Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 YA-BA-DA-BA-DUUUUU ![]() Sunt si eu mamica 24/24 Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
yuupppii!! ti-ai luat fetita acasica?

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui crissy77 YA-BA-DA-BA-DUUUUU ![]() Sunt si eu mamica 24/24 Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Felicitari.... inteleg ca ai luat-o pe Beatrice acasa. In sfarsit!!! Ma bucur enorm pentru tine...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
racusor2010 spune:
adriana...noi avem o lista si mai lunga ![]()
![]()
cred ca in cativa ani scapam de datorii (cele pe termen scurt) plus mobilat si pus casa la punct...
dar Dumnezeu sa ne tina sanatosi si cu locuri de munca si usor usor le facem pe toate..cu manutele noastre...si satisfactia va fi pe masura, o sa vezi 

nici noi nu avem plase de tantari dar daca tii lumina stinsa mai intra ganganii? 

noi trebuie sa punem musai perdea sau jaluzea la balcon pt ca dormitorul lui Andrei da inspre balcon, care se incinge de la caldura si de asta e asa cald la copil in camera 
si nici nu pot sa il aerisesc ca lumea, numai dimineata cand e racoare, seara intra zapuseala de pe balcon in loc de racoare 
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
eu cum m-am mutat aici prima data am pus plasa la geamuri
nu sunt tantari dintraia micuti dar sunt niste giganti cu aripi mari ca daca te pisca credca te trezesti tot umflat si mia fost teama sa las asa,si muste sunt f multe
iti intra in ochi asa is de scarboase![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
rodyka spune:
SUUPEEEERRR!!!
V-a ajutat Dumnezeu si mergeti acasa la Elise, sa-si cunoasca si ea surioara
. si sa fii si tu linistita la casa ta, cu familia ta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Si io, cu intarziere felicitarile de rigoare:
Iza sa cresti mare si frumoasa!
Ela, sanatate si mult noroc! 

Crissy, bravo, felicitari! N-am cuvinte! Sanatate multa si multa multa dragoste! 

Vai ce ma bucur!
Eu am fost azi cu bb sa ii luam un tampon nazal, nu-i mai trec secretilile astea 
Mya, eu zic ca ar trebui sa incerci, sa nu-ti para rau mai tarziu.
Nici eu nu stau bine cu laptele, bag la greu ceai de chimen, fenicul, anason (plante). Mai nou iau galafor. Vreau sa fac tot ce pot sa nu renunt la laptic. Il pun la san cand si cum vrea el. Ehhh, dar cine o sa fie cel mai frumos, sanatos si inteligent membru al familiei? ![]()
Eladeea
, n-am gasit, asa ca am luat Galafor. Cam in cat timp ar trebui sa simt schimbare?
Azi implinim 4 ani de la nunta
Nu iesim nicaieri, cred ca o lasam pe sambata (sper sa nu ramana pe la anul)
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
bumblebee spune:
Eu de doctori nu mai spun nik, fiecare cu parerea lui.. cu cat mergi la mai multi cu atat ai capul mai mare.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
crispro spune:
Bumblebee, multi ani inainte, impreuna, cu multa sanatate, intelegere si dragoste!
Crissy, ce ma bucur! In sfarsit, ai scapat de spitalul ala cu asistente nebune... Sa vezi ce bine o sa-i fie micutei cu tine.
Am uitat sa va zic, azi in mall l-am vazut pe domnul Boc-Poc, la shopping, era cu unul dupa el, si inca vreo 10 oameni in civil ce il pazeau... Asa ca nu am reusit sa ma apropiu sa ii arat obrajiorul... pt CIC.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui crispro Dragaica, Tina, merci de raspunsuri cu vitaminele. Cred ca suplimentez si eu cu niste fier... Bebelu meu a dormit relativ bine, dar acum tare se mai maraie... O zi buna, merg sa ma aranjez si io un pic, mergem la shopping, iuhuuu. Va iau ceva? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Sa ai grija sa nu te constipi de la fier.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
aelita spune:
OtILIA el saracutul suge mult si trage incredibil de bine,simt cum ma lasa durerile de san,dar e imposibil la ce cantitate e,curge continuu,sunt pietroi si mari...asa am tras si cu ceilalti...sper sa se regleze,sa produca mai putin.
DRAGAIACA eu am scos copilul la 48 de ore.in parc.
aici toti se scot asa.
cand mergem la primul control la pediatru,aici te intreaba in primul rand daca il scoti zilnic(deci controlul va fi peste cateva zile),iar din spital iti spun neaparat sa il scoti si sa faci si tumiscare dupa nastere,si copilul aer si lumina.(nu soare)
RODICA te mai intreb acum,ca nascui
ce ii dai Isei pt colici? eu le dadeam de aici doar Eupeptina,dar lui Andres i-am dat si ceva adus din Romania
La multe lunite,Isabela!!!
BELUSItEF,pozele nu sunt publice?o sa incerc cu parola-
CARMEN uf,asta va lipsea acum,bacterie..mititica de ea,ce s-o chinui !! ati avut ghinion..Multa sanatate!
CRISSY ma bucur ca e Bea acasa !! bravvo,mami!! bine ai venit la casuta ta,printesa Bea !!!
39+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)