Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Bag si eu o clipa nasul sa urez vacante frumoase fulgusorilor plimbareti ,sa va pup pe toate si sa zic
www.youtube.com/watch?v=EEYtE1p6HOk&feature=related" target="_blank">La multi ani sanatosi ,frumosi si fericiti ,draga noastra Raluci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hello!

Intrucat maine e zi de bagajeala si nu stiu daca si cat oi apuca sa deschid macar calcu'....zic sa trag tare acu'

Lyl, iti urez si je dixtractie placuta (macar un pic asa, ca acu' ai ajutor de la soacra ).

Lumi, haios baietel....uitandu-ma la el, deja vedeam in fi-miu un al doilea Lars Ulrich, sau, hai, un pic de Gary Moore

Dankutza, mersi pt raspunsul la intrebarea mea curioasa . Ref. la intrebarea ta...Rares al meu nu are nici acum portie fixa, dimineata cand se trezeste, papa si 240ml de lapte, dar seara la culcare, are dati cand dupa 120ml pica drept in freza, ca o musca adormita

Simina, primadona s-o faci pe fie-ta, ca promite de mica , draguta de ea!

Strumpy, mersic also pt raspuns

Lili, Monis, am facut si eu un kkrisarci din asta, in urma aplicarii de bucatele (ma rog, papica pasata cu furculisionu')....da' n-am simtit nimic f ciudat....adica, ori mi s-a dereglat de tot mirosu', ori fi-miu are kk cu parfum de legume ...ca mie asa mi s-a parut, parol!

Apropos de retete cu quinoa, am si eu o carte, scrisa de Dr. Penny Stanway & Sara Lewis, unele dintre ele mai putin aplicabile la noi...am gasit o reteta cu quinoa, da-i cam mult de scris la ea ...cred ca o sa-i fac poza si vi-o trimit pe mail, daca vreti

Dana, sper ca s-a mai linistit Davidelu' si ca veti avea un concediu frumu!

Monis, recunosc, am facut prostia cu 0% grasimi, la inceput.....da' intre timp m-am desteptat, asa ca acu' bag grasimi de iaurt la copil, fara numar (nu stiu ce-o fi fost in capu' meu, da' bine nu fu, clar)
Faine poze! Fain tot!

Lavi, sper sa va iasa pasenta cu nasii, pana la urma. Las ca nici cu verii nu-i bai, important e sa va intelegeti cu ei, sa aveti puncte comune si sa pastrati legatura. Si noi s-ar putea sa nasim pe cumnatelu' meu, dar asta numai cand si daca s-or hotari sa se ia
(bina ca-ti veni gazul...te-ai linistit!)

Dozz, Rares cu sippy cup de la Avent - never ever. Asa ca sta frumos pe raft in bucatarie. Ma gandesc sa iau una din aia cu pai, da' mi-e ca si pe aia o iau degeaba. Cred ca al meu copil o sa faca anul si tot din bibe va bea sucul...caci apa ii e straina si "dusmanca".

Ilinca, ia zi-mi, v-ati hotarat la contzed, au ba?.
Noi o sa-i luam servetele de la Chicco, contra tantarilor, I-am mai dat si s-a comportat ok. Numai ca ar trebui deja sa-i dau cam in fircare zi, inainte de culcare, caci mi s-a trezit azi cu vreo 3 intepaturi de tantari...una fix intre sprancene....de zici ca-i Albastrelul indian
Cu mancatul, ne-am hotarat sa nu ne mai caram cu toata aparatura dupa noi, asa ca o sa-i dam borcanase de la Hipp, din cele pe care le-am incercat deja. Sper sa fie ok. Iti spun la intoarecere.
(mersic de raspuns )

Laura, intreb si eu ca matza "corioasa"...ai observat vreo schimbare de atitudine dupa ce ai dat gulie? (dureri de burtica, "gazutze" mai dese...). Eu i-am dat cartof normal de pe la 7 luni...ocazional. L-a tolerat bine, nu am observat nimic schimbat.

Cuscri, se face nora mea o adevarata italianca, nu se dezice de pastele cu rosii ..super meniu!. Mersic de raspuns. Noi plecam luni, sper sa ajunga un pic de liniste si la noi

Flo, ....da-i cu orez sau banana..poate o strange la burtica . Zic si eu, inainte de a-i aplica vreun pastil.
(eu sunt in dilema, daca sa luam sau nu cu noi biscuitii importanti, ca-i cam burtoasa tanti aia...cred ca a bagat in ea cam multi biscuiti )

Many, mersic pt urare.. Sper sa fie bine in concediu, parca mi-e putina teama, cu toate experientele neplacute, povestite pe aici. Eh, vom vedea noi.

Si nu in ultimul rand, dar, cu totul special:

Multa sanatate si iubire alaturi de toti cei dragi tie, Raluci! .

(Si multam de berica si brezelu' nemtesti )

Gata, piua din nou, ca e ora mesei. Incerc mai incolo o revenire. Daca nu-mi iese, va las un brat de pupuri , sa fie la discretie si ne citim de duminica/lunea cealalta, incolo.
Toate bune!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cuscri Raspund eu repede, ca am uitat zilele astea. Gulie i-am dat eu in iunie, pe principiul "tot ce vine din Romania e mai bun decat ce se gaseste aici". Daca tot mi-a adus fratiorul gulii, da-i si la copila. N-am observat nicio schimbare, nici in bine, nici in rau. Sa aveti concediu placut, grija la gagici, da ginerica? Una pe zi si nu mai multe ca o sa avem prima noastra cearta, asa, ca de la soacra la ginerica Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, tot ma gandesc la cate lucruri minunate sunt in Italia, mai ales acum in august stiu ca erau reducerile, cate lucruri de calitate/firma erau de cumparat la preturi de chilipir; moama stiu ca in anul cat am stat acolo am cumparat o gramada de haine pt mine de la reduceri, si in iulie/august, si in februarie. Stiu ca nu ma mai saturam sa umblu din magazin in magazin, si chiar si de la firme cunoscute si scumpe. Cum de nu ii cumperi Chiarei? Eu cred ca eram numa la cumparaturi, daca eram in Italia si daca aveam bani..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, tot ma gandesc la cate lucruri minunate sunt in Italia, mai ales acum in august stiu ca erau reducerile, cate lucruri de calitate/firma erau de cumparat la preturi de chilipir; moama stiu ca in anul cat am stat acolo am cumparat o gramada de haine pt mine de la reduceri, si in iulie/august, si in februarie. Stiu ca nu ma mai saturam sa umblu din magazin in magazin, si chiar si de la firme cunoscute si scumpe. Cum de nu ii cumperi Chiarei? Eu cred ca eram numa la cumparaturi, daca eram in Italia si daca aveam bani..
Sunt reduceri mari acum, dar la hainutele de vara, iar eu nu mai pot gandi pentru vara asta, gandesc pentru la iarna. O fustita de blugi redusa vine acum 17 euro, iar eu cu 17 euro ii cumpar 3 de la Next, din Anglia. Probabil ca daca as umbla i-as gasi haine tare dragute, dar am decis de cand am vazut preturile nesimtite de aici ca nu ii voi cumpara absolut nimic din Italia si pana acum m-am tinut tare. Uff, nu razbim cu ea zilele astea, probabil sunt dintii pentru care am primit felicitari de la peditra si pe care eu nu-i vad iesiti. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Andre, da-mi te rog si mie link de unde cumperi tu din Anglia hainutele. Asa macar sa imi clatesc ochii la hainute si la preturi! Multam!
Hai ca o sa ii iasa si buclucasii aia de dintoci, si isi mai revine italianca mica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, da-mi te rog si mie link de unde cumperi tu din Anglia hainutele. Asa macar sa imi clatesc ochii la hainute si la preturi! Multam! Hai ca o sa ii iasa si buclucasii aia de dintoci, si isi mai revine italianca mica!
de pe ebay din Anglia, www.ebay.co.uk Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sthephy sarumana de dedicatiune, sunteti toate asa dragute, multumesc tuturor de urari sunt emotionata la maxim cand va citesc

La multi ani sarabatoritiilor de astazi.

va pup cu drag

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Beii..v-ati cherchelit toate de la cinstea data de Raluci?Sau toata lumea a plecat in concedii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Raluci! Cu multa sanatate si numai clipe frumoase alaturi de familia si prietenii tai.

Am revenit din plimbare, pe bd Kiseleff, cel inchis pt activitati sportive. Incredibil cat de reconfortant a fost, liniste deplina, fara masini si gaze de esapament. M-am uitat dupa Coquelicot pe acolo, dar nu am zarit-o . Pacat ca maine e ultima zi in care mai e inchis bulevardul. Daca aveti cum, organizati-va plimbarea pe acolo maine, merita!

Mergi la inceput