Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 20
crissy77 spune:
Dragele mele, 
Sunteti niste prietene adevarate, va multumim de primire

. Suntem acasa, la Gura Humorului, de ieri dupa amiaza. Ne-a externat pe drept fara sa mai fac eu scandal ca o iau pe semnatura
. A ajuns la 2320 g, i-au facut BCG, control oftalmo (retinopatia e stationara, e de bine). Mai mergem la controale: oftalmo-peste 3 sapt., neuro-in oct., la urechiuse peste 6 luni. Inainte de a pleca a venit si un chinetoterapeut si mi-a aratat cateva scheme care sa le facem la baita si dupa, sper sa mi le mai amintesc. Ieri a dormit toata ziua (bine, cu pauzele pt papa), aerul de munte a doborat-o
. Dar dimineata a dat semne de colici, am bagat siropel si acum inca mai face nani.
Espumisan eu incerc asa: 25 pic/zi : 8 mese -> 3 pic inainte de bibe. Vedem cum merge.
Elise: dormea cand am ajuns, m-am dus in camera sa o vad (nu o mai vazusem de o luna), a scartait parchetul si s-a trezit. S-a uitat la mine cateva secunde, inca nu realiza, apoi mi-a sarit in brate
. Deocamdata are o parere f. buna despre surioara ei, sa vedem cat o mai tine
. O studiaza cu amanuntul de cate ori isi aduce aminte de ea
(si pt ca daduse drumul la muzica si sor'sa nu a schitat niciun gest a tras concluzia ca nu aude pt ca are "niste urechiuse atat de mici"), o pupa, ma anunta de cate ori se misca
sau "scartzaie". Aseara vroia sa-i dea ea biberonul
.
michelle, dar tu ce faci, mami, de sterilizezi biberoane? Doar nu te storci si-i dai cu bibe?! Tzatza nu trebuie sterilizata
. Sau ii dai ceiuc?
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 eladea, asta e mamma + http://marinaherbals.bizoo.ro/vanzare/98153/Stimulent-lactatie-Mamma+ si asa il iei, in 1.5 l apa? ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
da draguta...il iau asa cum scrie...50 ml la 1.5 l apa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
bianca, parca ma intrebai de crema de galbenele...nu stiu sa fie cutii mai mici, dar e f buna sa o ai in casa si sa o folosesti pt bebe...eu aproape nu mai folosesc crema de fundulet de la bubschen...mai ales ca se aduna la piciorute 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
rodyka spune:
eladea, la prima cautare am gasit deja: favorizeaza eliminarea gazelor, este antiseptic, ajuta la producerea laptelui, dar in cantitati ridicate poate avea efecte toxice asupra sistemului nervos. la bb se folosea contra colicilor, dar s-a retras de pe piata acum ceva vreme...
"Como consecuencia de la detección de varios casos de intoxicación grave asociados a la administración de la infusión sobre todo en bebés en los que el anís estrellado parecía aliviar los síntomas de los cólicos del lactante, motivo por el cuál el Ministerio de Sanidad y Consumo decidió retirar el anís estrellado del mercado."
in alt articol se recomanda evitarea utilizarii uleiului de anason in cazul femeilor gravide, care alapteaza, a copiilor sub 6 ani, pacientilor cu gastrita si inca alte cateva categorii...
eu ce stiu...?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
beluistef spune:
Fetelor un vot va rugam plsssss
si daca puteti da si maine v-am multumi si pupacii
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui beluistef Fetelor un vot va rugam plsssss si daca puteti da si maine v-am multumi si pupacii http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
votat
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
Mycya spune:
| citat din mesajul lui beluistef Fetelor un vot va rugam plsssss si daca puteti da si maine v-am multumi si pupacii http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
votat

Racusor, Belu

Racusor nu eu intrebam de crema ca eu am cumparato demult la recomandarea ta
,am uitat cine
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Facut! Succes!
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010