Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Salutare Broscutzo sper sa te mai gasesc activa si la intoarcere, imi place s te citesc. ![]() mami de ![]() |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna Dimineatza!
Scuze ca dau buzna asa,bag cap'shorul pe usa doar sa urez " La multi si fericiti ani Raluci,sa fii iubita,fericita si sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume alaturi de cei dragi tie".
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui coquelicot Broscuta Matei nu a mancat niciodata legumele cu carne asa de bine ca acum. Am inceput sa pun un pic de unt in mancare si intr-adevar e mult mai gustoasa.Stiu ca multi accepta varianta cu iaurt (asta daca ii place iaurtul), cred ca poti sa incerci si cu un pic de smantana... mami de ![]() ![]() |
Smantana sa zic ca mi-a mai trecut prin cap ( dar nu i-am pus ) insa de iaurt nici gand... buna ideea
![](pupic.gif)
Si Andre zicea de iaurt in combinatie cu cerealele....hm... incerc diseara
Andrecluj spune:
Dana Concediu placut, relax, va fi bine, David se va simti minunat. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
broscuta_80 spune:
HAPI HAPI HAPI LA MULTI ANI RALUCI
Sa ne traiesti o mie de ani fara reparatii ( si daca tot ti-am urat multi sa dea Dzeu sa fie si buni si frumosi, ca, vorba lui Andre s-ar putea sa fie si prosti )
Tot ce iti doresti sa se implineasca iar bubu sa fie raza ta de soare oricand
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui broscuta_80Smantana sa zic ca mi-a mai trecut prin cap ( dar nu i-am pus ) insa de iaurt nici gand... buna ideea ![]() |
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Bine ati ajuns Raluci. ![]() ![]() ps: deci voi ati venit cu soarele ![]() ------------------------ Dana, mami fericita de ![]() |
multam, noi pe 27 plecam la romanica....sau nu
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
concediu minunat va doresc
asa zice si soacramea ca am venit cu soarele
![](pupic.gif)
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](bubumica.gif)
na_bo spune:
La multi ani fericiti Raluci si toate visele sa ti se implineasca
Concediu placut Dana si Many, sa fie cuminti fulgusorii vostri
pupici
Natalia, fericita de
Amalia Maria!!!
Andrecluj spune:
Ioi Many scuze, concediu placut sa aveti si voi!Ce draguta e Raluci a noastra, cica asa bine ar putea trai in Germania. Pai cine n-ar putea? Si cand ma gandesc ca am o intreaga familie acolo! Ufff. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!LA MULTI ANI RALUCI!!!
sa fii fericita si sa va intoarceti 4!!!
Ieri ne-am intalnit cu Annabele care creste de la o zi la alta si asa calma..nu ca agitata de fiimea. Intalnirea a fost scurta..ca batea prea tare vantul... si mi-era frica sa nu raceasca iar Andra nu de alta dar m-ar bate unii la cap..ti-am zis eu sa n-o scoti ca bate vantul...Acu stau cu urechile ciulite sa aud dak tuseste ...si mai sunt atenta dak creste temperatura.OFff...
Monis am vazut ca adori lintea...si alte legume cu care eu nu sunt prietena dar sunt sanatoase...poate imi recomanzi si mie 1-2 retete gustoase care sa-mi deschida pofta.
Sper sa ma lase Andra sa scriu si eu un bilant...
Sa aveti un weekend frumos!
Mami fericita de strumfita