Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata delfinariu...

eladea, stiu ca ai mai spus dar de la farmacie ai luat mamma+? am vazut ca, contine anason stelat, nu stiu ce/cum e ala dar aici pe multe produse scrie mare FARA ANASON STELAT la fel cum scrie FARA ZAHAR sau FARA GLUTEN, de unde am crezut ca nu e recomanadat... bine, nici nu m-am documentat... inca

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

rodi, da, am mai zis...de la Plafar l-am cumparat...de ce n-ar fi bun anasonul stelat? nu e tot anason?ai idee??

uite am gasit un articol...nu zice ca nu e bun, dimpotriva:

http://www.shesgotnerve.ro/catalog/editoriale/anasonul-stelat-hameiul-si-chimenul-turcesc-cele-mai-eficiente-in-stimularea-secretiei-de-lapte-matern-pentru-bebelus/

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!
Crissy, am bucur tare mult ca ati ajuns acasa in formatie completa
Eu sunt constipata ca naiba...ieri am plans pe wc, si nu stiu de la ce ma constip ...Fetele care beti ceai de chimion nu sunteti constipate? O d-na mi-a zis ieri ca ea stie ca chimionul se dadea inainte la bbi cand aveau diaree si ceaiul de musetel la bbei constipati. Nu mai stiu ce sa beau pt lactatie.
Pb e ca si Raul are pb cu burtica. Se screme 2 zile pana reuseste sa faca kk.Mi se rupe inima cand il vad. Cu colicii inca tot nu avem pb mari.
Ma duc la poze.
O zi frumoasa si linistita

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

paula, eu citeam ce bun e Eridiarom...e naturist, ajuta atat la constipatie cat si la diaree...de fapt regleaza scaunul...intra si citeste despre el...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Arissa, nu ma mai stresez cu mancarica ca o iau razna. Ii dau sa manance si san si cand simt eu ca inca e flamand ii dau si completare. Deja am invatat cum plange cand ii e foame. Plange si in acelasi timp ma si cearta ca il tin flamand
Pe mine m-a innebunit lumea cu berea fara alcool. Mi-au si adus cativa care au venit sa il vada pe Raul. Pana acum nu am baut, mi-am facut stoc in frigider...Oare o fi buna pt lactatie? Nu sunt innebunita dupa bere, dar daca face bine pt lactatie, o sa ma apuc de baut. Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata si de la noi!
Ieri a dormit piticul 10 ore, asa ca azi noapte de la 2.30 ciuciu.. Am stat cu el pana la 3.30, tot marait, nu vroia sa doarma... Apoi m-a inlocuit mama, si am dormit eu pana la 7.30... boierie... Dar bebelu are niste colici... Nu stiu daca e agitat si din cauza vaccinului BCG care acum incepe sa cojeasca... SI acum dimineata prin somn urla de durere, mai doarme 3 minute, iar urla... Maine facem 5 saptamani, posibil sa ne indreptam spre apogeul colicilor...

Creata, imi pare rau ca treci prin astea... Eu sunt o norocoasa ca am lapte, si bebe papa exclusiv san... Dar sincer nu mi se pare tragedie sa pape lapte praf, atat timp cat mama a facut eforturi sa il hraneasca la san, si atata timp cat bebe nu ia in greutate doar de la san... Nu te stresa, treci pe lapte praf daca altfel nu merge. Asa e cum zice Carmen, ca daca bebe papa numai 5 minute posibil sa pape numai laptele de inceput, mai slab, care nu ii tine foarte mult de foame, ci mai mult de sete... Daca tot te mulgi, macar pune lapticul in congelator. Incearca sa ii dai cu bibe si lapte de al tau, poate reusesti.

Mycya, Espumisan stiu ca se dau 25 picaturi pe zi la sugari. Poti sa il dai cum vrei- fie tot odata, fie cate 8 picaturi de 3 ori pe zi. Racusor dadea de 4 ori cate 10 picaturi pe zi, la recomandarea medicului.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Parca ma vad pe mine cu Yanis in descrierile tale...la fel face....crize mari de colici...cu fetele nu am stiut ce sunt aia colici, pe cand acuuuummm...deja am mai pus fire albe langa cele existente deja ...abia astept sa treaca perioada asta...si cand este schimbat si mancat plange ...daca este treaz nu sta cumintel, plange si nu stiu ce sa-i mai fac, ca atunci cand este treaz sa fie si el cuminte sa gangule in legea lui...trebuie sa stau in fundul lui pana adoarme ...

Oare sa-l doara si vaccinul ca este rosu si incepe sa faca coaja ????

Mersi fetelor de complimentele la adresa lui Yanis-ica ...

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

IDEM si la fel si in cazul nostru

curaj ca trecem noi si peste eprioada asta...hai ca eu ma tot incurajez ca am ajuns la jumtate, 6 sapt

cum am mai zis parca pe noi Debridatul ne ajuta...dar sa nu credeti ca nu mai stim ce sunt aia colici...adica in loc de crize de plans, geme saracutul in somn...pana se trezeste de tot

Carmen imi pare rau ca acum va bateti cu infectia

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, multumesc
Intru acum sa caut articole despre el.
Am fost ieri la o farmacie naturista si am cautat ceai pt constipatie, dar scria clar pe el ca e interzis in sarcina si alaptare

Mergi la inceput

un articol bun, care merita tinut minte de catre toate mamicile...cine stie cand vom avea nevoie...

http://www.ultraviolet.ro/articol/tratament-natural-pentru-mamici-si-bebelusi

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multe lunite, Iulia , Isa !

La multi ani Ela !

Carmen, insanatosire grabnica micutei Leti! E o dulceata, si tu arati minunat!

creatza nu arunca lapticul, pune-l la congelator. Eu am cumparat pungi de stocare a laptelui matern

tina trimite linkul cu concursul pe contul comun de pe iul.aug sau delfinasi.2010.

Vazut noile pozute, delfinasi de nela_didea, Maurice, creatza, enik si toti delfinasii grasuni de otilia, mya, dragaica, anca_vlad, racusor, giorgia, tanti, corina, eladea, alina, adriana, tina, cris, oana, sorina, crispro, larisa, paula, arissa, btz, ana, ramo, bumblebee, denisa, belu, luana, mycya, cristina, baby, senty mary, andreea laurika

Am mai pus si eu pozute cu iubita mea.

Fetelor la voi sterilizatorul scoate tetinele uscate? Ca al meu nu. Trebuie sa las la uscat dupa ce sterilizez. Si dupa ce se termina programul de sterilizat cat timp e "valabila" tetina daca sta nefolosita?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

CRISSY in sfarsit acasaaaa!!!

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

larisa, si eu am comandat sapt asta mancare de la fundatia Tandarica. eu imi iau portie de copil, s a ma bucur de desert
ale mai merge la gradi? ce comportament are in general? Stefan face tot felu de nazbatii..se bebeluseste..vb ca un bbelus..plange mult..face kk prin camera..pisu..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

alexia merge la gradinita pana la ora 14. De la 1 septembrie va merge pana la ora 18. In principiu se comporta ok doar ca e mai plangacioasa, maraita, vrea mai multa atentie. Se ocupa mai mult tati de ea. Si marea noastra problema e ca la amiaza adoarme doar cu unul din noi si adoarme foarte, foarte greu. Dar asa nu face in pat, il iubeste pe bebe si doarme cu tati in pat intelegand ca eu dorm singura ca sa il pot alapta cu bebe. E intelegatoare. Bine e si mai mare....la voi fiind diferenta mai mica, banui ca de asta sunt probleme.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, de unde ai cumparAT pungile de stocat laptele?
Si sterilizatorul meu scoate totul aburit. Dar eu le pun cu tetina in sus, asa ca nu ma deranjeaza si incerc sa scurg tot ce e sterilizat. de tinut sterilizatul asta nu stiu, dar cat sunt acolo inauntru, banuiesc ca e ok

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput