Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mihaela, sper ca nu-i prea grava sau serioasa problema ta de te internezi la spital. Iti doresc refacere rapida si sa ne ti la curent cum evolueaza. Aaaa si mai voiam de mult sa-ti mai spun ceva; Felicitari pt pisicutz! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Daca ai nevoie de sfaturi iti stau la dispozitie ca eu mi-s cu experienta indelungata.
Emanouela, bun venit printre praline! Sper ca vei ramane cu noi pt ca cele vechi suntem de ceva ani buni prezente pe forum dar si in particular iar cele noi.... de regula ne parasesc dupa scurta vreme ... nu inteleg de ce ca doar nu muscam ....
Mai spune-ne despre tine. Sa-ti traiasca printisorul, vad ca pe 26 august a facut un anisor. Sa fie sanatos, norocos si fericit.
Morgane, tu esti a treia care propune data de 10 -11 sept. Deci stabilim data de vineri 10 sau sambata 11 sept, da? Pana acum s-au anuntat Miha, Anto, Morgane si eu.
Luci, s-o intrebi si pe Nele daca e disponibila.
Ardeiash, poate vi si tu de data asta ca pana acum te-am iertat ca ai avut motive intemeiate. Sper sa nu mai fie nimic important in agenda ta in acel weekend.
Nu uita de asemenea sa le treci si pe noile praline in listuta: Carmenstefi si Emanouela.
Pt mamicile cu copilashi: Le doresc scolarilor un an bun, cu rezultate excelente, cu colegi buni, educatoare pricepute si blande, cu sanatate si pofta de invatat.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
Un an scolar bun! cu rezultate cat mai bune
multumim fetele de primire, eu asa intentionez, sa prind radacini am observat chestia cu parasitul, nu e cazul insa
multumim Bepii am citit asa cat am putut si am vz ca va si intalniti, ft frumos...dar daca as vrea acum sa plec din carier mai bine ma trimiti pe luna ca-s cam rupta de realitate....abia mutati aici, eu nu m-am deplasat singura cu mijloace de trans in comun niciodata aici, dar daca o fi ma descurc eu ca doar is majora si vaccinata
ce sa va zicem despre noi....am un neastamparat de copil care ma tine in priza de dimineata si pana seara mai nou, ca pana nu demult nu aveam la activ nici o noapte dormita cap coada de 1 an, is cam picata din luna aici, ultimele luni le-am stat in Rom pt ca imi venea sa ma arunc in gol de oboseala, ne-am reintors la tati de cca 3 sapt, dar nu prea mult....pana pe 1 noiembrie cand plecam iar sa-mi termin eu niste chestii si sa mai slabeasca si buni alergand dupa nepot, dar imi place....culmea ar fi sa nu imi placa, ce-ar avea sa nu imi placa. momentan stau pe dreapta cu Darius, dupa ce il dam la cresa sau unde o mai fi, vedem...intai, normal ar trebui sa invat una din limbi dar amandoua sunt asa de frumoaseeeeeeeeeeeeee mama mama, am asa o mare antipatie pt franceza inca din liceu, nu-s nula, inteleg dar mai greu cu exprimatul noroc ca astia sunt de treaba si vb si engl....cam atata in mare
va bag si niste pozici sa ne vedeti
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5506309527544544626

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti dragute pralinee,
misiune indeplinita!!!!!,adica prima zi de camin a lui stefi a fost super,chiar de neasteptata fost emotionata dimineata,chiar de pe al ora 6si apoi a trecut asa de repede ziua ,adica pana la 12 si gata.....
cum a fost la voi ,copilasii??
bepii,multumim ca ai amintit sa ne treci la listuta,chiar intentionam sa amintesc eu,ar trb. niste date de nastere?;eu 04.11.1974,stefi:30.10.2005,am sa asez si niste poze cu noi,o sa ne recunoasteti,stefi mica si cu codite,sotiorul cu parul cel mai lung decat noi si eu o "biluta"mica
si cum ai mentionat,legat de prezenta pe forum si noi vrem sa prindem radacini aici,chiar daca suntem de vreo 2 luni si cum scria si emanouela e "grele" tare cu limba asta......dar o sa ne invete stefi cred
scuze,dar nu reusesc sa fac numele voastre mai pronuntate la acest calculator cand scriu,nu stiu de ce ,nu am gasit motivul si apoi ma misc si greu ca e in flamnada tot
revenim,va inbratisam

carmen si stefi

Mergi la inceput

emanouela,scumpe pozele,sa-ti traiasca flacaul jucaus
am revenit cu niste pozici

http://family.webshots.com/photo/2750178180101502053UAKtFo

va pupam
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu mai stiu daca am zis la toata lumea noua bine-ati venit ... daca nu.. voila... ce mare-i cutiuta noastra acum ..

si am sa rog noile fete sa-mi puna toate datele pe care doresc sa le dea publice pe aceasta pagina , cum a facut carmenstefi. multam ... carmenstefi ..
n u de alta .. insa nu ma pot concentra foarte tare .. nici cauta prin paginile din urma... sunt super obosita si stresata.. tocmai am picat un examen ieri iar astazi altul.. din succesuri in succesuri.. ce sa mai..
nu mi s-a mai intmaplat asa ceva .. dar voila . cat traim invatam... luam suturi in cur si-n plex... io cred ca am exagerat putin si le-am luat pe toate-n 2 zile insa

de un lucru sunt sigura .. shutul deja l-am simtit ca un pas inainte.. mai ramane sa dreg plexul. .asta-i mai greu.. dar imi capat eu rasuflarea

va pup pe toate si cu credinta-n Dumnezeu mergem inainte ...nu?

Mergi la inceput

carmen sarumana sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e frumos
ardeiash imi pare rau data viitoare va fi mai bine insa
Emanouela, mamica de Drius Mihail, nascut 26.08.2009, eu 11.10.1974, din Iasi, actualmente Bruxelles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Salut pralinutze

Bepii scuze dar am vazut misscall-ul de la tine destul de tarziu; foarte dragut din partea ta sa ma suni, si merci tare mult de urari; in doua vorbe, am avut prima interventie laser la rinichiul stang, unde s-a format un coral, complet calcifiat, nici macar pietre...; nu foarte confortabil, anestezie totala, spitalizare, rau de anestezie, dureri dupa, si la fiecare pipilica ...dar sa fiu recunoscatoare ca exista tratament si nu mi l-au scos cu totul, asa cum se decisese la inceput...;ce nu-mi place este ca a fost abia prima...din 3 sau 4...dar si la tine la fel Beppi, deci nu vreau sa ma vait .

Ardeiash imi pare rau pentru insuccesele tale, dar daca asta te mobilizeaza si mai tare, atunci este super, caci asta este lectia, right?

Fetele care au inceput scoala pentru prima oara - bafta !

Restul, mult succes si voua ;

Cum credeti ca s-a pregatit copchila mea de 10 si juma pentru scoala???? N-o sa ghiciti....i-a cumparat tasu' placa de intins parul iar cu o seara inainte la 9 el ii intindea parul...dupa care au cerut ajutorul meu... pfffff...ma intreb ce o insemna inceputul de scoala la 14 ani....

Va pup acum, ma intorc pe partea celalata ca doareeeee

Mergi la inceput

mihaela multa sanatate iti doresc si ca sa te "incurajez", o amica tocmai ce ne-a spus c fiul ei de 16 ani s-a apucat de fumat.....dar ce sa mai zic daca in toamna auzisem ca li s-a facut loc de fumat la scoala europeana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, sunt trista, dupa ta-su Bia nu mai vrea sa vina la mine ... nu raspunde nici la telefon ... Nu am auzit-o spunand cu gurita ei, dar nu m-ar surprinde. Of, Doamne ! Cata putere trebuie sa am sa mai lupt impotriva morilor de vant ?! Incerc sa fiu optimista si sa ma adun (dar sunt imprastiata in mii de bucati).

Bepii & co, propun vineri 10/09 pt kara, atunci poate veni si Nele. E ok pt celelalte fete ???

Miha, admir modul in care scrii despre interventia facuta. Esti super-women nu alta! Banuiesc ca a fost cu laser, nu ... Ma bucur ca esti optimista si increzatoare. Iti doresc sa nu ai nici macar stari de discomfort si sa te faci refaci cat de repede posibil.

Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput

neata dragute pralinute,
mihaela multa sanatate iti dorim si refacere cat mai repede.
morgane,chiar daca nu stiu de aceasta problema,eu iti doresc multaaa putere sa ai sa treci peste aceasta si mult optimism(cum ai scris si tu)

eu tocmai am scris acum doua zilme ca am trecut cu brio la camin daaaaar de a doua zi e cu plans in fiecare dim.doar atunci cand ma despart de ea,e jaaaleee,plange cu asa suspin incat ma ia si pe mine?nu-mi zice ca nu vrea la camin ,ea are o mica problema:ii este frica ca nu vin dupa ea,nu s-a intamplat nicodata acest lucru chiar si acasa facea mai putin dar tot cu acest motiv,e atat de legata de mine ca e......greu si acu e si de inteles aici,daar o sa trecem.......pana mai creste stefii
va servesc virtual cu o cafeluta si astept sa treca timpul pana la ora 12

carmen si stefi

Mergi la inceput