Ce fac copiii vostri in masina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Povestim, raspundem la intrebari, invatam semne de circulatie, despre strazi, despre oras, despre politie, despre ce vedem in stanga -dreapta, litere, marci de masini, culori, despre soare, planete, puncte cardinale.....
Nici prin cap nu mi-a trecut sa ii pun desene pe DVD...Pai discutam zilnic de timpul pe care il petrec cei mici la TV, PC si console si le punem desene si in masina.
Si sa nu imi spuneti ca nu se poate, ca al meu a venit tocmai de la Salonic, nu i-a tacut gura nicio clipa pana la Bucuresti, a intrebat tot ce i-a trecut prin cap, i-am raspuns asa cum ne-am priceput...
E un timp pe care noi il petrecem cu copilul, de ce sa nu profitam de el?Pe criza asta de timp....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anka nu stiu cum e la voi dar eu cand conduc trebuie sa ma concentrez. Si nu am un copil am doi care din plictiseala incep sa se agite, sa se gadile unul pe altul, sa tipe, sa-mi loveasca scaunul cu picioarele, etc.

Ori eu DVD-ul nu-l folosesc cand merg la supermarket ci doar la drumurile lungi (de ex condus in Franta cam 10 ore pana la destinatie). Vine totusi un moment cand doresc sa-mi aud gandurile in special cand aici se conduce pe stanga si pe continent pe dreapta, o greseala poate fi fatala, asa ca prefer sa am putina liniste sa pot sa ma concentrez.

Iar in cele 10 ore vad un film probabil, deci cam doua ore. In rest citesc, cel mare sa zic ca se mai joaca o ora pe psp, mai se harjonesc, ne oprim din cand in cand, vorbim.

Timp cu ei am de petrecut, nu ma plang, acasa nu prea se uita la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ai mei dorm destul de mult in masina. Bine, vorbesc de drumuri lungi. Si noi tocmai ne-am intors din Italia, in ultimele 2 saptamini am petrecut mult timp in masina. Copiii se mai hirjonesc, le mai spunem sa se calmeze, dar, in general si avind in vedere virsta lor, sint destul de cuminti. Nu le dau voie sa citeasca in masina pt ca vomita. De la Mc Donald's au primit cite o masinuta, s-au jucat bine cu ea. O chestie care a mers de data asta a fost sa urmareasca masinile care treceau pe linga noi si sa vada din ce tara sint - "I" pt Italia, "F" pentru Franta, etc.

Am uitat - ne oprim des, cam la fiecare 2-3 ore. Pe autostrada sint zone unde se pot juca, sa-si consume un pic din energie.

Mergi la inceput