Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)
Raspunsuri - Pagina 10
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Asa, am modificat, acum sa va zic 2 vorbe si despre listuta. Mi s-a parut destul de brutala abordarea "oricum multe o sa dispara la sf lui octombrie", "o sa le stergem" sau alte cele. Fara suparare, dar cu ce va deranjeaza o abordare putin mai intelegatoare fata de fetele care nu s-au simtit foarte in largul lor scriind aici. Eu recunosc (dar n-o iau in nume personal) scriu rar si raspund foarte rar multora dintre voi. Asta nu inseamna ca nu va bag in seama dar cand deja raspund 2-3 persoane, mi se pare inutil sa imi mai dau si eu cu aceeasi parere. De multe ori sunt in contratimp, mi-as dori sa fiu mai activa, mai sociabila, mai prietenoasa... asta nu inseamna ca nu va citesc aproape in fiecare zi cu drag. Sunt convinsa ca exista fete care ori s-au simtit nebagate in seama si, din bun simt, n-au vrut sa insiste, ori pur si simplu chiar nu au timp sa intre si rareori cand citesc prefera sa ia informatii decat sa posteze "pentru a-si face simtita prezenta". Mult mai diplomat si mai frumos din partea noasta mi se pare a fi sa le invitam alaturi de noi sa scrie, sa ne povesteasca despre bebelusi... decat sa le stergem pur si simplu , mai bine le trecem la "Asteptam cu drag vesti de la x, y...." Mi s-a reprosat la un moment dat ca incerc sa ma impun pe canal si persoana care mi-a facut reprosul a zis ca "stie ea 3 persoane care nu mai scriu din cauza mea". Imi fac mea culpa daca chiar asta-i adevarul. Dar sa le stergem din lista pe respectivele...mi se pare lipsit de sens. Si vorbeati sa ramana cele active... pai si cine stabileste ritmicitatea cu care trebuie sa scrie o persoana ca sa fie considerata activa? Daca una dintre fetele din lista scrie un mesaj la 6 luni... considerati ca nu e cazul sa ramana ca nu-i activa? Nu m-am incins, chiar am dezvoltat prea mult subiectul... dar asa sunt eu mai pacifista. In alta ordine de idei, maine dimineata fac colposcopia care va decide felul cum voi naste. Nu vreau sa risc inutil si sa ma incapatanez sa nasc altfel decat spre binele bebelusului. Dupa amiaza am echo si control, abia astept sa vad cat a mai crescut bb. Am trezirea la 6.30 asa ca va urez noapte buna si revin cu vesti.Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Oooo dar stiu ca esti pacifista! Aniast eu ma refeream ma unele nume de care personal nu-mi mai amintesc absolut nimic, care n-au mai parut sa dea buna ziua de luni de zile... Nu ma refer la cele care au tot timpul senzatia ca cineva are ceva cu ele, sau la cele de care zici tu ca nu mai intra din cauza lui x sau y. Pur si simplu sunt convinsa ca la sfarsitul odiseei o sa avem multe gaurici in listuta, nu vom stii nimic nici de mamicile si nici de bebeii respectivi. Am avut eu o zi mai "organizatorica" ieri, nah!
Multa bafta azi la analize si sper sa iei cea mai buna decizie pt tine si bebelin!

Cristina
33+
alynta27 spune:
Buburuza felicitari pentru vestile bune de la eco!
Ana deci are fata patut nou! Bravo!
Be one mie mi-a facut 2d la prof Dragomir la cabinet! Cred ca are si 3sau4d, dar nu mi s-a facut...
Eu mi-am mai revenit din suparari, ganduri si incertitudine! Ma rog la DD sa fie bine!
Merg sa vad burtica de Pity si poze de Mai3!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Pity tu ai auzit de bataita?! Esti o graviduta absolut superba! Graviditatea este o perioada unica si minunata din viata oricarei femei! Si implica si "volum"! Sa vezi tu ce corp sexy vei avea dupa ce se va naste bebe! Capul sus si alunga gargaunii!![]()
Mai3 dar ce burtica generoasa de baietel ai tu acolo! Mai mai mai!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 fetelor, am un soc! m0-am trezit de pe la 7 cu oo durere de spate ingrozitoare si parca am vazut si ceva rozaliu pe chilot... (doar mi s-a parut!) am luat frumos actele medicale la puricat si stupoare!!! am aflat ca sunt in sapt 36!!! sunt o mama oribila si iresponsabila!!! sa uit eu nr saptamanilor de sarcina in care ma aflu!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am plans pana acum... bine ca nu mi s-a trezit sotul ca il bagam si p el in sperieti! ![]() ![]() ![]() dar in conditia asta,nu pot intelege de ce dl dr insista cu DPN-ul de 4 oct, cand bebe ar trebui sa vina pe la jumatatea lui septembrie?!?!?! si normal ca am intrat in panica! nu am spalat hainute, bagajul nu e facut... ![]() iar eu cu psihicul sunt undeva la pamant! sau poate sub pamant! ![]() ![]() simona cu matei 33+ |
Wow, asta da surpriza!

Cristina
33+
botosel452 spune:
Buna dimineata, burticute
Am vazut ca a dat semne office, cred ca a auzit motatele noastre...le punem la incarcat pentru mai tarziu 
simona, nu te intrista. Asa cum au zis si celelalte fete, s-a scurtat timpul pana la marea intalnire. Vei vedea ca vei avea timp sa te pregatesti asa cum ti-ai propus. La ce calduri anunta astia iarasi pentru urmatoarea perioada...mai bine ca scapi mai repede...
am vazut burticutele mai3 si pity...

am pus si eu o poza de la eco de ieri, cu don'soara "falcute"
Valentina
32+ 
aniast72 spune:
Ptiu, ptiu, fetelor... ce era sa patesc eu azi: M-am dus frumos la ora 9 la Elias sa fac colposcopie. Vine doctorita "care ar fi trebuit" sa mi-o faca si-mi spune: sunteti pregatita? In cate saptamani sunteti, ca e posibil sa va apuce contractiile dupa colposcopie. Shit, eu raman fara cuvinte... ea imi zice: Va iau dosarul, merg sa discut cu dl. profesor si revin. S-au intors in formatie completa, doctorita, prof Vladareanu si asistenta. Imi iau inima in dinti si intreb: E posibil daca ma apuca contractiile sa si nasc? Vine raspunsul: O femeie insarcinata in 9 luni e posibil sa nasca oricand, cu colposcopie sau fara.
Am fugit mancand pamantul, le-am zis ca nu sunt pregatita sa nasc azi, ca mai am treaba pe-acasa, ca am experienta la Fecioare si ca-l vreau pe bb tot Fecioara... au ras de mine si m-au lasat in pace. M-am reprogramat pe 25 aug pt colposcopie dar sa nu aveti vreo idee sa scoateti majoretele atunci ca si atunci va fi prea devreme. ![]()
Acum merg la Euroclinic sa-mi fac analize de sange, EKG... nu stiu cat o sa dureze ... daca termin in timp util pana in controlul de la 14.30 te sun, pity, poate reusim sa ne vedem la un suc.
Pupici all. Revin cu vesti de la echo.
Andreea,
cu
(AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dianaj1978
cu 37+ Mara Nicola |
Eu sper sa nu-i vina idei de-astea cu venitul mai repede! Sa stea acolo sa dospeasca cumintel!

Cristina
33+
aniast72 spune:
office, cand ajung la Euroclinic, sa nu intreb de tine, nu? ![]()

chichi, 
Andreea,
cu
(AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
chichiutza spune:
Am uitat sa zic "buna dimineata"!
Si sa-i muktumesc Buburuzului pentru micul dejun!

Cristina
33+
anna_ivan spune:
botosel ce bolfoasa frumoasa
clar seaman cu tine sau poate cu ea insasi![]()
aniast
te si vad alergand in halatul de consult si zicand:"eu nu nasc azi sa ma lasati in pace"
31+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

sunt o mama oribila si iresponsabila!!! sa uit eu nr saptamanilor de sarcina in care ma aflu!!!
(24.02.2008)