a stagnat cateva saptamani!
simplu calculul, nu?!
ma bucur ca mai am putin pana la marea intalnire, dar parca nu ma simt deloc pregatita psihic!
ce calma eram eu cu cele 33 de saptamani ale mele...

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Am reusit si eu sa citesc tot din urma si-am constatat ca ati avut iar discutii "din alea", care-cui raspunde/cine pe cine ignora...imi pare rau si sper sa fie pt. ultima data. E imposibil sa ne raspundem toate una alteia, mereu, la orice intrebare si nici nu suntem prezente pe net toate in acelasi timp.

Mie mi-e un somn de nu mai pot...dimineata m-au trezit vecinii din perete cu mine, se certau...nu stiu, frate, ce au de impartit, eu cu-al meu sot nu ne-am certat niciodata...oricum, am inceput sa fac galagie in casa sa-si dea seama ca deranjeaza si se pare ca au inteles.

Ma gandesc si eu ce sa fac cu tampoanele alea cu vata si tifon. Sa le fac de-acasa, sa nu le fac...macar 3-4 tot 'oi face, sa fie. La Iustina nu am folosit decat o singura data, in rest am pus tampoane din bumbac si nu mi-a facut nimeni nicio observatie in spital, ca n-ar fi trebuit (la C.V. in Iasi).

Noutati nu am, astept cu bagajul la usa marele moment.
O zi cat mai frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dragele mele nu vad si eu ca al alte subiecte AMR, eu daca aflu data saptamana viitoare o s apun la semnaturica

la cine las si eu nr de tel?
kiar vreau sa am si eu un nr la care sa las mesaj...suntem impreuna de atata timp, faptul ca suntem alaturi una de alta e mare lucru

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pai... simplu! daca socoeam, eram constienta in ce saptamana de sarcina ma aflu! dar... la ultimul control ,dr mi-a zis ca sunt in sapt 32! iar pentru mine... timpul a stagnat cateva saptamani!
simplu calculul, nu?!
ma bucur ca mai am putin pana la marea intalnire, dar parca nu ma simt deloc pregatita psihic!

simona cu matei 36+

Si deci la ultimul control ai fost acum cateva saptamani, nu? Eu te-am intrebat pt ca dupa UM, care il am destul de apropiat de al tau, sunt inca in sapt 33-34. Dar poate ca e bebele tau mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lora dar ce mari sunteti! Lasa ca vine ea bebelina!
Azi am intalnire cu MF si maine merg sa vb cu ginecologul cu privire la rezultatele analizelor: secretie vaginala si exudat nazal!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ieri am trecut si eu pe la medicul de fam., ca tot iesisem in oras si-a constatat si ea ca mi s-a lasat f. mult burta...dar vad ca tot degeaba, bebelinei incepe sa-i placa in casuta!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Lora, rabdare si...curaj!
Alynta - de ce ai facut exudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Office stii... maine trebuie sa ajung la Euroclinic sa fac ultimele analize din sarcina. Jur ca daca nu scriai in seara asta te cautam pe la maternitate. De-asta am si intrat in seara asta, sa le spun fetelor ca maine (azi de fapt) fac pe detectivul si te caut. Noroc ca am citit din urma. Te rog eu, stai cuminte in pat ca nu-i o vesnicie pana luni... si nu ne mai da emotii. Sa stii ca "fecioarele" sunt bune la casa omului.... doar am experienta (sot + una bucata copil) si-mi vine zilele astea si a treia fecioara in casa... Deci eu rac cu 3 fecioare o s-o tin tot intr-o fericire... Cunoscatoarele stiu de ce.
Pup si ai grija.

Edit: Uite, te si scot de la titlu ca sa nu-ti vina vreo idee peste weekend....

Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Iti multumesc, sunt inca acasa..si eu tot rac in asteptarea unui feciorel (sau leut????) ...

Tina, cu Mihai Alexandru (38+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Citat:
citat din mesajul lui simona24

simplu calculul, nu?!

simona cu matei 36+

Si deci la ultimul control ai fost acum cateva saptamani, nu? Eu te-am intrebat pt ca dupa UM, care il am destul de apropiat de al tau, sunt inca in sapt 33-34. Dar poate ca e bebele tau mai mare

la mine e o treaba tare ciudata! sau cel putin asa o vad eu...
ultimul control a fost pe 29 iulie. atunci aveam,dupa masuratori, 33 saptamani. UM a fost 24 dec. dr meu mi-a zis ca pe 4 octombrie voi naste...am mai folosit si eu calculatorul de pe DC si am aflat ca DPN-ul meu este 30 sept! iar acum ,dupa calculele mele,pe 16 sept voi implini cele 40 sapt! adica, la o zi dupa ziua mea de nastere. EU CE SA MAI INTELEG DE AICI?!?!?!?
la 30 de sapt mi-am facut o ecografie,iar bebe avea 1700g; dna respectiva mi-a zis ca ar fi cu o saptamana mai mare. s-a uitat urat la mine, mi-a zis ca am placenta praevia si m-a intrebat daca mai am si alti copiii! in momentul ala imi venea sa ii jumulesc parul din cap! zicea ca nu e de acord cu cezariana,dar in cazul meu e musai... in fine, nu stiu cum sta treaba cu saptamanile astea si abia astept sa se intoarca mister doctor din concediu! adica pe 10 sept...

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

dragele mele nu vad si eu ca al alte subiecte AMR, eu daca aflu data saptamana viitoare o s apun la semnaturica

la cine las si eu nr de tel?
kiar vreau sa am si eu un nr la care sa las mesaj...suntem impreuna de atata timp, faptul ca suntem alaturi una de alta e mare lucru

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA

Mari poti lasa datele tale in google doc-ul de la albumul de gravidute!

Cristina 33+

Mergi la inceput