NYX Cosmetics
Buna fetelor. Ati incercat pana acum produse de la acesta firma? Eu mi-am luat de pe siteul lor, si sunt super incantata. Fardurile sunt pigmentate, cremoase si rezista foarte mult pe pleoape, rujurile nu usuca buzele si au o gama foarte larga de culori.. Imi mai place mult si glossul cu aroma de cirese.. yummy...Iar preturile sunt ok.
Voi ce parere aveti?
Raspunsuri
emilia.m spune:
A mai fost un topic similar legat de FM Cosmetics care n-a fost cnsiderat reclama. Despre FM am zis ca am colege care folosesc si sunt destul de multumite. De NYX nu am auzit pana acum. Daca o sa apara distribuitori pe la mine pe la munca o sa imi iau ceva si de la ei sa-i testez.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Lorenza spune:
Dac-ar fi fost la al nu stiu catelea mesaj,n-o banuia nimeni de reclama,dar cand te inscrii pe un forum sa intrebi fix de ceva de vanzare,miroase clar a reclama.
rall spune:
Eu mi-am comandat de la ei si nu mi-a placut absolut nici un produs, din pacate. Glitterul nu sta nici cu fortza, creioanele jumbo se intind chiar si cu primer / pudra, fardul l-am nimerit pietros, uscat; creionul dermatograf e de un moale - plastic care nu se intinde ci doar se rupe in bucatele mici.
Stiu ca sunt persoane multumite de aceste produse si le cred ca lor li se potrivesc. Pentru mine insa a fost un esec experienta
samira90 spune:
imi pare rau ca nu ti s-au potrivit produsele pe care le-ai cumparat. Eu am fost foarte multumita, si de aceea am deschis si topicul, pentru ca produsele sa fie cunoscute de mai multe lume. Sunt fana rujuri, au o textura foarte cremoasa, si culori variate. Siteul din Romania de pe care se comanda este acesta reclama . Inainte nu ma machiam decat cu deramtograf si rimel, fiinda fardurile din comert (gen ruby rose ) mi se pareu de proasta calitate, iar cele de la firme mai mari foarte scumpe. Aici am gasit un raport pret-calitate excelent, si ma decalr 100 % multumita. Daca doriti, pot posta si cateva machiaje realizate cu aceste farduri..:P