Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka buna dimineata delfinariu... eladea, stiu ca ai mai spus am vazut ca, contine anason stelat, nu stiu ce/cum e ala dar aici pe multe produse scrie mare FARA ANASON STELAT la fel cum scrie FARA ZAHAR sau FARA GLUTEN, de unde am crezut ca nu e recomanadat... bine, nici nu m-am documentat... inca _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodi, da, am mai zis...de la Plafar l-am cumparat...de ce n-ar fi bun anasonul stelat? nu e tot anason?
ai idee??uite am gasit un articol...nu zice ca nu e bun, dimpotriva:
http://www.shesgotnerve.ro/catalog/editoriale/anasonul-stelat-hameiul-si-chimenul-turcesc-cele-mai-eficiente-in-stimularea-secretiei-de-lapte-matern-pentru-bebelus/
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata!! Crissy, am bucur tare mult ca ati ajuns acasa in formatie completa ![]() Eu sunt constipata ca naiba...ieri am plans pe wc, si nu stiu de la ce ma constip ...Fetele care beti ceai de chimion nu sunteti constipate? O d-na mi-a zis ieri ca ea stie ca chimionul se dadea inainte la bbi cand aveau diaree si ceaiul de musetel la bbei constipati. Nu mai stiu ce sa beau pt lactatie. Pb e ca si Raul are pb cu burtica. Se screme 2 zile pana reuseste sa faca kk.Mi se rupe inima cand il vad. Cu colicii inca tot nu avem pb mari. Ma duc la poze. O zi frumoasa si linistita Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
paula, eu citeam ce bun e Eridiarom...e naturist, ajuta atat la constipatie cat si la diaree...de fapt regleaza scaunul...intra si citeste despre el...

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Arissa, nu ma mai stresez cu mancarica ca o iau razna. Ii dau sa manance si san si cand simt eu ca inca e flamand ii dau si completare. Deja am invatat cum plange cand ii e foame. Plange si in acelasi timp ma si cearta ca il tin flamand![]()
Pe mine m-a innebunit lumea cu berea fara alcool. Mi-au si adus cativa care au venit sa il vada pe Raul. Pana acum nu am baut, mi-am facut stoc in frigider...Oare o fi buna pt lactatie? Nu sunt innebunita dupa bere, dar daca face bine pt lactatie, o sa ma apuc de baut. Voi ce stiti?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Parca ma vad pe mine cu Yanis in descrierile tale...la fel face....crize mari de colici...cu fetele nu am stiut ce sunt aia colici, pe cand acuuuummm...deja am mai pus fire albe langa cele existente deja ...Oare sa-l doara si vaccinul ca este rosu si incepe sa faca coaja ????Mersi fetelor de complimentele la adresa lui Yanis-ica ...**************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
IDEM si la fel si in cazul nostru

curaj ca trecem noi si peste eprioada asta...hai ca eu ma tot incurajez ca am ajuns la jumtate, 6 sapt
cum am mai zis parca pe noi Debridatul ne ajuta...dar sa nu credeti ca nu mai stim ce sunt aia colici...adica in loc de crize de plans, geme saracutul in somn
...pana se trezeste de tot
Carmen imi pare rau ca acum va bateti cu infectia

Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Eladea, multumesc
Intru acum sa caut articole despre el.
Am fost ieri la o farmacie naturista si am cautat ceai pt constipatie, dar scria clar pe el ca e interzis in sarcina si alaptare
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
eladea2005 spune:
un articol bun, care merita tinut minte de catre toate mamicile...cine stie cand vom avea nevoie...![]()
http://www.ultraviolet.ro/articol/tratament-natural-pentru-mamici-si-bebelusi
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
La multe lunite, Iulia
, Isa
!
La multi ani Ela
!
Carmen, insanatosire grabnica micutei Leti! E o dulceata, si tu arati minunat!
creatza nu arunca lapticul, pune-l la congelator. Eu am cumparat pungi de stocare a laptelui matern
tina trimite linkul cu concursul pe contul comun de pe iul.aug sau delfinasi.2010.
Vazut noile pozute, delfinasi de nela_didea, Maurice, creatza, enik si toti delfinasii grasuni de otilia, mya, dragaica, anca_vlad, racusor, giorgia, tanti, corina, eladea, alina, adriana, tina, cris, oana, sorina, crispro, larisa, paula, arissa, btz, ana, ramo, bumblebee, denisa, belu, luana, mycya, cristina, baby, senty mary, andreea laurika

Am mai pus si eu pozute cu iubita mea. 
Fetelor la voi sterilizatorul scoate tetinele uscate? Ca al meu nu. Trebuie sa las la uscat dupa ce sterilizez. Si dupa ce se termina programul de sterilizat cat timp e "valabila" tetina daca sta nefolosita?
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
CRISSY
in sfarsit acasaaaa!!!
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Victo larisa, si eu am comandat sapt asta mancare de la fundatia Tandarica. eu imi iau portie de copil, s a ma bucur de desert ale mai merge la gradi? ce comportament are in general? Stefan face tot felu de nazbatii..se bebeluseste..vb ca un bbelus..plange mult..face kk prin camera..pisu.. ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
alexia merge la gradinita pana la ora 14. De la 1 septembrie va merge pana la ora 18. In principiu se comporta ok doar ca e mai plangacioasa, maraita, vrea mai multa atentie. Se ocupa mai mult tati de ea. Si marea noastra problema e ca la amiaza adoarme doar cu unul din noi si adoarme foarte, foarte greu. Dar asa nu face in pat, il iubeste pe bebe si doarme cu tati in pat intelegand ca eu dorm singura ca sa il pot alapta cu bebe. E intelegatoare.
Bine e si mai mare....la voi fiind diferenta mai mica, banui ca de asta sunt probleme.Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
bumblebee spune:
Michelle, de unde ai cumparAT pungile de stocat laptele?
Si sterilizatorul meu scoate totul aburit. Dar eu le pun cu tetina in sus, asa ca nu ma deranjeaza si incerc sa scurg tot ce e sterilizat. de tinut sterilizatul asta nu stiu, dar cat sunt acolo inauntru, banuiesc ca e ok
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010

delfinasul
printesita