pompierul care si-a riscat viata

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mutze spune:

Buna seara tuturor.Am citit acum acest subiect si trebuie sa va spun ca am constatat ca un procent foarte mare din postari fac referire la o anume XIO.Daca iau in calcul si postarile ei,aproape jumatate din subiect este despre XIO.Imi pun intrebarea:cine este XIO?Am auzit si vazut niste pompieri punandu-si viata in pericol pt.a salva vieti,am auzit si vazut cum din ignoranta unor cadre medicale au murit minuni mici...dar n-am auzit pe nicaieri de aceasta XIO.Ma puteti lamuri care este motivul pentru care ii acordam importanta unei"ilustre"necunoscute,in defavoarea unora,in fata carora trebuie sa ne plecam fruntea cu recunostinta si drept recompensa,pentru sacrificiul lor, le putem transmite cateva cuvinte de omagiu si recunostinta?Pentru cei care nu au inteles,asta e o intrebare retorica.

P.S.:Repetarea deasa a pronumelui personal XIO,este intentionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mutze

Buna seara tuturor.Am citit acum acest subiect si trebuie sa va spun ca am constatat ca un procent foarte mare din postari fac referire la o anume XIO.Daca iau in calcul si postarile ei,aproape jumatate din subiect este despre XIO.Imi pun intrebarea:cine este XIO?Am auzit si vazut niste pompieri punandu-si viata in pericol pt.a salva vieti,am auzit si vazut cum din ignoranta unor cadre medicale au murit minuni mici...dar n-am auzit pe nicaieri de aceasta XIO.Ma puteti lamuri care este motivul pentru care ii acordam importanta unei"ilustre"necunoscute,in defavoarea unora,in fata carora trebuie sa ne plecam fruntea cu recunostinta si drept recompensa,pentru sacrificiul lor, le putem transmite cateva cuvinte de omagiu si recunostinta?Pentru cei care nu au inteles,asta e o intrebare retorica.

P.S.:Repetarea deasa a pronumelui personal XIO,este intentionata.

Marian,"tatic fara burtic",insa cu caprioara Eliza(3.ian.2009)si scorpionul Albert(2.nov.1992)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

7 pompieri participanti vor fi avansati in grad.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput