Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Roxana cum a fost cu Silvana in avion?a plans la decolare sau aterizare?Si cu lapticul,cu ce apa l-ai pregatit ca nu te lasa sa treci cu lichide?Banuiesc ca ei nu au speciala pt bebelusi.(intreb pt ca si noi o sa plecam si deja sunt stresata cu astea-nu stiu cum o sa fie cu papa lui bb)

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana merci
cum am timp recuperez din pozele voastre

elba am trecut cu toata cutia plina de lapte praf plus dozificatorul de lp, 3 biberoane pline cu apa, 240 ma rog...apa pt ivan si 2 sticle de apa pt bebe sigilate nu te intreaba nimeni nimic
silvana nu a plans deloc pe timpul calatoriei, de fapt nici acasa..
a dormit de la 5 dimineata pana la 2-3 cu pauza de biberon si in rest a stat cuminte, iar ieri la intoarcere la fel, a dormit n.a avut probleme nici la decolare nici aterizare...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina- Maya mereu mananca dupa ce se trezezte, sta 5-10 min poate pana incalzesc laptele daca e rece. Daca o las mai mult isi inghite degetul.

Child - dupa sling.ro este. Il iau de la bazar, este pus de o mamica care nu la folosit. E mai ieftin si ajut si un copilas.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

La muti ani Ingrd Evelina, Codrin Fabian, David Nicholas, Rares Ionut si Mihai Theodor!!!

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri si pentru aprecierile la adresa pozelor.

Toate avem prunci frumosi, suntem intr-adevar o "odisee"norocoasa si binecuvantata cu copii frumosi si sanatosi (fara probleme majore, Doamne fereste!)

La noi programul e un pic ''haotic'' : ) Sara dicteaza ritmul si noi il urmam...in linii mari incepe sa se contureze si la noi un program dar mai avem pana atunci (poate diversificarea ne va ajuta).

Acum am apucat sa citesc din urma, deci:

Ella, felicitari pentru teren! Sa il stapaniti sanatosi! Mare lucru in ziua de azi, sa ai ceva al tau...

Sanzi, Lara

Asteropipan, imi pare rau ca s-a chinuit micuta voastra. Oare cu un pic suc de prune, nu merge? Mi-a zis si pediatra si am mai citit si prin carti ca e remedu bun pentru constipatie.

Fetelor la make-up ma mai pricep si eu, asa ca daca aveti intrebari...

Ca produse cosmetice (de baza), ok sunt:

Radiant (fond de ten) gama profesionala de la seventeen - le gasiti in Unirea, acopera bine, culoarea se apropie foarte mult de nuanta pielii si nu se vad diferente, lasa u n aspect mat si nu se mai necesita pudra (decat in cazuri speciale: petreceri, sedinte foto, etc)

Rimel Max factor False Lash Effect (volum si alungire) la inceput poate parea mai lichid dar dupa cateva utilizari efectul e maxim

Blush Burjois: miroase bine, culorile sunt naturale si tine mult

Ruj Mary Kay si Mac (daca aveti pe cineva sa le aduca) au culori frumoase si rujurile tin mult

Oja Opi - tine si o saptamana si culoarea se pastreaza

Andra, si noi avem anemie si luam fier (12 picaturi in 2 reprize 6 si 6 - dimineata si seara cu o ora inainte de masa). Pupam Ianisu' sa se faca bine!

Babyangel, incearca sa il pui pe Codrin la somn de la primele semne de somn, daca trece prea mult timp se supra-obosesc si adorm f. greu - si noi am patit-o.

Elba, daca Filip nu mai vrea in landou, cred ca poti incerca ori cu un marsupiu - sa il cari la piept, ori sa il treci la scaunul sport un pic ridicat.
Sara aproape sta in fund - de la 3,5 - 4 luni am lasat-o in scaunul sport semi-inclinat, caci culcata nu mai vroia...

LAlexandra, poate merge schimbat pampers-ul - alt numar, alt model, alta marca...zic si eu...

Ioanact, asa ma gandeam si eu ca se plateste August in Septembrie... Deci daca am depus dosarul in Iulie sa inteleg ca am primit 2 luni de indemnizatie acum in August?
Cel mai sigur vad in Septembrie cand intra o luna ''curata''.

Justina o avea un puseu de crestere de papa asa des...

Mai am 10 pagini de recuperat, asa ca trimit si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Sanzi diversificarea am inceput de abia doua saptamani si inca ii curge din gurita.. si asta cred ca o sa dureze pana cand invata sa mestece, sa impinga cu limba mancarea spre inapoi nu inainte ca la supt. Poate alte fete au si alte pareri.

Ramy la multi ani sotului si nu fi suparata ca aveti timp sa recuperati!

Oana eu am primit indemnizatia de pe 10... am cont la brd. (si luna trecuta tot pe 10)

Erina multumesc.

De vreo cateva zile Irina exerseaza de zor cu silaba mea preferata: ma-ma.. azi a zis o data f clar mam-ma. Bine ca stiu ca nu e inca constient, dar e placut sa aud.

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxi, te-am "luat"; eu am pus fix 4 poze :))) Le-am vazut pe-ale voastre si v-am admirat si mi-am pus inima pe jar c-as fi plecat si eu in Spania (in ordinea asta am gandit :P)
LAlexandra in toate pozele-i dulce Ale dar in a saptea m-a imbolnavit cu ochisorii lui limpezi si frumosi!
Alina fetele tale seamana f bine! Ce dragut va fi cand vor fi mai maricele!!
Oana ii duce Eric dorul Mariucai? E un voinic si-un scump iar tu - vesnic indragostita de el (o spun ochii si zambetul tau)!
Ella fii-tu incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tine!
Despre Briana si Joy n-ai zice ca-s nascute inainte de termen! Asa-s de bine dezvoltate ca-ti vine sa le papi copanelele! Am vazut si poza de la intalnire.
Briza are Eric niste ochi asa expresivi!!
Corimami (tu si cu Lalexandra e musai sa spuneti ce-ati mancat in timpul sarcinii de au copilutzii asa ochi frumosi! ) dulce-i Petala!
Dear Michelle pe fii-tu l-ai facut singura; asa bine-ti seamana! No, cu asa mandrete-n casa nu-i de mirare ca nu va mai dau pace socrii!
Happyjoy poza cu prosopelul pe cap e mortala; e o frumusete!!
Sara a Larei in lanul de lavanda e asa frumoasa!
Mariuca si Oanka au bunatatea pe fata! Ochii Mariucai sunt expresivi si-i confera fetei o frumusete rara!
Floricica e frumos foc! Mamica Vladie musai sa fie f mandra de baietii ei scumpi!
Ingrid e o dulceata cu boticul ei pus!
Acestea erau albumele cu care mi-am delectat ziua de ieri dar n-am apucat sa spun despre ele nimic. Restul pozelor le vazusem si comentasem.
Stefanna mai pune poze noi cu Luca si Bianca!
Denisuca voi nu facurati poze la intalneala (tu cu Roxi si mandrele)?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

43

Mergi la inceput